БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 35 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Данко , за да има тези възможности има и някви качества , за пореден път се изумявам , че наистина се приема , че ако си с мъж с възможности си само и единствено заради парите му.

# 526
Ох, айде пак. Стига вече с ако това, ако онова. Не, нямаше да му обърне внимание. Ок ли е сега ?

# 527
  • София-Лагера
Aко Наска беше успешна с професия и можеше да си позволи да си плати и една почивка,никой нямаше да мисли ,че е с Данко за парите.
Да хубаво е мъжът ти да ти прави подаръци,но е хубаво да можеш да си купиш и едно червило без да му искаш пари.

# 528
Че от кога естетични и дерматологични процедури се водят безперспективни, че да "не можеш и едно червило да си купиш"

Толкова оскъпени услуги с минимален ресурс (човешки труд, не суровини) са, че всеки пере пари през такива салони

# 529
Предлагам на Наска да издаде наръчник как да откраднем мъж от бременна жена и да започне да дава консултации, ще спечели за повече от едно картие.

# 530
  • на пистата
То така лесно се краде мъж ако не иска 🤣🤣

# 531
  • София
Емилия отговаря на въпроси в Инстаграм:

# 532
Много кофти с този микроблейдинг, оригиналните й вежди бяха страхотни плътни и с много хубава форма, съсипала ги е.

# 533
Много кофти с този микроблейдинг, оригиналните й вежди бяха страхотни плътни и с много хубава форма, съсипала ги е.

Ми който се стреми да копира Емилия е така.

# 534
Не искам да съм като дърта свекърва, но защо е нужно точно като си бременна да си слагаш тези химии по лицето? То сигурно са й казали, че не е вредно, но кой ти гарантира? Някои неща са излишни и може да ги спреш за няколко месеца.

# 535
Е, според наръчника на Даниел и Танаска “Влюбих се/ открих голямата любов” е начина
Безкористно звучи и за съжаление на хората, които не ги харесват, вероятно е истина

# 536
Ваня, всъщност тя от няколко години си прави микроблейдинг на веждите, той трябва да се подновява редовно, иначе избледнява и става като нейния. Микроблейдинг не се прави по време на бременност, защото е противопоказно - това е татуировка, правят се леки прорези и химикалът влиза в кожата.

Изобщо не й е било нужно да си прави микроблейдинг изначало, но все повече си мисля, че Атанаска е наистина много неуверена във външния си вид и затова постоянно прави подобрения, към които е пристрастена

# 537
Като й е избледнял, може да си го нарисува с молив. Има и хубави помади и фиксиращи гелове. Ама.. патка!

# 538
Според мен това е точно молив за вежди или сенки. Отдолу си е микроблейдингът.

# 539
Наска с този грим ми харесва и даже и устата й мога да преглътна, свежа е, но веждите са потрес. Тя все пак е козметик, как не може да разбере какво й отива и какво не

Общи условия

Активация на акаунт