С термин ЮНИ 2025

• 39 656
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошла! Лека бременност ти пожелавам Simple Smile

Ъпдейт от мен. Днес бях на преглед, закрепило се е бобчето. Ще си полежа още малко. Дадоха ми болничен и може и да го удължим с комисия.

# 226
Въпрос към момичетата с кървенето и зацапване. Аз не кървя още от миналата сряда, но имам кафяво остатъчно зацапване. Вчера го нямаше почти и мислех, че е минало, но днес е по-силно даже... При вас продължава ли?

# 227
При мен спря още на същия ден, но пък на прегледа ми обясниха, че ако виждам кафяво, черно, бежово, розово и всичко различно от алено червено, да не се стряскам, защото е остатъчна кръв, която се е насъбрала и трябва да се изтече от матката. Ти ходила ли си на някакви прегледи междувременно? Ако засилва, аз бих отишла да ме погледнат, въпреки цвета.

# 228
При мен спря още на същия ден, но пък на прегледа ми обясниха, че ако виждам кафяво, черно, бежово, розово и всичко различно от алено червено, да не се стряскам, защото е остатъчна кръв, която се е насъбрала и трябва да се изтече от матката. Ти ходила ли си на някакви прегледи междувременно? Ако засилва, аз бих отишла да ме погледнат, въпреки цвета.

В събота бях на преглед и всичко беше наред. При самия преглед също имаше зацапване, но доктора каза че е  нормално. Просто ме притисни че днес се засили.. Ако до утре продължи ще отида пак на преглед. Иначе и на мен ми казаха да лежа и си лежа, вчера имах мускулна инжекция и повървях повечко до клиниката. Опитвам да мисля позитивно, че е остатъчна кръв  и така. Благодаря за отговора!

# 229
Щом си била, значи всичко е наред. Следи как си и мисли позитивно. То е нормално и през нощта да се насъбира и сутринта да се изтича по-голямо количество, отколкото през деня като ходиш до тоалетна.
 И аз днес повечко вървях, а сутринта бях добре и се изкуших да пусна пералня ... Ама сушилнята оставих на мъжа си 😃 Чувствам се като инвалид ама докторката каза поне 2 седмици да го карам лекичко, после ще ми разреши да се движа.

# 230
Здравейте момичета!
Бях на преглед, видя се сакче с нормални размери - GS - 6.33mm и YS 1,32mm. Каза че съм точно в 5та седмица. Изписа ми витамини с фолиева киселина и следващ преглед чаааак след 3 седмици.

# 231
Здравейте момичета, аз минах преглед днес  всичко е наред, чухме сърчицето и се поуспокоих малко обаче ми текна носа и леко ме боли гърло та си взех биозин мама и пия и витамин с и чай и да видим дали ще го пресека, че само това ми липсва. Терминът ми леко се измени за 18ти вместо 13ти. За тези, които питаха симптомите както казаха и други момичета не са постоянни и често в 3ти месец напълно изчезват Simple Smile аз вчера обух едни дънки, които явно са ми отесняли на ханша и да ви кажа вечерта ме понаболяваше корема, та внимавайте и не обличайте тесни дрехи, аз хем си знам ама на... на мен ми се яде кисело и се надявам да е момче, че да са ми две различни ❤️ имаше и други момичето с прегледи за днес, казвайте при вас как е.

# 232
При мен също имаше кафяво зацапване 2-3 дни в 5г.с. , но при мен беше наистина много оскъдно само при забърсване.  Лекарката каза , че 1/3 от бременните го имат и било напълно нормално , след като ембриончето е там има пулс и всичко изглежда добре . Иначе четох на едно място , че можело и ако имаш поликистозни яйчници при бременност да се получи или от прекалено големият приток на кръв в матката да има кръвоизливче , не че трябва да се вярва на 100% на информацията в интернет , но все пак са няколко варианта които обясняват защо може би се получава . Разбира се винаги на предглед най - добре .

# 233
Хайде и аз да се включа отново ❤️
Малчо така и не успях да го видя, нито да чуя сърчице.. Ще трябва да изчакам още 2 седмици докато се прибера в България. След като ми се появи зацапване - розово, ми взеха кръв. Резултата на ЧГХ е 14714. Това е от 16-ти и се водило според резултата около 7-ма седмица. Значи сега (21-ви) трябва да съм 8-ма по техните изчисления. Много са ми странни тези изчисления, защото знам, че заченах на 18-ти септември. И по тази логика аз трябва да съм почти 5 г.с. В рода ни има близнаци. Майка ми е била бременна с близнаци, та знае ли човек.. Може и за това да ми е толкова висок ЧХГ.

Вие на какво мнение сте? Как се смята? От първия ден на последния м.ц или ако се знае датата на зачеването от тогава?

# 234
Ъпдейт и от мен . Днес бях на преглед и всичко е наред ,видях си ембриончето има си силен пулс и съм много щастлива.
Зацапването изчезна и днес направих разходка и като изключим целодневното гадене се чувствам супер .

# 235
Смята се от първия ден на последния м.ц.

Може да си дръпнеш някое приложение тип Pregnancy tracker. Там също ще ти изкара седмиците спрямо датата.

Хайде и аз да се включа отново ❤️
Малчо така и не успях да го видя, нито да чуя сърчице.. Ще трябва да изчакам още 2 седмици докато се прибера в България. След като ми се появи зацапване - розово, ми взеха кръв. Резултата на ЧГХ е 14714. Това е от 16-ти и се водило според резултата около 7-ма седмица. Значи сега (21-ви) трябва да съм 8-ма по техните изчисления. Много са ми странни тези изчисления, защото знам, че заченах на 18-ти септември. И по тази логика аз трябва да съм почти 5 г.с. В рода ни има близнаци. Майка ми е била бременна с близнаци, та знае ли човек.. Може и за това да ми е толкова висок ЧХГ.

Вие на какво мнение сте? Как се смята? От първия ден на последния м.ц или ако се знае датата на зачеването от тогава?

# 236
Днес и аз бях на преглед (5г.с +6д). Видя се ембрионче 0.30см с жълтъчно мехурче. ЛекаркатА каза , че отговаря на седмицата. След 10 дена ме вика пак за сърчице да чуем. Как ще устискам до тогава не знам...

# 237
Аз продължавам усилено да лежа 😢 последно тази сутрин имаше леко зацапване след тоалетна. Нямам никакъв апетит и от време на време много ми прилошава, но не съм повръщала. Тази вечер и кръвното ми беше под 100 горната. Май нещо нервите взеха да ми правят проблеми. Чакам петък, за преглед и дай Боже пулс!

# 238
И моето кръвно днес беше 90 на 50.

# 239
Бъди спокойна и гледай по-малко да се притесняваш мила, предизвикателство ще си бъде, но вярвам, че ще се справим! ❤ Чакаме в петък да се похвалиш със сърчице 🫶

Аз продължавам усилено да лежа 😢 последно тази сутрин имаше леко зацапване след тоалетна. Нямам никакъв апетит и от време на време много ми прилошава, но не съм повръщала. Тази вечер и кръвното ми беше под 100 горната. Май нещо нервите взеха да ми правят проблеми. Чакам петък, за преглед и дай Боже пулс!

Общи условия

Активация на акаунт