🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 737
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 240
А да отидеш и със силата да изтръгнеш от ръцете на някой тенджерата със златната гривна е позволено (Дзами от ръцете на Яна)
Това нито е част от някоя игра, нито се е знаело, че има златна гривна вътре. Някъв стандартен битовизъм в анархичен момент при разграбване на ресурси.

# 241
Това го дъвкахме вече, не със сила, а не знам с какво щях да дърпам нещата, които съм отделила. 😁

# 242
А да отидеш и със силата да изтръгнеш от ръцете на някой тенджерата със златната гривна е позволено (Дзами от ръцете на Яна)
Това нито е част от някоя игра, нито се е знаело, че има златна гривна вътре. Някъв стандартен битовизъм в анархичен момент при разграбване на ресурси.
Самият факт че е позволено - говори много. Това е вид насилие, и щом играча не е дискфалициран дори саом за дърпането на тенджерата, значи физическото насилие е приемливо в определени граници (имаше и бутане с ръце)
А и е абсурдно екипа да не знае къде е златната гривна. Но не това е водещото - щом позволяват бутане и дърпане, явно трябва шамари да почнат да си раздават, за да се намесят

"стандартен битовизъм в анархичен момент при разграбване на ресурси." не може да бъде оправдание - или допускаш насилието или не го допускаш и на мига дискфалифицираш участника.

# 243
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лагер 3 като хора не са никак приятни, но поне се случва нещо. Бистра и Мая колят и бесят, но и това е част от играта. А Бистра нямаше да коли и беси ако не бе спечелила толкова битки.
Няма лошо да колят и бесят Мая и Бистра, заслужили са си го, къде с игри, къде със стратегия, получи им се Е, дразнят ме колко много са си повярвали и колко са арогантни, не са ми симпатични, но аз приветствам да се играе играта, нали за това са отишли.
И наистина ако не са те да мътят водата, ще умрем от скука и от диабет да гледаме нескопосаните флиртове на БиБ.
Само че не ми хареса как нямаха кураж да си кажат пред Влади това, което си мислят и което всички виждат, че правят - всеки е сам за себе си, те са наясно и играят така. Не искат слаби играчи в племето и логично искат да ги изгонят. А Мая подхвана "Семейство, това-онова"... Обижда другите, че са мишки, а тя самата не извади т*пки да си каже нещата, както са.

Лорд Сняг, извини ме за любопитството, но ми е много интересно защо винаги пишеш "сътезание", "сътезател"?  Откакто си започнал да пишеш в темата един път не си го написал различно.

# 244
Лагер 3 като хора не са никак приятни, но поне се случва нещо. Бистра и Мая колят и бесят, но и това е част от играта. А Бистра нямаше да коли и беси ако не бе спечелила толкова битки.
Няма лошо да колят и бесят Мая и Бистра, заслужили са си го, къде с игри, къде със стратегия, получи им се Е, дразнят ме колко много са си повярвали и колко са арогантни, не са ми симпатични, но аз приветствам да се играе играта, нали за това са отишли.
И наистина ако не са те да мътят водата, ще умрем от скука и от диабет да гледаме нескопосаните флиртове на БиБ.
Само че не ми хареса как нямаха кураж да си кажат пред Влади това, което си мислят и което всички виждат, че правят - всеки е сам за себе си, те са наясно и играят така. Не искат слаби играчи в племето и логично искат да ги изгонят. А Мая подхвана "Семейство, това-онова"... Обижда другите, че са мишки, а тя самата не извади т*пки да си каже нещата, както са.

Лорд Сняг, извини ме за любопитството, но ми е много интересно защо винаги пишеш "сътезание", "сътезател"?  Откакто си започнал да пишеш в темата един път не си го написал различно.

Няма специална причина. Клавиатурата ми е стара, копчетата блокират, а нямам спелчек. Някои букви като ги чукна просто не излизат на екрана. (а не гледам екрана, а клавишите)
Да, това за семейството беше глупост. Аз не одобрявам че Нина се търкаля по плажа и после ходи да реве по чужди лагери, но и нейната гледна точка я разбира - в собствения лагер я линчуват, ще търси подкрепа другаде Това са "семейството" и в лагер 2 и в лагер 3 е голяма глупост.

# 245
  • София
"Ненавиждам чалгата", но сме с чалга визията като всички кифли по чалготеките 😉. Явно от едно време говори глупости още.
Simple Smile @tfn2k - Ха-ха, прав си, всъщност. Добавих там едно "(ако е вярно)" - за да имат четящите едно на ум.
По-младите не знаят/помнят, но едновремешните ни златни момичета (на Нешка) все слушаха Флойд и класики, но и бяха времена преди да дойдат "пирамидите" и "фараоните".

# 246
Проявите на липса на правила в снощните игри ми оставиха много горчив вкус. Изпречването на Шериф пред Ванеса не беше дребно, а две да се обединят срещу една в игра, в която половината е силов елемент, беше направо едро.

И като сме задъвкали Мая, признавам, че татуировката между гърдите ѝ отдалеч ми прилича на белег.

# 247
Самият факт че е позволено - говори много. Това е вид насилие, и щом играча не е дискфалициран дори саом за дърпането на тенджерата, значи физическото насилие е приемливо в определени граници (имаше и бутане с ръце)
А и е абсурдно екипа да не знае къде е златната гривна. Но не това е водещото - щом позволяват бутане и дърпане, явно трябва шамари да почнат да си раздават, за да се намесят

"стандартен битовизъм в анархичен момент при разграбване на ресурси." не може да бъде оправдание - или допускаш насилието или не го допускаш и на мига дискфалифицираш участника.
Откога дърпане на кофа се води НАСИЛИЕ 😂. Някво дребно сдърпване при неразбирателство. Тая Яна беше толкова неориентирана, че като нищо въобще не е знаела, че е на някой тая кофа. Така или иначе това не е било в игра, че да "дисквалифицират" който и да е. Представяш ли си да изгонят някой от риалити, щото дръпнал някаква кофа. Отделно  тя се смееше през половината време, така че няма нужда от чак такова преекспониране, че едва ли не са се избили.

# 248
  • София
А, не бе, изобщо не е насилие дърпането на кофа на мъжага от ръцете на жена, направо си е ласка.
Айде, моля ви се, да не се увличаме чак толкова в оправданията на някои действия и герои.

# 249
А, не бе, изобщо не е насилие дърпането на кофа на мъжага от ръцете на жена, направо си е ласка.
Айде, моля ви се, да не се увличаме чак толкова в оправданията на някои действия и герои.
Не е насилие да искаш да си вземеш нещо, което считаш за твое, след като са ти го взели без разрешение. Доколкото си спомням, Дзами първо ѝ каза, че кофата си я е пълнил той, а не е случайно там, ама тя не му я върна. Все тая мъж или жена е, ако това е счетено за вид "кражба" по законите на Острова. Да беше му върнала кофата, нямаше да се стигне до там.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:51 от tfn2k

# 250
  • София
Дзами прилича на човек, който няма да се поколебае да използва физическо насилие. Може да не съм права, но физиономията ми напомня на алкохолик и създава в мен такива асоциации

# 251
Дзами прилича на човек, който няма да се поколебае да използва физическо насилие. Може да не съм права, но физиономията ми напомня на алкохолик и създава в мен такива асоциации
Това на какво прилича, какво мисли някой, че БИ направил, е все тая. И мен не ме кефи грам, голям селяк си е и популист, но можем да го коментираме само по действията му, а не по какво ни се струва, че бил направил в еди каква си ситуация.

# 252
  • София
Той е достатъчно хитър и няма да си позволи пред камерите и продукцията да направи нещо. Именно действията и думите досега сочат, че е способен на такова нещо. Може и да е божа кравичка в действителност, но едва ли

# 253
Не е насилие да искаш да си вземеш нещо, което считаш за твое, след като са ти го взели без разрешение. Доколкото си спомням, Дзами първо ѝ каза, че кофата си я е пълнил той, а не е случайно там, ама тя не му я върна. Все тая мъж или жена е, ако това е счетено за вид "кражба" по законите на Острова. Да беше му върнала кофата, нямаше да се стигне до там.

В тази игра няма "препикаване" Като си го е считал за свое - да си го е пазил. Впрочем това че някой внезапно е решил, че нещо си е негово не оправдава бутане, дърпане и пр. актове на физическа агресия. Многократно бе обяснено, че кражбите са позволени от правилата.

# 254
Благодяря, че пропомнихте първия конфликт в предаването - битката между Дзами и Яна за кошницата.
В хода на предаването, гледайки колко много неписани феърплей правила се потъпкват, мнението ми за онази ситуация се промени коренно. Да, Яна беше права - щом кошницата е оставена без надзор, значи може да я вземе. Представяте ли си гнева на Дзами, разбирайки, че Златна гривна е била в кошницата, която той не е могъл да опази!?

Общи условия

Активация на акаунт