С термин ЮНИ 2025

• 39 739
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
И аз имам от днес нещо като леко тъпо главоболие, но може и да е от недоспиването,че малкия беше през нощта с температура и не спах много. Също от снощи и мен ме почна гадене и сутринта даже .... и цял ден ми е едно гадно такова в устата... Уви се надявах да пропусна тази част от бременността, със сина ми имах кофти гадене няколко седмици в началото на бременността и беше изтощително
... Взимайте солети да имате под ръка, на мен много ми помагаха. И нещо сладичко ако ви падне захарта.

# 301
Здравейтее, днес бях на първи преглед, в 6 г.с. съм точно, термин - 25.06.2025. Още не мога да повярвам Relaxed Аз още не съм казала на никой, само аз и приятеля ми знаем, но едва се сдържам да не кажа на майка ми и на най-добрата ми приятелка. Иначе аз много съм се зомбирала последната седмица, само лежа и чета някакви неща свързани с бремеността, гледам клипчета, почти не се движа и само ме боли главата, отдавам го на "застояването" и мисля, че ще е добре да започна да излизам на разходки поне, аз и не работя. За момента не ми се гади, но се отвращавам от всякакво месо и яйца, ям най-вече домати, краставици, картофи, тестяно и боб и леща, а знам, че протеина е много важен за развитието на бебчето, дали мога да консумирам суроватъчен протеин, днес забравих да попитам аг-то. Другото, което забелязвам е че много ме дразни приятеля ми от както съм бременна Sob чак ми става тъжно за него, но изобщо не искам да ме гушка или да ми влиза в личното пространство, това нормално ли е?

# 302
Има протеин за бременни, който може да се приема, но трябва да видиш от кога може да ги пиеш. Аа от хормоните е нормално всичко да те дразни, дори и приятеля ти, хаха
Здравейтее, днес бях на първи преглед, в 6 г.с. съм точно, термин - 25.06.2025. Още не мога да повярвам Relaxed Аз още не съм казала на никой, само аз и приятеля ми знаем, но едва се сдържам да не кажа на майка ми и на най-добрата ми приятелка. Иначе аз много съм се зомбирала последната седмица, само лежа и чета някакви неща свързани с бремеността, гледам клипчета, почти не се движа и само ме боли главата, отдавам го на "застояването" и мисля, че ще е добре да започна да излизам на разходки поне, аз и не работя. За момента не ми се гади, но се отвращавам от всякакво месо и яйца, ям най-вече домати, краставици, картофи, тестяно и боб и леща, а знам, че протеина е много важен за развитието на бебчето, дали мога да консумирам суроватъчен протеин, днес забравих да попитам аг-то. Другото, което забелязвам е че много ме дразни приятеля ми от както съм бременна Sob чак ми става тъжно за него, но изобщо не искам да ме гушка или да ми влиза в личното пространство, това нормално ли е?

# 303
Ооо недей така с лежането, ние които сме на сила легнали знаем колко кофти се отразява на тялото и психиката. Радвай се на все още хубавото време, разхождай се. Относно храненето и аз за съжаление посегнах към тестото, хляб и макарони и изоставих месото , но много ми се гадеше при готвенето миналата седмица. Сетих се да пия от протеина на прах, но и той не ми върви много. Мисля, че е безопасен, само да не се прекалява разбра се.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:48 от Xektora

# 304
Здравейте.Днес бях на лекар. По датата на последния цикъл съм 7 г.с + 2 дни, по размер на ехографа 7г.с + 5 дни. Лекарката каза, че всичко е нормално, чухме и сърчицето 😍
Дано за всички финала да е успешен с пухкави бебчета ❤️

# 305
Здравейте! Миналата седмица на 16 (3 дни преди МЦ) си направих тест и излезе положителен. Днес ходих на лекар в 5+1 според приложението, което използвам, но нищо не се видя. Гинеколожката ми каза да дойда след седмица пак. Нормално ли е нищо изобщо да не се види? Малко се притесних. Благодаря ви предварително ❤

# 306
Нормално е. Може и овулацията да се е случила малко по-късно. Не се тревожи, другият път ще се види.

# 307
Нормално е. Може и овулацията да се е случила малко по-късно. Не се тревожи, другият път ще се види.

Много благодаря за бързия отговор! Поуспокои ме малко Simple Smile

# 308
  • София
Боже каква нощ изкарах..
Споменах ви за ходенето до тоалетна и че някак все едно не докрай се изпишкам.
Е, тази нощ няма такова тичане през час да пишкам, понеже усещам, че все едно мехура ми е пълен. Да, ама като отида то се чуди, тръгне, спре. Измъчих се. След малко айде пак. Цяла нощ едни кошмари, прилошава ми (аз понеже четох какво усложнения може да има) абе екшън.
В 5 часа отивам пак, супер назор съм и нищо. От там като се вкарах в един филм, че ми се е спукал пикочния мехур и всичко си тече някъде вътре и ще умра 😮
Ама пък си се чувствам нормално.. не умрях. В 6 часа айде пак и ще седя докато стане, за да знам какво да обяснявам на докторите.
Седейки се сещам, че аз не съм ходила по голяма нужда от има няма 4 дни. И почвам да ровя и установявам, че да, това може да е причина за неволите.
От там в отчаянието си, с пилешкия си мозък, айде едно напъване...
Имаше резултат. И като почна едно хубаво пишкане. Хора, аз мислих, че е цистит, ама там има парене, кръв..
Както и да е, ще пусна обща и стерилна урина и без това ако проблема продължи ще ми ги искат. Та ще видя имам ли инфекция.
Обаче ето тип, ако някой попадне в моята ситуация, от какво може да е причинена. ММ ще ми вземе нещо за запек сутринта и от тук нататък ще се надявам да няма такива проблеми.
Отивам да си доспивам.

# 309
Боже каква нощ изкарах..
Споменах ви за ходенето до тоалетна и че някак все едно не докрай се изпишкам.
Е, тази нощ няма такова тичане през час да пишкам, понеже усещам, че все едно мехура ми е пълен. Да, ама като отида то се чуди, тръгне, спре. Измъчих се. След малко айде пак. Цяла нощ едни кошмари, прилошава ми (аз понеже четох какво усложнения може да има) абе екшън.
В 5 часа отивам пак, супер назор съм и нищо. От там като се вкарах в един филм, че ми се е спукал пикочния мехур и всичко си тече някъде вътре и ще умра 😮
Ама пък си се чувствам нормално.. не умрях. В 6 часа айде пак и ще седя докато стане, за да знам какво да обяснявам на докторите.
Седейки се сещам, че аз не съм ходила по голяма нужда от има няма 4 дни. И почвам да ровя и установявам, че да, това може да е причина за неволите.
От там в отчаянието си, с пилешкия си мозък, айде едно напъване...
Имаше резултат. И като почна едно хубаво пишкане. Хора, аз мислих, че е цистит, ама там има парене, кръв..
Както и да е, ще пусна обща и стерилна урина и без това ако проблема продължи ще ми ги искат. Та ще видя имам ли инфекция.
Обаче ето тип, ако някой попадне в моята ситуация, от какво може да е причинена. ММ ще ми вземе нещо за запек сутринта и от тук нататък ще се надявам да няма такива проблеми.
Отивам да си доспивам.
Аз съм като твоята ситуация....пишкам но трябва да се напъвам буквално

# 310
Здравейте, бъдещи майчета. И аз се включвам във вашите редици, очаквайки детенце № 3 ( 12 години след № 2) с  приблизителен термин 21/06. Вчера бях за първи път на преглед, видя се малката точица Wink и след 2 седмици ме вика да чуем и сърчице. Пожелавам ни леко бременеене и здрави бебчета Smirk

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:05 от Greeny88

# 311
  • София
GULSELI, ей сега го пратих моя да носи урина за обща урина и урокултура, за всеки случай. И ми е купил мелилакс (клизми с мед) от аптеката. По-късно ще ги пробвам.
Но и сега като отидох да си взимам проба за изследванията и направо съм нов човек, не ме боли, пишкам си енергично. Дано само не е затишие пред буря, че ми писна.

# 312
Ох и аз се включвам към проблемите с тоалетната, само това нямах ама ето на... И аз пишкам по-често и по-малко, но четох че е нормално. А по голяма нужда ходя през 3 дни вече, ям киви, Активия и нищо.. снощи пих за първи път  дуфалакс сироп, а днес на гладно гореща вода с мед и даде резултат... Аз съм след инвитро и го отдавам на всички лекарства които приемам, не случайно дуфалакс сиропа ми е изписан и от лекаря ми веднага след процедурата... Иначе тези дни ми се гадеше от всичко и се храних мн нездравословно със солети и тестени неща.. Днес е окей положението и ще опитам да го карам на повече месо,плодове  и зеленчуци.

# 313
  • София
То и аз от многото тестени мисля, че го получих този запек.
Била съм след инвитро и знам как е, миличките вие, но знам, че след 12та седмица почват да отпадат някои лекарства, така че дръж се, има светлина:)
И аз днес се наливам с топла водичка, дано оправя нещата

# 314
Здравейте момичета! От няколко дни ви чета не успявам всички, много сте активни. Дойде и моят ред да се представя. Чакам второ бебче с термин 26.06.2025г., но ще бъде секцио. Първото ми бебче днес става на 11 месеца, така че нямам възможност да съм особено активна. Като бях бременна с нея също участвах в тема тук и си създадохме много хубави ионтакти. 🙃                 В момента съм в 5-та г.с. и нямам никакви симптоми. С първата ми бременност имах още от теста, миналият месец имах и биохимична, там също имах симптоми още преди закъснението. На преглед ще отида на 1-ви или 4-ти ноември 🫶🏼

Общи условия

Активация на акаунт