🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 286
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Много красиви жени има сред каста този сезон в Островът на 100-те гривни.
Всяка вечер гледам с удоволствие, е поне визуално. А и с тази екзотика и красоти там + невероятната водеща. 😋

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 18:53 от Diavolo

# 421
Ако гледаме чисто като тела аз смятам че Биляна и Грозденка имат най-хубави тела, Мая също е хубава.
Скрит текст:
( ако ще се изживявам като жури на "Ергенът"Биляна има страхотно дупе).
Обаче ако гледам лице бих предпочел Грозденка или Мая пред Биляна.

Бистра ми е пределно висока и кокалеста. Не харесвам такива жени. Рената е грозна и не само заради мустака. Мъжкарана е.
Марина ще я запомня, но "Пипи дългото чорапче" не е моя типаж

Диляна също е хубава, но с този грим където я правят "тигрица" ме дразни.  Честно казано ако ще оценяваме водещи, аз предпочитам "вещерската хубост" на Ралица (пък и като влизане в образа на "вещица" повече ме кефи) пред "туземката" Диляна. Но да не отваряме темата за водещите.

Но ако трябва да се върнем към самата игра -  За сега най-полезни за продукцията са дуото Бистра-Мая и Рената. Около тях има постоянни скандали. Биляна сякаш я преекспонират.

# 422
На Биляна ми е много неприятен гласа.

# 423
  • София

Само на мен ли ми се струва,че Бистра и Влади са като един за друг, някак си много си отиват като двойка,а и виждам симпатии между тях.

О, да.И физиката ,и химията са налице и за мен.
Инак,не се работи по динамиката на епизодите.За себе си съм с категоричното усещане,че гледам Фермата.
Хареса ми свободата,която се дава на участниците,но не и в частта с игрите. То подсказване,то две срещу една.
Както се изрази всиско вибриращата- "долно е".
Как само настръхнахме,когато Гогов преписа,а каква стана. Така,като го споменах, само той ми остана неразчетен,та не съм го отписала. Може би е хитър,че направо и умен един вид. Simple Smile

# 424
Наистина ли сравни току що Биляна с кофа с храна 😭😭? Сега, вярно момичето е въртиопашка, ама чак пък толкова, че да я сравниш с две шепи боб в кофа за цимент... 😁. Не е релевантен въобще тоя пример. Биляна е поне тристепенно меню в закусвалня...
Релевантен е, релевантен е. Или решаваш, че има "препикаване", или няма "препикаване". Ако няма "препикаване" няма и кражба, а ако има -това важи за всичко. Не може да е "това мога да го препикая", а онова "не мота"
Всъщност храната е доре по-належаща, но принципът е един и същ.
Няма как да сравняваш кофа с храна, която си клеймнал, че е твоя , защото лично си събрал продуктите, с живо същество, което си си мислил, че те харесва и дори не сте имали нищо?! Всичко наред ли е Satisfied ? Двете неща имат разлика от земята до небето и няма как да се категоризират под един и същи знаменател. Биляна не е "намерена" и "събрана" от Киро, докато храната в кофата на Дзами е. Така или иначе да казваш, че неодушевен предмет има същата тежест като жив човек е меко казано абсурдно Simple Smile .

# 425
Момчета, какво ви свързва с Кирил? Мине се, не мине, подсещате за неговото съществуване, сякаш е важен герой. Един от най-безинтересните типажи е той.

# 426
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А аз идвам да си кажа, че Мимо ме дразни.

Отначало ми беше ок, дори симпатичен. Очаквах смях, остроумни коментари, смешни и непохватни опити в игрите, но и малко стратегия и отлични анализи на играта.
За мен Мимо освен че кръстиха лагера на него и името му виси написано на дървената табела, с нищо друго не е допринесъл за предаването.

# 427
Ина и Венци Simple Smile Scream

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:22 от Одри ♡

# 428
  • София
Но пък не виждам нищо лошо в "новинарската емисия" - малко разнообразие за тях там. Не може всеки час, всяка минута да се правят само сметки (освен, че им свирят червата).
А Бистра и Мътна говорят все едно за себе си - и те са капсула "техен свят", само дето няма място за никого другиго, освен ако дарове не носи и не се кланя доземи.

# 429
Киро иска да стане лидер на опозицията - супер! Крайно време беше.
На моменти озвучаването е зле.

# 430
Леле Жорето се стопи

# 431
"Утре се хвърлям като тюлен" - Мимо Joy

# 432
"Утре се хвърлям като тюлен" - Мимо Joy
Нямам търпение да го видя

# 433
ааа не, Ина не е за Венци Joy
Гогов май ще роптае срещу Алекс

# 434
Как му скочи директо, брех да и се ненадяваш на Ина...ма нещо като е заслабнала ми мяза на вещица

Общи условия

Активация на акаунт