🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 151
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 855
Лелее, която и да е Монохондрия едва ли и се е разминал хейта. Аз не знам остана ли някоя ненахейтена. То си е голяма смелост да влезеш тук да четеш. Тя ще да е смела жена. Дали е сама тя от участниците; които четат тук. Чак ми става гадно някой път като си представя, че някой ще прочете разни мнения за себе си меко казано смущаващи.

🙂 Ето това имах предвид, моля пишете си каквото ви е на сърце и душа, аз не се разклащам лесно🙂 пък и така да е, това е риск, който съм поела😉
Иначе зная, че доста хора от участниците ви четат. И това е добре, защото тук е единственото място с мислеща аудитория, която прави смислени анализи (в повечето случаи😄).

# 856
ВладЕ и Бистра “ГА ДЖЕ ТА”
Много весело 😀

Това пък от къде дойде?
Той е с Виктория от КнИ.

От кадъра, който показаха в последния епизод 😀
Какво е КнИ ?!

# 857
  • Варна
ВладЕ и Бистра “ГА ДЖЕ ТА”
Много весело 😀

Това пък от къде дойде?
Той е с Виктория от КнИ.

От кадъра, който показаха в последния епизод 😀
Какво е КнИ ?!

Къщата на инфлуенсърите, в тубата се излъчва.

# 858
  • Другата България
Аз съм писала многократно, че харесвам Марина, още от Максимал.
Но сега се радвам, че остана не заради това.
А защото се надявам, че тя, ведно с тренера, Киро и Лора /Иван е придатък, той ще пее там, където се свири/ могат да направят играта в “Глория“ интересна.
Ако довършат това, което /уж/ започнаха - да се опълчат тайно или явно на “ние, четиримата“.
Докато Секулички си беше скучен като играч, незабележим.

“Семейството“ при нумеролозите със сигурност ще се разпадне на даден етап, и това е ясно.
Не знам само това преди втори етап ли ще се случи, или след него.
Скрит текст:
Лелее, която и да е Монохондрия едва ли и се е разминал хейта. Аз не знам остана ли някоя ненахейтена. То си е голяма смелост да влезеш тук да четеш. Тя ще да е смела жена. Дали е сама тя от участниците; които четат тук. Чак ми става гадно някой път като си представя, че някой ще прочете разни мнения за себе си меко казано смущаващи.

🙂 Ето това имах предвид, моля пишете си каквото ви е на сърце и душа, аз не се разклащам лесно🙂 пък и така да е, това е риск, който съм поела😉
Иначе зная, че доста хора от участниците ви четат. И това е добре, защото тук е единственото място с мислеща аудитория, която прави смислени анализи (в повечето случаи😄).
Това вече си е комплимент за нас, ама ние си го знаем.
Чували сме го и от други участници, в други формати.

# 859

От понеделник се чудя... Марина не можеше ли да си сипе повечко пясък в кофата, за да спечели време, преди да се отлепи от земята? И дали би се наказало, ако някой скрие парче от пъзела на опонента си? Публиката ще му каже, но можеш да спечелиш безценни секунди.

Сипването на пясък казаха, че е забранено.

Не съм виждал досега някой да крие парче и едва ли е позволено щом не съм го виждал. Ама знае ли човек.

В австралийския сървайвър герои срещу злодеи един от участниците нарочно събори опонента си докато той се качваше на една платформа с цел да го забави. Същият този участник и съплеменници на друга игра, в която имаше хвърляне на топки, нарочно хвърляха топките от другия отбор, попаднали при тях, далеч от играта.

Беше забавно и готино и в двата случая. Не бяха и наказани.

О сещам се и за много случаи, в които намерени идоли са ги крили нарочно. Или са правили фалшиви идоли. Много варианти да хитрееш и да разиграваш, както съотборници така и опоненти.

# 860
  • Варна
В Игри на волята имаше такъв номер.

# 861
  • Враца
Пък аз, искам да знам коя е участничката.

# 862
  • Варна
Пък аз, искам да знам коя е участничката.

И аз, ама ако ще плаща глоби не искам.

# 863

Мисля че много често това което хората приемат като хейт тук всъщност е градивна критика. Рядко виждам някой да хейти - то ако е така в почти всички случаи уронва личността на участника само защото има "X" качество, черта от характера или нещо от външността, което не харесва. Излишно е когато това няма връзка с играта.

# 864
Според мен не е трудно да се разгадае кой е М. Стилът на изразяване го издава. И аз не мисля, че тук има хейт (с 1-2 малки изключения).

# 865
Здравейте, като участник във формата искам да попитам смятате ли, че образите ни в предаването кореспондират с реалните такива? И също според вас има ли смисъл да обясняваме конкретни ситуации, които са представени тенденциозно по различен начин с цел доизграждане на даден образ? Питам защото има доста от участниците, които страдат от това по мое наблюдение.

Първо и аз да кажа - ще ни е интересно.
Но тъжно, ако страдате. Да не ви пука кой какво мисли, ние сме куп непознати хора. То няма как да ви видим каквито вие се виждате или както ви виждат близките. Едно накъде бута предаването, второ всеки зрител как си го възприема. Дори всички участници дето са били там на място и са участвали, си имат различни гледни точки.
Ясно, че има неща извадени от контекста и изглеждат по различен начин. Но личностите ни си имат различни части, всяка от тях ни върши някаква работа. Дори и да са наблегнали на някоя нелицеприятна част от личността, която се проявява много рядко, тази част съществува.

И аз не мисля, че се хейтило много тук.

Дяволо, прав си за Шериф, ама пусто не исках да го мисля по този начин.

# 866
  • София
Питал съм за за това с храната, за да се знае за официалните ми обзори, защото може и аз да съм се объркал, все пак не е лесно. Много неща следя, нямам време, ужас направо. :/ Но защо да се хвърля храна на произвола? Аз го разбрах, че цялата плячка отива за отбора победител, без тази за втория в класирането. За втория в играта лагер остава само половината от неговия си улов (21.25 кг. за лагер 1), т.е. по моята логика в лагер 2 отиват 108.75 кг.
Като разбера ще пиша.

Аз знам кой участник е Монохондрия, но не издавам, така че дори и на ЛС не ме питайте. Знаете, че аз съм най-големия враг на спойлерите, а ако бях продуцент никога нищо нямаше да разберете. Лично аз щях да правя промотата или да ги гледам под лупа 5 пъти, преди да се пуснат и също така щях да пусна убедително звучащи фейк спойлери за различни победители в различен период от време и още куп други неща.
И изобщо не е длъжен да се разкрива участникът, нека си види договора и да си прецени.
Само един лек жокер: Този участник е сред харесваните от мен. 😛

Я вижте тази снимка тук, кого виждам?
Сами и Мила + Гуспата + Кирил (?!), Грозденка, Дзами + Мая и Бистра (?!) + великолепната четворка. 😮
Тц тц тц
А защо я няма Билянка (освен ако тя не снима)?

Още не съм гледал надкаста със Сами. На него силно симпатизирах в най-силния сезон на Фермата, НО
съм твърдо против тази страшно силна коалиция. Знаех за Дзами и Сами (те навремето имаха доста успешен канал в ютюб) и съм го писал, но какво излиза, че и Мая и Бистра са в кюпа. За тях не знаех.
Е, извинявайте ама, това на нищо не прилича вече.

Тъй като знам, че четат:
Ако изобщо има втори сезон, то много моля не вкарвайте хора, които се познават. Никой не може да ме убеди, че не могат да намерят хора, които не се познават. Не, просто не искат да рискуват с напълно непознати хора, това е големия проблем. Ама това не е мой проблем, а техен. И после да не се обиждат, че има хейт или, че не им вярват, че е честно всичко. Първо, че винаги ще има огромни съмнения, ако такъв участник спечели сезона и второ не е честно за другите участници. Защото всички останали участници започват формата с един огромен хендикап.

# 867

Тъй като знам, че четат:
Ако изобщо има втори сезон, то много моля не вкарвайте хора, които се познават. Никой не може да ме убеди, че не могат да намерят хора, които не се познават. Не, просто не искат да рискуват с напълно непознати хора, това е големия проблем. Ама това не е мой проблем, а техен. И после да не се обиждат, че има хейт или, че не им вярват, че е честно всичко. Първо, че винаги ще има огромни съмнения, ако такъв участник спечели сезона и второ не е честно за другите участници. Защото всички останали участници започват формата с един огромен хендикап.
То пък щото като вкарат такива, където се познават, става сууупер успешен каст Satisfied . Хендикапът точно в това риалити е много по-голям, отколкото другаде, защото драстично си вдигаш процентите за пълен контрол над предаването, докато ако се познават в Игрите, примерно, ще ги лепнат в различни племена и е все тая. Сега , като гледам снимката, си спомням как някои от четата на Садам Хюсеин буквално излизаха за по 2-3 мин. от кастингите, явно не са искали да им губят времето или са впечатлили продуцентите с "уникалното" си персоналити, което ние просто не виждаме на Острова, но кой знае...

# 868
  • Другата България
Как защо я няма “Билянка“???
Защото не са заедно с Берке, това го мернах в социалните мрежи.
Нищо изненадващо, аз го предвидих още в първи епизод. Blush
Както и че ще добута покрай него напред. И то доста напред вероятно. Да видим дали ще позная, тази стратегия винаги е била работеща.

Аз не знаех за Дзами и Сами, в предаването се усъмних, ето, че и за това съм била права. Blush

# 869
  • София
Не ме интересува дали са успешни или не са успешни.
Дали създават съдържание или не създават. Дали са победители или отпадат първата седмица.
Не трябва да се познават!!!
За мен нямат оправдание. Каквито и теории да ми развиват по подкасти и всякакви там места, където е ясно, че неудобни въпроси няма да им се зададат.

Общи условия

Активация на акаунт