С термин ЮНИ 2025

• 39 646
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета. Миналата седмица на 6 ден закъснение си направих домашен тест и беше ++, а на следващия ден и кръвен. Още не смея да кажа на никой новината и да се зарадвам като цяло, защото при мен има доста драми с бременносттите... Имам 1 биохимична, 1 мисед след инвитро, 1 живо и здраво момченце на година и половина след 2ро инвитро иии сега... естествено забременяване, не знам дано това бъде нашето чудо и всичко да е наред. Тази сряда съм на първи преглед. Термина ми го изчислява едното приложение 18 юни, другото 20ти, ноо така или иначе живот и здраве ще е по-рано,тъй като трябва да е секцио. Стискам палци на всички до пухкав финал Simple Smile

# 241
Duzzyto, радвам се, че прегледът е минал добре. Относно хремата, не съм лекар, но препоръчвам Цинабсин - хомеопатични са. Преди три седмици бях със страшна хрема и те ме оправиха. Плюс чайове, разбира се. Ако биозина не помогне, виж цинабсина.

Здравейте момичета, аз минах преглед днес  всичко е наред, чухме сърчицето и се поуспокоих малко обаче ми текна носа и леко ме боли гърло та си взех биозин мама и пия и витамин с и чай и да видим дали ще го пресека, че само това ми липсва. Терминът ми леко се измени за 18ти вместо 13ти. За тези, които питаха симптомите както казаха и други момичета не са постоянни и често в 3ти месец напълно изчезват Simple Smile аз вчера обух едни дънки, които явно са ми отесняли на ханша и да ви кажа вечерта ме понаболяваше корема, та внимавайте и не обличайте тесни дрехи, аз хем си знам ама на... на мен ми се яде кисело и се надявам да е момче, че да са ми две различни ❤ имаше и други момичето с прегледи за днес, казвайте при вас как е.

# 242
Здравейте, след няколко бледи черти и няколко кръвни теста се включвам и аз, хващайки последния влак с термин 29.06, но живот и здраве ще съм секцио и ще го посрещнем по-рано.
Втора бременност ми е, имам син на 2г. За момента почти няма симптоми, което ми е много странно. Със синът ми още преди закъснение имах цяла палитра от неразположения.Grinning Но пък съм благодарна, защото имам сили да си гледам детето и се моля гаденето да го пропусна този път.
Имам записан час за 07.11 за АГ. Успех на всички в темата, лека бременност и да гушнем здрави юнски бебоци! Flowers Four Leaf Clover

# 243
И аз се надявам този път да ме прескочи гаденето, за сега имам само лесна уморяемост и болка в кръста и плешките при по-продължително стоене права...

Здравейте, след няколко бледи черти и няколко кръвни теста се включвам и аз, хващайки последния влак с термин 29.06, но живот и здраве ще съм секцио и ще го посрещнем по-рано.
Втора бременност ми е, имам син на 2г. За момента почти няма симптоми, което ми е много странно. Със синът ми още преди закъснение имах цяла палитра от неразположения.Grinning Но пък съм благодарна, защото имам сили да си гледам детето и се моля гаденето да го пропусна този път.
Имам записан час за 07.11 за АГ. Успех на всички в темата, лека бременност и да гушнем здрави юнски бебоци! Flowers Four Leaf Clover

# 244
  • София
Ох, момичета, вчера мм се прибра с хрема. Той пи някакви прахчета и днес е пушка, ама познайте кой днес е с хрема.
Пръскам си морска вода в носа, но става по-зле, задна и отива в гърлото 🤢
Търся препоръка за капки за нос, подходящи за ранна бременност

# 245
Аз не мога да препоръчам капки за нос, използвах Муконазал преди да разбера, че съм бременна, та се бях вкарала във филм да не би да съм направила нещо...
Но - пробвай с тампончета, напоени с ракия. На мен ми помогнаха. Както и инхалатор за нос с ментол - едни малки шишенца с дупчица по средата, от които смъркаш - също са много ефикасни.

Ох, момичета, вчера мм се прибра с хрема. Той пи някакви прахчета и днес е пушка, ама познайте кой днес е с хрема.
Пръскам си морска вода в носа, но става по-зле, задна и отива в гърлото 🤢
Търся препоръка за капки за нос, подходящи за ранна бременност

# 246
  • София
Ми то проблема е, че тече, а не че е запушен. Ужас, само това ми липсваше. Ще пробвам с ракията 🥺

# 247
Принципно май никои капки не са препоръчителни, нооо понякога нямаме много избор, все пак се консултирай със следящия те, може би виброцил може, аз съм си слагала ама не помня дали е било в първите месеци..
Ми то проблема е, че тече, а не че е запушен. Ужас, само това ми липсваше. Ще пробвам с ракията 🥺

# 248
Имам спомен, че бременна ползвах спрей грип стоп или нещо подобно, но се консултирай с лекар най-добре. Май всичко, което няма ксилометазолин е ок.

Редактирам се, това ползвах. Пише, че може да се ползва от бременни.

# 249
Момичета при мен пак се появи розово зацапване и док ми каза да отивам в болницата за прием . Дано всичко е наред много се притеснявам , стискайте палци ..

# 250
Всичко ще е наред! Дръж ни в течение.

# 251
Момиче, с теб сме! Ще изпращаме хубави мисли! И това ще мине!

Момичета при мен пак се появи розово зацапване и док ми каза да отивам в болницата за прием . Дано всичко е наред много се притеснявам , стискайте палци ..

# 252
Всичко ще е наред ❤️ Стискам палци всичко да мине, опитвай да мислиш хубави неща колкото и да е трудно!
И при мен продължава кафявото зацапване, но доктора каза, че сигурно още 2-3 седмици може да го имам , да си лежа и това е..

# 253
Моето засега спря, но от утре пак ми включват аспирина в по-ниска доза 75 мгр. Много се притеснявам да не започне пак. Иначе коремът си ме наболява на моменти при определени движения и се старая да ставам само до WC и да си налея вода.

# 254
  • София
Ivory, когато е опасно е доста по-различен цвета и консистенцията, така че спокойно. Ще полежиш, ще ти влеят нещо и ще те следят. По-добре така.
Аз ви чета тук как се разхождате и си мислих какви сте смели. Лягайте и не пипайте нищо вкъщи.
Моята аг при последното посещение ми обясняваше, как зацапване, кървене и отлепване било много често срещано в начална бременност и особено често през последните години. Явно сме много по-претоварени от преди. Така че, се пазете момичета, сега най-важно е бебенцето да се закрепи хубаво, пък после ще тичате достатъчно след него 🥰

Общи условия

Активация на акаунт