Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 933
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Да, и в други магазини са напускали подобни якета - дебели, но без качулка. Явно сега така е модата. Иначе ми харесват, но само с яка не са практични за зимата.

# 496
Да, и в други магазини са напускали подобни якета - дебели, но без качулка. Явно сега така е модата. Иначе ми харесват, но само с яка не са практични за зимата.
Да, аз не съм много възрастна, ама обичам да ми е топло. Излизах с племенничката на 15 и гледаме якета… обясни, че е модерно да си слагаш шапка или шал увит около главата..
Чакам си поръчката аз, в Пловдив Плаза мол за втори път ми губят поръчка, не е в боксовете, не е склада и е разопакована и разхвърлена в магазин..
Редактирам: по имейл ми върнаха парите и казаха, че просто нямат място и се случват такива неща, сега покрай Коледа “било практика”. Имам и код за отстъпка за следваща поръчка. Ако се повтори, ще ме компенсират

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 14:25 от Nidda

# 497
На мен не ми допадат. Миналата взех от разпродажбата на  Ню Йоркър подобно за 10 лв, така си седи само, ще го подарявам.

# 498
Тези якета са/бяха актуални сред тийнейджърките, носят ги с шапка. И за мен са непрактични, неудобни, но говори ми, аз те слушам.

# 499
Аз също нося шапки, но държа и на качулка Grinning
Даже специално търсих палтенце с качулка, а това е голяма рядкост. Повечето са с шал-яки.

# 500
Моят щеше са дойде днес, ама на служебния адрес съм го пуснала и остана за 02.01 . Дано и размера да улучих.
Ето едно дамско яке за 14лв, ама може ли толкоз късо и без качулка.. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1228408006.html

Имам същия гердан. Joy
И гривна, но съвсем случайно са еднакви, купувани са от различни намаления.
Вчера минах по Главната. Едни гланцове само харесах,  за 8 лв./5 бр., даже и хартиен талон приложих. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 501
Получих парфюмчетата, рол она и лосиона за тяло, всичко много ми допада ! Благодаря, Фани!
Не така стоят нещата с горнищата бански- всичко ще връщам, с нито едно не се одобрих, кое умалено, кое уголемено, не стават. От едното имам в друг цвят и ми стои перфектно, новополученото няма нищо общо.
Чакам още доста неща , трябва да си забраня да отварям линковете в темата, че съм на косъм да поръчам пайетения потник.😀

# 502
Някой поръчал ли е този пуловер?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1264452001.html

Склонна съм да пробвам, че много се засивих с предните поръчки от сиви нюанси, но пък като прочетох  в състава на пуловера рециклирани бутилки и ми става отблъскващо

# 503
Една голяма част от дрехите на ХМ са от рециклиран полиестер, който включва пластмасови бутилки и дрехите, които връщаме в торби.

# 504
  • Mostly in my mind
Пластмасови бутилки? Сериозно ли? Astonished

# 505
Пластмасови бутилки? Сериозно ли? Astonished
Да, запознайте се с рециклирания полиестер, има и пластмасови кутии, опаковки, найлон..

# 506
Аз от Синсей го научих това, за бутилките. Не съм купувала нищо, но покрай едни олекотени якета го разбрах.

Сиво и кафяво не нося. И червено, доскоро, но установих, че ми отива и имам вече и в червено дрехи.
Весело посрещане на Новата година! Christmas Tree Champagne Gift

# 507
  • Sofia
В описанието на ватирано яке Hugo за 1000 лв пишеше, че е изработено от рециклирани рибарски мрежи. Паднах!

# 508
Здравейте! Днес попаднах на сайт за поръчки от COS, но не е официалният. Дали имате представа дали е ок?
https://scubaproeu.shop/collections/women-coats-and-jackets/prod … collection_detail
Споделям произволен линк от сайта.

# 509
Някой поръчал ли е този пуловер?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1264452001.html

Склонна съм да пробвам, че много се засивих с предните поръчки от сиви нюанси, но пък като прочетох  в състава на пуловера рециклирани бутилки и ми става отблъскващо
Да, но е доста уголемен, нося М и поръчах М, но ми е като чувал, върнах го и поръчах S, чакам да видя как ще е, има полиестер, но има и 25% вълна.
Аз да попитам този клин някоя поръчвала ли го е, харесва ми как стои, харесва ми кройката, но дойде без подгъв на крачолите и се чудя такъв е модела или е някакъв пропуск...

Общи условия

Активация на акаунт