🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 175
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 630
Не вярвам продукцията да остави лагер 3 без храна.

# 631
От житейска гледна точка е добре, колелото се върти за всички Simple Smile

# 632
Много Неприятни са ми лагер 3. Дано наистина погладуват яко и се разкарат всички Sunglasses

# 633
  • София
Дзами прецака нумеролозите.
Той изобщо слезе ли от сала освен накрая?

# 634
Личи си колко човека на Острова са учили математика до втори клас... Как само 1 човек се сети да награби 3-4 дини, които са между 5 и 10кг всяка, а другите търсят чипсове и вафли... Киро само на един курс донесе 25-30кг с трите дини, ама по-добре да носят това, което им се яде, а не това, което тежи 😅😅

# 635
Като тръгнеш с големите кошници така става. Много ми се искаше кемп 1 да са последни.

# 636
  • София
Ще се пукна от яд за тия 4 кг на Мимо Гарсия, толкова ми се искаше да обърнат.  Една диня само да бяха взели! Така приятно щеше да ми е да ви видя нумеролозите колко ще са задружнои без храна Simple Smile

# 637
  • София
Довечера в оценките - в раздел стратегии ще пиша 0, понеже си видя колко акъл имат всички. (Няма как да оценя само носенето на дините, сори.)

# 638
А бе, като гледам това да правиш стратегии и ала-бала не е кой знае колко печелившо, защото накрая друго става в повечето случаи.
Филма е - да те прецака стратегията.

# 639
А бе, като гледам това да правиш стратегии и ала-бала не е кой знае колко печелившо, защото накрая друго става в повечето случаи.
Филма е - да те прецака стратегията.
То стратегията им беше супер, ама не тя, а продукцията ги прецака 😉.

И Шерифката не знам какво се пренадъхва, добре, че смениха правилата изцяло в тяхна полза 1 минута преди старта, иначе щяха да се избият за храна в тоя лагер.

Иначе Пепа-делулуто отново блесна с топ синхрона, че ще играят с Марина срещу Куклички?!?! Марина да си направи такова социално харакири е абсурдно.

Гогата и Дзами пък не разбирали, защо сложили двама от един лагер, а не по един от трите?! Сериозно ли 😅? Единият печели и става богат, другият се спасява и Петя поема. Суууупер сложна схема за разбиране.

# 640
Гогов хитреца тръгна да хвърля въдицата.

# 641
  • България
Някой ще ми обясни ли защо лагер Мимо-Гарсия и лагер Нумеролози не можаха да играят заедно на играта за храна? Пуснах си лайфа на 20:40.

# 642
защото продукцията в последния момент им каза, че който слага храна в чужд сандък става част от лагера му

# 643
  • България
Нали могат да се местят от лагер в лагер както си искат? Много тъпо. Да не сме в Сървайвър да живеем на отделни острови...

На пясъка на плажа на глада ще съм лагер 1 и после обратно ще съм лагер 3. Много тъпо измислени правила.

# 644
  • София
Превъртях си наум (аз гледам лайв) каква толкова храна извлачиха. Като изключим брашно-ориз-картофи, другото са пакетчета, десертчета, барчета. И с това ще се кара 4 седмици? Някак не го виждам.
(След седмица: питки и ориз с нещо малко вътре за аромат; след 2 - само ориз без нищо; след 3 съвсем нищо отново...)

Общи условия

Активация на акаунт