Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 985
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Пренасочването на НМ пратки е безплатно .
От опит с  няколко пратки и изрично питане всеки път.

Иначе моята от 1ви вчера най-накрая беше изпратена .

# 361
  • София
Никога не ми е било безплатно на мене. Пренасочвала съм тъй като не съм била на адреса и си ме таксуват Еконт.

# 362
Аз днес чакам една поръчка, а други две мои вчера са изпратени.

# 363
Никога не ми е било безплатно на мене. Пренасочвала съм тъй като не съм била на адреса и си ме таксуват Еконт.

Едва ли има значение градът. Аз съм ит Пловдив, но питайте, защото имат написано в техните правила , че тези пратки са с безплатно пренасочване .
Понеже от едната колежка казва Не е така, другата й казва Така е. Та търсеха момичета в правилата им, за да ми потвърдят, че не се дължи нищо.
Питайте изрично следващия път, да си намерят във вътрешните им правила.

# 364
Наредили са ми възстановяване по връщане, писали са ми мейл, забравила съм да въведа банкова сметка, този път бях с наложен платеж.

Приблизително колко време след въвеждането на данни да очаквам да се появят парите или да им звънна?

# 365
  • София

Едва ли има значение градът. Аз съм ит Пловдив, но питайте, защото имат написано в техните правила , че тези пратки са с безплатно пренасочване .
Понеже от едната колежка казва Не е така, другата й казва Така е. Та търсеха момичета в правилата им, за да ми потвърдят, че не се дължи нищо.

Ами предполагам е до куриер не до техни правила. На Еконт не е безплатно докато на Спиди е. Не знам, не споря просто ми прави впечатление как всеки път си начисляват таксата Еконт.

# 366
Момичета, искам да върна нещо от поръчка от 06.11., която съм получила на 14.11.
Срока за връщане е 30 дни, но от кое - от дата на поръчка или от датата на доставка?

Благодаря предварително

# 367
  • Пазарджик
Момичета, искам да върна нещо от поръчка от 06.11., която съм получила на 14.11.
Срока за връщане е 30 дни, но от кое - от дата на поръчка или от датата на доставка?

Благодаря предварително
Датата на доставка.

# 368

Ами предполагам е до куриер не до техни правила. На Еконт не е безплатно докато на Спиди е. Не знам, не споря просто ми прави впечатление как всеки път си начисляват таксата Еконт.

За Еконт говоря.

# 369
Пренасочване на пратки от НМ е безплатно в Еконт. Ако ви таксуват, оспорвайте, питала съм НМ, безплатно е. Още като въведоха такса за пренасочване съм го проверила.

# 370
  • София
Наредили са ми възстановяване по връщане, писали са ми мейл, забравила съм да въведа банкова сметка, този път бях с наложен платеж.

Приблизително колко време след въвеждането на данни да очаквам да се появят парите или да им звънна?
Днес имах имейл и по-късно нущи изпратиха и парите в рамките на деня.

# 371
Дами, вие имате ли забавяне в получаването  на поръчките си. Имам три, които отдавна трябваше да са пристигнали при мен. Вчера писах на H&M, казаха ми че Еконт са казали че ще ги доставят, но се съмнявам.

# 372
Утре 2 от 01.12 ще дойдат, имейл имам.

# 373
Благодаря, Дева. Моите са от 24.11, 26.11 и 29.11.2024 г. Тази от 01.12 едва днес ги изпратиха. Ако до края на седмицата не дойдат, пак ще пиша на H&M.

# 374
Аз съм поръчала на 1.12.
На 2.12 пише изпратена.
Много бавно този път..

Общи условия

Активация на акаунт