🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 261
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 540
Интересно ми е дали Алекс ще приеме да играе за лагер 1. Тоя ми става все по-отвратителен. Шмекер. Хитряга го раздава.
Някой може ли да ми обясни смисъла да казва как вече нямало проблем в техния лагер и Мая било ок? Какво целеше с това изявление? Хич ме няма в дипломацията и така и не ми стана ясно от какъв зор го изтърси това. Нещо като "не идвам при вас защото бягам от Мая, а защото сте ми много симпатични"?

# 541
Аз направо съм в потрес какво наблюдавам. Има нов абсолютен фаворит за топ делулуто на острова и Дзами с много голяма точност и лепна епитета, който всички набедиха за "грозен" . Тази Петя добре ѝ дойде тоя риалити чек, че като слушах какви идиотщини говореше, направо не можех да повярвам. Няма да вземе на битка Бистра, която едвам гледа и ходи, но ще вземе възможно най-големите мъже, да покаже малко "как се прави", да покаже "че жените могат да бият големите мъжаги" и всичките други комплексарски изказвания на болните феминистки в днешно време. Добре, че Венци не ѝ се върза на малоумния план , той да пуснел и тя да спечелела, и той "да ги биел" после на втората игра. Ама нещо не спомена варианта как ще ги бие, ако играта позволява да се съюзят срещу него?! Толкова мазна, егоистична и комплексирана "женелюбка" наистина рядко се среща. Не знам , как не са решили от нейния лагер да ѝ бият шута, то това не се търпи просто.

За капак на битката за провизии "било най-добре за кемп1 2 жени и 2ма мъже да участвали, че имало МНОГО СИЛНИ ЖЕНИ" . Хубаво, че Митов въобще даже не ѝ обърна внимание и веднага направи абсолютно най-логичния избор за съотношенията. Направо психиатър на терен да викат и да я прегледат тази женица, защото света, в който живее, е нищо общо с реалността. People Raising HandMisc Gun

# 542
tfn2k, ами да! Прав си, добре, че ми разясни защо Петя избра Шериф и другите. Не се сетих, че причината е феминистка. Лелее, както е тръгнало един адекватен няма да остане.

# 543
Хареса ми, че Венци беше против грозните изцепки с храната и предателства. По начало да влезеш в лагер с предателство към своите те слага най-ниско в йерархията, защото никой не обича и не вярва на предатели. Също така парите са пари, играта и стратегиите са важни, но да си читаво човешко същество си остава в моите очи най-важното и умишлено да искаш да лишиш някого от храна, защото можеш е мега грозно.

Петя не смятам, че беше в грешка. Игрите на острова са достатъчно балансирани, че няма особено значение половото разделение. Две на две също беше добра идея, защото в лагер 2 освен Лора друга плувкиня няма.Лагер 3 даже не ги коментирам. Лагер 1 имат и силни жени, и силни мъже и могат да запълнят всяка дупка. Сега ако 2 и 3 се обединят имат 6 на 3 мъже, дори и единия  да е Мимо.

Епитета, който Дзами й лепна няма място в нито един разговор на хора, които претендират за какъвто и да интелект или култура, колкото и “не на тоя свят” да е.

# 544
Още от подсказката за играта бях сигурен, че ще бъде изометрия, така че ако и Петя се е сетила, изборът ѝ не е чак толкова лош. Както и в епизода казаха, най-често жените издържат повече на болка и имат някакво предимство в тези игри. Браво на Венци, че издържа, въпреки позицията, в която беше застанал. И на екран не си изглеждаше като най-добрата, както и той после си каза.

# 545

Петя не смятам, че беше в грешка. Игрите на острова са достатъчно балансирани, че няма особено значение половото разделение. Две на две също беше добра идея, защото в лагер 2 освен Лора друга плувкиня няма.Лагер 3 даже не ги коментирам. Лагер 1 имат и силни жени, и силни мъже и могат да запълнят всяка дупка. Сега ако 2 и 3 се обединят имат 6 на 3 мъже, дори и единия  да е Мимо.

Игрите на Острова не са въобще достатъчно балансирани, просто повечето играчи са жив ташак. Като погледнеш победите на Бистра и Рената, почти всичките са с елементи, които публиката им ги решава. Претендентите им също не са били кой знае какво. Не могат сами едно пъзелче от 10 парчета за 20 минути да наредят или Instant Insanity пъзела от 4 части (при 6 , който дават в другите предавания) , както и картинното судоку. На всичките им пъзели се чува крещенето на Влади или Дзами, или някой друг от кемп1, който им ги решава. Рената не знае кое е ляво и кое дясно, като ѝ подсказваха даже. Много "силен" играч, направо недей казвай на никой... Ей затова казах, че не си личат способностите на играчите, като половината битка им я износва публиката и се оставя супер грешно впечатление, че даден играч е "много добър" , а без "помощ от публиката" ще е винаги последен.

И не, не е добра идея да са 2 на 2 на играта с провизии, защото това е единствената конфигурация, която вдига процентите на кемп3 от 0% на нещо над 0% , така че Петя пак нищо не е разбрала, но болният ѝ феминистки мозък си иска неговото. С избирането на конфигурация 3/1 мъже/жени директно кемп3 е елиминиран. Миро , естествено, го прозря веднага, че са с 0% шанс и се пробва да направи нещо, защото за разлика от Петя, той знае правилата на играта и може да смята.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 01:10 от tfn2k

# 546
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Интересно ми е дали Алекс ще приеме да играе за лагер 1. Тоя ми става все по-отвратителен. Шмекер. Хитряга го раздава.
Не намирам, че ще е добра идея да се съгласи на тези условия. Ако се навие да предаде лагера си, за да се доказва на кемп 1, Нумеролозите ще гледат на него винаги с подозрението, че може да предаде и тях в бъдеще.
По-разумно ще е действително племето на Мимо-Гарсия да се споразумеят с един от двата други лагера и да играят заедно, както предложи Миро.

Между другото, само за протокола, чревната непроходимост/илеусът/ не се получава вследствие на гладуване.

# 547
Утре (днес, лол) епизодът ще е интересен. Според мен Алекс нищо съществено няма да направи и сигурно ще си остане в лагер 3, ако все пак се сдобият с храна. В интерес на истината и по-добре. Че иначе в лагер 1 най-вероятно ще си е сигурна партия с Влади, който днес пак ми напомни защо ми направи такова гадно впечатление в началото. Кой пък ще го слуша точно него и от какъв зор. От много схеми даже това змийче Мая не успя да изпрати да си ходи.

Хареса ми, че Петя си направи, каквото си реши. Но честно казано на втората игра си знаех, че няма да бие. Това е една от тези игри, в които да си нисък, не ти е от полза. Тази кула, колкото повече расте нагоре, за дребните хора толкова по-трудно би било да поставят елементите с щеката. Тъкмо за Кирил си беше играта и той си я взе. Обаче тази Биляна си му е трън в очите, колкото и да говори, че не му пукало за нея и тн. Би ми харесало двамата да играят някога заедно и тя да го бие, че той да миряса.

Венци и Петя ми се искаше да ги видя в друг тип игра с повече компоненти: плуване, бягане, целене по мишени, редене на пъзел. И двамата ги харесвам засега, но, ако трябва да съм честна, някак не мисля, че цялостно ще са особено силни. Поне такова усещане имам.

Жалко за Грозденка. Направо ги изпоумориха тези участници. Досега май не е имало такова риалити, където толкова народ да си замине поради здравословни причини.

# 548
И аз много се радвам,  че Венци не се поддаде на предложението на Петя, което за мен си беше направо нагло. Тази игра е индивидуална.

# 549
  • Другата България
Жалко за Грозденка. Направо ги изпоумориха тези участници. Досега май не е имало такова риалити, където толкова народ да си замине поради здравословни причини.
JoyJoy:Joy
Няма формат, който да надмине ИВ по отпаднали по здравословни причини участници.
Заради необезопасени игри.
И то "здраво" контузени.

# 550
Няма да се съглася с изказването, че игрите не са баланирани. Като цяло дотук имаше само една игра със силов елемент -тази в която Ванеса и Рената се обидиниха срещу Марина.
извън тази битка е нямало носене на тежест, бутане на тежест, дърпане на тежест, да свалиш нещо от два метра. Дори "висилките" са по-ниско от тези в ИВ и се минават по -бързо.
Повечето игри са за точност, за баланс, редене на пъзели, плуването е съвсем кратко. няма силови елементи така че са баланисирани. Сега - това че публиката може да помага е съвсем друга работа, ама то е с определена цел. Да те видят как си в социалната игра.

# 551
  • София
Харесвам Петя.
Няма нищо, нищо, което да оправдава думите на Дзами към нея.

Изборът ѝ на играчи беше правилен с оглед подсказката. Ясно беше, че ще е изометрия и тя разчиташе на това, че традиционно жените са по-добри. И има възможност да се включи на такава игра. Ако беше слушала Влади, можеше да се окаже в ситуация нея да я изберат на игра, на която би имала по-малко шанс.

Предложението ѝ към Венци също беше логично, защото е ясно, че ако тя остане на следваща игра, която не се знае каква ще е, ще има много по-малък шанс срещу двама мъже.
Работата е там, че макар и логично, не беше красиво да идва от нея това предложение. Венци, като кавалер, трябваше да го предложи. И не само, защото е кавалерско, а и стратегически за техния лагер, за да трупат гривни. И щеше да е супер герой в очите на всички. Хем силен, хем благороден, хем стратег.

Ама явно за пореден път жена трябваше да изземе мъжката роля. Пък после на жените им излиза име на екстремни феминистки. Ми като се е сблъскала (не конкретно Петя де) с няколко льольвци в живота си, не мога да я обвинявам, че изземва роля, че поглежда към жени и тн. Пък нека я обявяват за турбо филмирана лес и тн простотии.

Ако беше мъж, с това поведение, щеше да е определена като страшен пич и стратег.

# 552
# 553
Какви глупости чета?! 😂 Венци ТРЯБВАЛО да се предложи сам, защото  бил КАВАЛЕР да се самоубие в играта 😂😂. Щял да излезе "герой"?! Щеше да излезе абсолютен глупак и най-вероятно да остане с една гривна, нищо повече. Наистина ли ги вярвате тези неща? Петя ѝ симпатизирах на скандала с Дзами, но явно човекът е бил абсолютно прав, даже мек в изказването си. Толкова е очевидно, какво се опитва да направи тя, че няма някаква дилема вече дори. Нагла и комплексирана до безобразие, където въобще не я интересува, какво е най-доброто решение за кемпа и дори за нея. Най-важното за такива хора е тяхното решение да е наобратно, на каквото кажат мъжете, за да ПОКАЖАТ, че могат сами да решават, че са "равни". Еми добре ни "показа". Дано на играта за елиминации пак си избере двама мъже с по една гривна, пак да "покаже" как се прави. Само че този път ще напълни гащите и мъжете ще са тип Мимо и Глорията, ако въобще избере такива. Да си ходи по-бързо, защото е толкова отровна, че змиите по острова са като безобидни смоци в сравнение с нея.

# 554
  • София
Малий, Дзами, ти ли си? 😂
По принцип злобата се определя като женско качество, ама някои мъже много се стараят да опровергаят това.

Петя е 100 пъти повече "мъж" от Дзами и това го побърква. Комплекси не виждам да има момичето, само амбицията ѝ е вповече, но с годините ще улегне.

Общи условия

Активация на акаунт