БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 35 694
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък ѝ харесвам веждите, но устните, носа....хич.
А защо е без колан докато шофира? По-точно сложила си го е обратно от препоръките за бременни, точно само по корема.

# 541
  • на пистата
Не искам да съм като дърта свекърва, но защо е нужно точно като си бременна да си слагаш тези химии по лицето? То сигурно са й казали, че не е вредно, но кой ти гарантира? Някои неща са излишни и може да ги спреш за няколко месеца.
С тези вежди е от април(даже май от миналата годин.Като няма с какво да я захапете,търсите несъществуащи неща 😁
Ама какво ли разбирам аз.Тук всички са от мис нагоре Wink

# 542
Емилия ми харесва много повече, но не е особено интелигентна, не знам в каква телевизия се вижда. Според мен е много объркана жена. Майката също е доста объркана. Като в маалата са всичките.
Даже Наска според мен се чуди какво прави там.

# 543
Не искам да съм като дърта свекърва, но защо е нужно точно като си бременна да си слагаш тези химии по лицето? То сигурно са й казали, че не е вредно, но кой ти гарантира? Някои неща са излишни и може да ги спреш за няколко месеца.
С тези вежди е от април.Като няма с какво да я захапете,търсите несъществуащи неща 😁
Ама какво ли разбирам аз.Тук всички са от мис нагоре Wink

Нямам идея от кога е с тях. Изглеждат пипнати. Иначе точно аз много я защитавам в темата, но има неща, които не са за пренебрегване.

# 544
Не беше ли Емилия завършила история или помня нещо погрешно

# 545
Как преценихте колко е интелигентна Емилия и колко е объркана? За мен пък е много наясно със себе си и възможностите си.
Наска и тя е много наясно какво прави там, хич даже не се чуди .. иначе нямаше да се омъжи и да стане Бачорски.

# 546
Емилия обаче чете темата Joy

# 547
Емилия обаче чете темата Joy

По кое си правиш този извод?

# 548
По коментара за майка и и Георги.

# 549
  • Пловдив
Не е задължително да чете темата, на лично може да са й писали, на майката ,на Георги, има много хора ,които пишат за подобни глупости.

# 550
Според мен Емилия категорично не чете темата. 😅

# 551
Как преценихте колко е интелигентна Емилия и колко е объркана? За мен пък е много наясно със себе си и възможностите си.
Наска и тя е много наясно какво прави там, хич даже не се чуди .. иначе нямаше да се омъжи и да стане Бачорски.
На база плоските отговори в Инстаграм. За телевизията трябва освен образование, така и красноречие, богата езикова култура, които тя не притежава.
Може да се развие в годините, млада е.

# 552
Не може. Жената е бавна, мудна, мързелива с 200 думи речников запас. Убедена съм, че не чете книги.

# 553
И е фен на бясна чалгия.

# 554
И сама написа, че пие много.

Общи условия

Активация на акаунт