🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 163
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 645
Превъртях си наум (аз гледам лайв) каква толкова храна извлачиха. Като изключим брашно-ориз-картофи, другото са пакетчета, десертчета, барчета. И с това ще се кара 4 седмици? Някак не го виждам.
Май оризът и брашното бяха прилични чувалчета по 5кг и те ще износят мъката.

# 646
Споменаха телешко,дадоха как приготвят пиле така,че е имало и месо.

# 647
Аз не бях разбрала нещо и се чудех що вземат дини дето са само вода вместо по-питателна храна. А то тежест гонят...Аз бих наблегнала на пиле и яйца. С едно яйце на ден можеш да издаяниш цял ден

# 648
Дзами, Виктор и Венци много ме подразниха. Киро бил взел ориза, ами има и други тежки неща.
Заболя ме главата от този епизод 😁

# 649
Превъртях си наум (аз гледам лайв) каква толкова храна извлачиха. Като изключим брашно-ориз-картофи, другото са пакетчета, десертчета, барчета. И с това ще се кара 4 седмици? Някак не го виждам.
(След седмица: питки и ориз с нещо малко вътре за аромат; след 2 - само ориз без нищо; след 3 съвсем нищо отново...)
имат дини също така. Една диня може да засити няколко души за ден.
Целта на продукцията не е да преяждат, нали тези хора трябва да се откажат - включително от глад.

# 650
  • Другата България
Аз съм с непопулярно мнение явно, обаче!
За мен /а и то се потвърди май - че Дзами, Влади и Шериф се познават отвън/, номинацията на Петя си е номинация на Влади. Blush Той почти си го каза на синхрон. Петя е трън в з@дник@ и на Дзами, и на Влади, жена с характер, с мнение, жените я слушат, стана ясно, че и Венци я харесва, просто алфите си разчистват пътя.
С помощта на Шериф. Уж негласно, но то е ясно. И без друго не виждаме всичко.
90% съм сигурна, че Петя ще е аут. Жалко.

Кирил е типичния представител на “българския мъж“ - за него това да му е пълен стомаха и да има “удобна женичка“ наблизо си е приоритет, а пък и Тихия океан и Филипините на аванта - пей сърце, и не само Кирчово.

Категорично съм за това, което продукцията съобщи в последния момент, и не го приемам за манипулация, напротив - така играта става в пъти по-интересна. И без друго с тая мешания ти на мене, аз на тебе, заедно на Глория нямаше да са им чисти сметките, за мен нумеролозите не са добър съюзник, толкова алфи има там, а и Рената, която категорично се изявява като “Мая“-та на племето - цъ.
Перфектно стана така.
А Сашко отново се извъртя, преди дни се предлагаше на Влади, сега говори против тях...все едно някой с ОКР слушам....

# 651
Нали могат да се местят от лагер в лагер както си искат? Много тъпо. Да не сме в Сървайвър да живеем на отделни острови...

На пясъка на плажа на глада ще съм лагер 1 и после обратно ще съм лагер 3. Много тъпо измислени правила.

Освен това, можеха да се разберат лагер 3 да носят храната си близо до сандъка на лагер 1. Ако не слагат в техните очертания, реално нямаше да се брои, че е в техния сандък.

Ако знаеха по-рано тези детайли със сигурност щяха да измислят как да надхитрят правилата.

# 652
Никога не е добре когато продукцията иска да има последната дума.
По този начин  няма нужда да се правят каквито и да било съюзи или стратегии.

# 653
тия май нямат представа колко са 6 кг

# 654
ООох, да им бяха дали да бъркат белтъци...тъпа игра за оцеляване

# 655
Няма ли електронна везна?!?

# 656
  • Другата България

Ама пък са хубави иначе!

# 657
Петя си сложи бамбуйа до шишето с вода. Ако знае колко мл й е шипето лесно трябва да сметне количеството

# 658
  • Другата България
Не познах.
Радвам се за Петя.
Но това значи, че Марина ще си ходи.
Шериф се наигра, и той.

# 659
На Марина не ѝ се играе, тя си търси изход от много време.

Общи условия

Активация на акаунт