БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 35 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Тя Натали Трифонова `щото голямото образование има за синоптик, но нали .. не че я пращам Емилия в тв, но знае ли се ..
А относно дали чете .. не. Има достатъчно нахални хора явно да я питат в инстаграм относно тази ситуация.

# 556
И сама написа, че пие много.
надали пие толкова много на фона на другите от фамилията. Наска я помним от сторитата бременна в Инстанбул, надигаше чаши с шампанско в задимената дискотека.

# 557
  • на пистата
Наска поне не сме я виждали да опуква по няколко бутилки.Никой не коментира репликите на Емилия,само Насините се виждат 😁

# 558
  • София
Няколко бутилки? Пропуснала съм тези подвизи на Емилия, но ми затвърждават мнението че с Даниел повече са си подхождали.

# 559
Емилия е казвала, че не обича скъпи дрехи и не робува на марки. За чанти или обувки беше казвала, че обича да си купува по-хубави.
И аз съм изтървала това, че изпива няколко бутилки .. сама ..

# 560
И къде ги е “опукала” тези бутилки? Бяхте с нея ли? 😅

# 561
Наска поне не сме я виждали да опуква по няколко бутилки.Никой не коментира репликите на Емилия,само Насините се виждат 😁
леле, сериозно ли си се ровила в хайлайтс до 2022ра година, за да забележиш реплика хаха

нова си в темата, нейните също сме ги коментирали, ама тя има съвсем малко на фона на Наска. Човек трябва да се рови като теб в хайлайтс през годините, за да ги види.

# 562
Забелязала съм,че Емилия понякога хиперболизира, за да е интересна. Не вярвам да изпива бутилки. На мен хич не ми изглежда флегма. Дори е доста луда в хубавият смисъл.

# 563
аз лятото се оказах няколко дни заедно в един хотел с нея, Петър, Емели и сестрата на Петър. Емилия си говори напълно нормално, даже е весела, не беше залепена за телефона. Говореше много спокойно и мило на Емели.

# 564
  • София
Емилия ми изглежда да е много добра майка. Това се надявам никой да не го оспорва.

# 565
  • на пистата
леле, сериозно ли си се ровила в хайлайтс до 2022ра година, за да забележиш реплика хаха

нова си в темата, нейните също сме ги коментирали, ама тя има съвсем малко на фона на Наска. Човек трябва да се рови като теб в хайлайтс през годините, за да ги види.
Виждат се запаметените и сторита.Да не съм като вас да ровя години назад в снимките да се подигравам на хората.Емилия си е показвала сторита с приятелки по почивки, как пият по няколко бутилки вино.Даже деня преди да качи някакъв връх се бяха напили.Направило ми е впечатление,защото ненавиждам пиещи жени,особенно пък по много.
И къде ги е “опукала” тези бутилки? Бяхте с нея ли? 😅
Сама си ги е показвала в сторита.

# 566
  • София
Е, значи не пие сама няколко бутилки вино, а с приятелки. Аз не пия, ама виното примерно не е същото като твърд алкохол, познавам хора които сами изпиват по 2-3 литра водка и това не намирам за нормално.

# 567
Даже няма да влизам в тоя тролски разговор😂 Била пиела с приятелки и така опукала няколко бутилки 😂 🤦🏻♀

# 568
  • на пистата
Емилия си пие стабилно,колкото и  да го отричате.И няма значение какъв е алкохола,все е алкохол.Още от летището
И на обяд..
После Наска пиела.Мерите с двоен аршин тук.И двете са еднакви.

# 569
  • София
Емилия си пие стабилно,колкото и  да го отричате.И няма значение какъв е алкохола,все е алкохол.Още от летището
И на обяд..
После Наска пиела.Мерите с двоен аршин тук.И двете са еднакви.

Това тук е един литър вино в ден, в който са на ваканция с момичетата. Насето не знам колко пие, ама вече алкохоличка я изкарвате Емилия.

Общи условия

Активация на акаунт