🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 374
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 285
Рената какво мрънка, аз бих я слагал всеки път на игра, тя е ебати и донорът на гривни. Когато ти трябва фрий слот, слагаш нея. Само не знам, защо сложи Куклички, ама той май и без това е най-зле от коалицията на бавните.

Можеха и Берке да сложат, той също не беше блеснал последния път.
Рената  я сложиха защото е ядосала Бистра с вчерашната си постъпка как се обедини срещу Марина. Поне такова обяснение даде.
Рената пък си мисли, че целият свят се върти около нея и следи крака ѝ.
П.С. Сега е моментът Бистра и Миро да се обединят и да играят само за Миро. Да ѝ го върнат за вчера.

# 286
Много бързо си оправи крака Рената, тичаше по-бързо от всички...

# 287
защо Сано накара Миро да спре

# 288
Бистра е последна! Злорадствам.Явно Миро ще спечели, но стискам палци за Рената.
Секулечки много се мазни на Миро. Рената поне си каза на Бистра какво мисли за нея, което ми хареса.

# 289
И аз не разбрах, нещо свързано с таблото, ама какво...

# 290
Никакъв мустак на Рената не е изчезнал. Напротив, ясно и хубаво си личи, само там ми е погледът.

Влади и Бистра много си приличат. Но не знам за кого това е комплимент и за кого - обида Grinning

# 291
Рената вчера игра две игри, като в едната се стигна и до дузпи. Нормално е да изморена. Непопулярно мнение, но мисля, че е доста подходящ типаж за предаването и не е слаб играч. Не помня как плува на дузпите, но в "редовното" време не беше последна в плуването.
 (Още не гледам, само ви чета и се опитвам да гадая какво се случва.)

# 292
Ами това е нейн проблем.
Пак казвам - или приемаме че има морал и Рената трябва да си плати за неморалната постъпка вчера
или няма морал и е съвсем нормално да я слагат като е слаба.

Рената очаква света да се върти около нея. Всеки пък като я номинират побеснява, но после се радва на гривните.
П.С. огромен ѝ е мустакът, аз имам по-малък а съм мъж. Явно е генен дефект.

# 293
  • София
Между Бистра и Влади все едно прехвърчат искри.
Сано каза - и тя трябва да финишира, но нали играят индивидуално. Не ми хареса това

# 294
Миро май започна да реди пъзела на Бистра, а тя не е минала още трасето. Явно двамата ще редят нейния пъзел, за да стане тя с най-много гривни.

# 295

Защото започна да реди таблото на Бистра

# 296
Мисля, че е взел своите плочки и ги е сложил на таблото на Бистра /не го показаха, само предполагам/, и затова Сано му казва, че тя трябва да приключи с последната си плочка и тогава той може да продължи да й помага.
Писали сме едновременно.

# 297
Не мога да гледам мазната усмивка на Бистра 🤮

# 298
Рената не се оправда с умора от вчера, а с порязан крак. Но гледам, че явно не е чак толкова сериозно това порязване, доста пъргавка днес.

И аз не разбрах защо Сано спря Миро.

# 299
Той нали се надява, че и тя няма да играе за златна гривна, защо точно държи да е първа на тази игра. Нещо аз ли изпуснах

Общи условия

Активация на акаунт