🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 275
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 435
  • България
Ина и Венци са ми странни

# 436
Между другото Петя е права. Тя ще носи отговорност. Утре като сложи Берке и падне, Влади ще си подари ли гривните? И въобще каква е тази глупост да взимаш решенията си на база на какво искат другите? Питай ги дали искат да играят - и дотам. Всеки да си решава сам.
Влади ме разорачама - мъжете били по -силни. Ами досега фактите говорят в полза на обратното. Над две трети от победите са за Бистра и Рената. Кирил бил много мотивиран. Ми то всички са мотивирани. Най-мотивирани са тези с по 1 гривна.
Влади серионо ли? Значи не бе егоистично Ванеса да получи помощ от Рената, а е егоистично  Петя да получи помощ от Венци.  И какво - защото е мъж нещата стоят по друг начин?

# 437
Петя май не разбра Венци. Ами той може пък да иска да играе индивидуално, а не да стане така, че да падне от Петя.

# 438
Леле, тя луда ли е? Шериф да сложи. Той е силен!

# 439
защо сложи Шериф ми е непонятно

# 440
Петя подценява супермного Шериф. той е сред най-опасните.
Виж да бе сложила Мимо, Ина, Нина, Иван, Грозденка...а Шериф е може би в петицата или шестицата на най-добрите. На плуването е змей, има и сила.

# 441
защо сложи Шериф ми е непонятно
Може да си имат някаква тайна договорка

# 442
Мале, те гледат кой колко е изморен. Шериф бил изморен, значи ще се издъни! JoyА Кирил не играл отдавна - ерго е опасен.
 Еми хубаво, то по тая лотика Грозденка е най-опасна.
П.С. По принцип и това е някакъв фактор, ама ако играеш срещу по-слаб играч умората има твърде малко влияние.

# 443
Ми какво да очакваш от Петя, тя тръгнала да се забавлява...
Стискам палци за Венци

# 444
Ма то мъжете и говорят страхотни глупостит - колко е силен Кирил. И как мъжете са много по-силни от жените

# 445
  • София
Последните й приказки са еманация на мисленето (и поведението) на еднодневките в играта - купон да има, поне докато сме там.

А продукцията - според мен - ги изненадА в гръб с играта.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:50 от EmBrother

# 446
  • България
Петя трябваше да викне Ина, Нина и един слабак за пълнеж, който има 3 гривни. Киро и Шериф ще я опухат.

Шериф много бързо си топи мазнините, чак е плашещо.

# 447
"Силният" Киро отпадна пръъв.
Шериф е много добър в такъв тип игри.

# 448
Препаската на Венци може да помага. Опашката на Петя също. Ня Киро главата беше като айце. Пързалка, то няма какво да го позадържи

# 449
Ми браво на Петя, че не се поддаде на чужди убеждения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт