🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 769
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 270
Ама и аз не мога да разбера какво мрънка? такава е играта - възползваш се от всяка възмжност. Рената и Ванеса какво направиха вчера? Имаш гривни - нормално е да те номинират.

# 271
  • София
Вчера двете играха подло и днес мрънка.

# 272
Реакцията на Рената е глупава. Ами то почти всички вече там имат някакви ожулвания, контузии, болежки.
А и пък, заради снощи ... на Марина дали й беше гот?

# 273
Рената какво мрънка, аз бих я слагал всеки път на игра, тя е ебати и донорът на гривни. Когато ти трябва фрий слот, слагаш нея. Само не знам, защо сложи Куклички, ама той май и без това е най-зле от коалицията на бавните.

Можеха и Берке да сложат, той също не беше блеснал последния път.
Да, и той за никъв х*й не ставаше, ама Онче-Бончето не го избра. Сещайте се за колко слаби ги има Миро, щом не му дреме, кой от тях ще е 😂.

# 274
Вчера двете играха подло и днес мрънка.

Тя се разкайва все пак Joy
А другите естествено най-подлите

# 275
  • София
Мда, човешката природа в целия ѝ блясък.
Ако аз постъпвам неморално, това е игра и стратегия.
Ако друг постъпва неморално, това е подло и не му прави чест.
😂

# 276
Айде пак с тоя морал. Ако ще гледаме морала това вчера да се обединяват двете жени много морално ли беше?
Много обичам хора, които се разкайват след победа, но после ползват благата на победата.
Вчера игра като бясна Рената, сега е наранена и не иска да играе.

Значи или ще гледаме морала и тогава това което направиха вчера Рената и Ванеса е супер неморално.
или няма да го гледаме и тогава всичко е в реда на нещата.

# 277
Бистра си е злобна, ще ми хареса Рената да я бие. Според Бистра слабите играчи трябвало да си ходях, ами тогава Мая да си хваща парцалките.

# 278
Това да обиждаш другите е ниска вибрация, но явно Ренета не го знае и затова нагрубява всички наред. Включително и Миро, който най-вероятно нямаше да я сложи, ако знаеше, че е контузена.
Влади си я сложи на място. Не бива да се прави на жертва при положение, че всеки там е с травми и въпреки всичко стискат зъби и играят. Тя получи 4 гривни на готово и пак я е страх да играе.

# 279
Жените от Лагер 1 са ми ту мач вече с техните човещини и морали. Ами прав е Влади. Дошли са да играят, почти всеки има някаква контузия.
Да не са отишли там на санаториум, егати.

# 280
Рената след вчерашиня ден за мен изгуби всякакво право да назидава за морал. Много ще се изкефя да падне. Влади ми хареса.
Ами то ако трябва да се жалва и той може да каже, че е с ожулени колена.
Кънчо игра с херния. Отишъл си - играеш. Няма цър-мър.

# 281
Искам Рената да бие. Поне втората игра.
Май и се е оправил мустака; по-не си личи.
Миро изпитва Бистра. Само, че не схващам как точно ще получи тая информация.

# 282
  • София
Миро, Мирооо, к'в верен човек, брат? Тя си казва зад гърба ти, че целта е ТЯ да спечели/печели/трупа гривни/разпределя порциите. Има те за патерица, човече, личния киборг.

# 283
Според мен оттук нататък в един втори сезон който каже думата "морал" трябва автоматично да го изхвърлят на каста.

# 284
  • гр.София
Много ми харесва този двоен стандарт в стил всичко е позволено, когато аз го правя и неморално е, когато друг го прави.
Ако отида в някое реалити, ще играя играта с ясното съзнание, че не винаги ще съм себе си. Защото това е играта и ако искам да я спечеля, ще се слея с нея. Ако се изисква социалност, ще съм социална. Ако трябва да съм единак, ще съм единак. Ако трябва да създавам приятелства или врагове, ще ги създавам. И ще играя всяка игра.
Иначе си купувам двупосочен билет първа класа и резервирам на хубаво място почивка( сама си я плащам и затова си поръчвам и музиката).
С други думи знам с какво съм се захванала и не мрънкам.
ПП. Засега предаването ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт