🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 751
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 255
А, не бе, изобщо не е насилие дърпането на кофа на мъжага от ръцете на жена, направо си е ласка.
Айде, моля ви се, да не се увличаме чак толкова в оправданията на някои действия и герои.
Не е насилие да искаш да си вземеш нещо, което считаш за твое, след като са ти го взели без разрешение. Доколкото си спомням, Дзами първо ѝ каза, че кофата си я е пълнил той, а не е случайно там, ама тя не му я върна. Все тая мъж или жена е, ако това е счетено за вид "кражба" по законите на Острова. Да беше му върнала кофата, нямаше да се стигне до там.

В тази игра няма "препикаване" Като си го е считал за свое - да си го е пазил. Впрочем това че някой внезапно е решил, че нещо си е негово не оправдава бутане, дърпане и пр. актове на физическа агресия. Многократно бе обяснено, че кражбите са позволени от правилата.
По тая логика всеки може да ходи и да граби по лагерите, щото никой няма касови бележки за предметите и продуктите. Никой не е решил, че нещо е негово "внезапно", човекът си взе кофата, напълни си я с храна и най-нормалното нещо е да я счетеш за своя, иначе всички трябва да се избият, ако няма някаква поне базова принадлежност на клеймнатите неща.

# 256
  • София
Йочколовски е лъв. Още една зодия падна. 😋
Надкаста с Ванката е интересен, а той се оказа доста начетен.

Гледах Еляса в преди обед. Не е той с пясъчната бълха. Значи да очакваме още един, който да отпадне поради медицински причини... :/
Яна е пяла едва ли не нон-стоп и е дразнила всички.
Не е харесвал Алекс там на острова.
Не би предал Рената и сега са си близки.

# 257
Здравейте, някой качваше тук линкове за епизодите от чужбина, но не намирам този от вчера. Ще съм благодарна, ако някой ме насочи 😊

# 258
Почва

tfn2k
, по принцип всеки може да граби...ако не го хванат.

# 259
Да, аз, но този не го качих, защото друг беше споделил линк в dox. Ето линк:

Островът на 100-те гривни - Eпизод 13 (07.10.2024)

# 260
Тези са видели някого за няколко ден и правят големи заключения: Миро има голяма его. Кога го видя, кога разбра че има его.

# 261
Тезата ми, че камп2 са бая бавни се потвърждава с всеки епизод. Шерифката - "Миро ще избере 4мата най-силни за гладиаторска битка, няма как" и другият Ориент Експрес - Жорката "Да, да, така мисля и аз". Тая коалиция с 20те другарчета явно наистина делят една мозъчна клетка 🤦🤦🤦

# 262
Миро нали говореше, че правилната стратегия е 3:1. Сега що и той избра 2:2?
И стига Рената е играла. Защо? Какво печелят? Тя нищо не губи има куп гривни?
Бистра вече явно си заяви - иска ВЛАСТ! Да коли и беси и да решава кой ще "живее " и кой ще "умре". Малии, пази Боже...

# 263
  • София
И иска да "разпределя порциите". Да иде при Доган - там таман имат нужда от всеки един в повече (не столичани).

# 264

Нямат трима, от лагера богати са само той и Бистра + 5 бедни Simple Smile

# 265
  • София
Бистра и Мая страшно тъпо разсъждават този път.
Приоритет им бил властта, а не хлябът.
Ако нямат хляб, ще изкапят. Миро много добре разсъждава - ще изпита Бистра. Този път ще настъпят кривия клон

# 266
Защо просто не ѝ казаха, че я номинират заради това което напарви вчера?

# 267
Рената какво мрънка, аз бих я слагал всеки път на игра, тя е ебати и донора на гривни. Когато ти трябва фрий слот, слагаш нея. Само не знам, защо сложи Куклички, ама той май и без това е най-зле от коалицията на бавните.

# 268

Нямат трима, от лагера богати са само той и Бистра + 5 бедни Simple Smile
Да вярно.

# 269
Рената какво мрънка, аз бих я слагал всеки път на игра, тя е ебати и донорът на гривни. Когато ти трябва фрий слот, слагаш нея. Само не знам, защо сложи Куклички, ама той май и без това е най-зле от коалицията на бавните.

Можеха и Берке да сложат, той също не беше блеснал последния път.

Общи условия

Активация на акаунт