Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 607
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Инка,благодаря ти за съчувствието и разбирането.
Ти си чудесен човек. Peace

# 61
  • София
boryana_n, много съжалявам за това, което се е наложило да преживееш. Радвам се, че си успяла да го преодолееш в някаква степен. Надявам се да се похвалиш отново и да изживееш най-прекрасната бременност. Успех и  fingerscrossed.
heureuse, и аз чакам информация от къде да си сваля "Такъв е живота". Още когато го даваха, търсих от къде да го сваля, но не успях да го намеря.
Някоя мама беше питала за 3D. Такива има със сигурност в МЦ Фемина, в Свети Лазар и в Света София на Мазнейкова. За цената, и аз мисля че е около 80лв (но доколкото си спомням, някъде четох, че в Св.Лазар е 100лв.). Ако искаш обаче да отидеш на фетална морфология, знам че по- добре се вижда на 2D, защото триизмерният ултразвук не дава по-добра диагностика на органите. Тя струва около 50лв.

# 62
  • Кърджали, България
Борянка,  Heart Eyes  Hug

# 63
  • морето и сините вълни :)
ехоооооо-Една ВАРНЕНКА СЕ ПРИБРААА smile3534 от среща
Ами какво да кажа относно срещата-мнОООООго съм доволна newsm74.Някъде към 3 часа неможахме да се наприказваме.
За мен беше  newsm74 newsm74  Hands Clap
С нетърпение чакам следващата среща... lalalala lalalala newsm81
И тогава ще сме вече и по тумбести preggo preggo
Аз си изкарах чудесно,,,,,,пожелавам и на вас една хубава среща СОФИЯНКИ

Борянче-ей че лоша новина... newsm45.Съжалявам за случилото се и те прегръщам силно  love001 Естествено че нямаме нищо против да надникваш в темичката ни...и налято може да се похвалиш с добра новина newsm10 newsm10
отивам да си полегна че нещо ме погна гастрита-а между другото искам ОФИЦЯЛНО ДА СЕ ПОХВАЛЯ че усещам бебето и то доста добре.Вече прецених че не си измислям или въобразявам.Още е рано да хака яки ритници-но аз все пак усещам че ме ръчка лекичко отвътре #Milti #Miltiкой знай как скача като лудо вътре.Сега нали има място #Milti ukliam1да скача....
kali-кали вземи направи нещо-недей стоя болна така.Не е хубаво.Пийй някакви хомеопатични лекарстава.Парагрип и осцилококцинум можеш да пиеш..те са хомеопатични  ideauuаз изчезвам
цунки,мунки и бай за сега

# 64
Борянка и от мен една огромна силна прегръдка и браво за куража, пожелавам ти много много скоро пок да се похвалиш с добри новини, нагушкай малкото си сладко слънчице и от мен.
За срещичката ни беше наистина много готино, аз лично не усетих как мина времето, толкова ведри и приятни са всички и наистина не можахме да се наприказваме, заредих се страхотно с положителни емоции. Силно се надявам като се върна в края на март да се видим пак  Hug Heart Eyes
А и какво се оказа накрая  newsm78, че моя термин все пак трябва да е 11,09, така че си коригирам лентичката, голяма неразбория съм ама Blush hahaha

# 65
муцки забравих да кажа че снимковия матерял го чакаме от    ЛИЛЕБИ

надявам се скоро да ги качи да се видим кви сме убайци Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

уууу шерче непременно ще се видим муцка.Аз съм ЗАААА Hug Peace Peace Peace среща

# 66
Привет на всички след срещата  smile3503
Борянка искрено ти съчувствам за това, което е станало. Вярвам, обаче че отново ще се получи и ще бъдеш истински щастлива  newsm51
Качих снимките от срещата на мамчетата край морето, големи сме скици  smile3533и бърборихме верно 3 часа.
Беше много приятно и дано успеем и през останалите месеци да се виждаме така спонтанно и често.

# 67
Здравейте,момичета Hug
Много съжалявам Борянка HugНадявах се поне едното да се развива  CryСъжалявам,нямам думи да изкажа мъката си.  bouquetПожелавам ти бързо възтановяване
Браво на Варненките,страхотни сте.Само така! Моля,напишете отдолу коя коя е,така и ние ще се запознаем с вас и визуално Simple Smile
Дорве дошли на новите мами! Много се радвам ,че не съм сама с две бебчета.Лека бременност  bouquet
Аз съм добре,нищо ново за сега.Дебелея си на воля  Embarassedи лесно ще ме познаете на срещата Laughing
Приятна вечер и лека седмица

# 68
ама верно сме големи сладкишки

# 69
Добавих и имената, вече мисля всичко е ок Simple Smile

# 70
Здравейте мами! Борянка, много съжалявам! Това се случва на много жени, просто ти трябва търпение и оптимизъм и следващия път ще се получи Hug
За "Такъв е живота Шейново":
Набирате www.neterra.tv. Трябва да си направите регистрация и  абонамент. Обонаментът е безплатен, но е за един месец. Като изтече, пак трябва да си го подновявате. Като направите всичко това, влезете си в паролата, отивате отляво на раздела "Категории" и кликвате на "Риалити". Това което се показва тогава на екрана, варира всеки път, но обикновено са няколко предавания, всяко в едно квадратче. "Такъв е животът" е по БТВ, така че вие кликвате в горната зелена част на едно от квадратчетата на БТВ, където пише "Reality по BTV" (по-долу в квадратчето вероятно ще е обявено друго риалити шоу на БТВ, но това да не ви притеснява). Така влизате в списъка на риалити шоутата на БТВ. Избирате си това за Шейново, натискате "Гледай", и там са всичките предавания по дати. Похвалете се ако сте успели да влезете. Понеже променяха сайта неведнъж, и аз съм си играла доста докато науча как стават нещата. Лека вечер на всички Hug

# 71
ммм бре бре  бре ама кви сме уБйЦи само.....направо сме само за знимка както е лафа. Hug Hug Hug
Офф на мен ми се спи две не виждам ама четох статията за веселите истории покрай ражданията и мога да ви кажа че съм се попикала да се смея.Сълзи ми потекоха от смях просто.Изчетох 16 страници със сейри,,,и сега едвам гледам пред компа.Просто искам да ви кажа че не е за изпускане тази тема " "смешно" ли е раждането???"
Вервайте ми ще се смеете доста...
heureuse -аз днес си правих регистрация и гледах едно филмче-но нета ми  е под всякаква критика и насичаше доста.А те искат 300кБ скорот за долу горе добро качество.Ама хванах някой неща де Hug
охххотивам да спя защотото ще заспя пред компа направо,таз сутрин съм се озъбила от 7 часа и сега едвам издържам Shocked ShockedУтре дано ударя хубав сън....
Лека нощ мацки Blush

# 72
Здравейте мамчета,
Варненки радвам се че сте прекарали добре.сега ще разгледам и снимките ви. А ние от София - другата седмица ще разказваме Simple Smile

Борянка много съжалявам скъпа. Дано нашите прегръдки те успокоят малко, макар че мъката ти е голяма. Добре дошла си пак при нас. И успех  лятото след морето да се похвалич с нови две чертички. Стискам ти палци.

Ани бани честито ти мърдащо бебоче, и аз искам вече да го усещам...но ще трябва да почакам още малко. Ти как се справяш с гастрита? Правиш ли или взимаш ли нещо. И мен постоянно ме боли.

Heureuse
много мерси за сайта с филмчетата. Аз хем ги гледах поверечето по бтв ама исках пак да ги гледам. И сега новото е супер...в събота сме пред тв.Simple Smile

Приятна нова седмичка ви желая!

# 73
Да, забравих да ви кажа - започнете да ги гледате първо от най-първите предавания. Та кликвате първо на "Видеотека - предишни предавания", там отивате най-отдолу, и след това продължавате с по-горните. Така историите се развиват от началото до края.

# 74
  • София
Добро утро, момичета!
Аз чак сега се разписвам в новата темичка, защото пътувах и нямах интернет. Виждам, че варненките са си изкарали весело, много сте сладки  Grinning
Боряна, много съжалявам  Hug  Hug  Hug Сега горе главата, радвай се на съкровищата си и вярвам, че скоро пак ще си щастлива бремелинка  Heart Eyes
Добре дошли на новите мами, приятно изкарване при нас и лека бременност   bouquet
heureuse, благодаря за сайта, много ми се искаше да ги гледам тези епизоди, че открих предаването чак накрая.
След малко тръгвам на обучение и следващите дни пак няма да съм много активна, но поне вечер ще се включвам.
Лека и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт