БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
От неговия профил на стори.

# 631
  • София-Лагера
Вярно е.

# 632
Ми че то Емилия и Петър може да са си заедно и да не се разделят, както тук се пише веднага, щом не си качват сторита. Не е ли на стори, раздяла е. Аааа и друг много важен фактор - като се види някаква стена с тухлички, тогава пак са разделени 😂😂😂

# 633
Ми че то Емилия и Петър може да са си заедно и да не се разделят, както тук се пише веднага, щом не си качват сторита. Не е ли на стори, раздяла е. Аааа и друг много важен фактор - като се види някаква стена с тухлички, тогава пак са разделени 😂😂😂

Ами, чИ да! Не знаеш ли, че като не е споделено не стори, не се е случило. Тука винаги се говори с такава точност, все едно са им в къщата на Бачорски.

# 634
Сценаристите трепват при всяка чужда жена, знаете Grinning

# 635
То пък да се снима с всяко второ момиче и да правят сърца с ръцете си нормално ли е? Или той се има за звезда .. Насе, Насе ..

# 636
След вашите коментари, пак ще го прави Данко, но няма да се снима и Атанаска ще е в невидение.

# 637
Между другото Атанаска сто процента ни чете тук, вчера видях едно стори как се похвали с новите си вежди. Grinning

# 638
  • София
Емилия беше казала,че отново са разделени.

# 639

И тяхното не е нормално...

# 640
Не съм ревнива жена, а мисля, че Атанаска е доста ревнива. Ако някоя млада непознати палава девойка така ми хване мъжа за снимка…. Ще ме подразни. Ама моят е мъжкар и ги усеща, а Даниел ги харесва.

# 641
Не помня да го е казвала, беше говорила, че през януари са били разделени. А наскоро беше говорила за някакъв сътресения. Явко като спомене сътресения и хората си мислят раздяла

лятото ги видях заедно, септември беше записала подкаст с Ивка бейбе, където говореше много за Петър, сега е октомври.

# 642
човек може да има сътресения от всякакво естество, интерпретациите са много, но не и за БГ мама 😁

# 643
  • София
Самата  Емилия е казвала че отношенията им са такива и разделите и събиранията са част от тях. Сигурно и тя се е объркала нещо.

# 644
Няма страшно, ако не е с дълги крака, не са и конкуренция на Атанаска. Joy

Общи условия

Активация на акаунт