БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Имаше една подобна звезда Вася/Василена в Дубай, ученичка на Кобилкина, която Кобилкина даваше за пример как ходела на такива скъпи места, сочела на охраната, че е "с ей онази компания там" и като я пуснели, директно се заговаряла с някой от мъжете от компанията. Това им е дубайската схема "на скъпото"

# 676
Кенди, Даниел си публикува сторита в инстаграм за каузите .. ако го следваш би трябвало да си виждала ..
И Пепе с жена си в тази схема .. направо си го представих ..

# 677
Рядко го отварям , но да , няма лошо , според мен , за пр или не пак стига до доста хора .

# 678
Видях Даниела преди малко на улицата на която живея в центъра. Много гримирана, хубава и с чисто нов огромен бял джип Ауди.

# 679
Видях Даниела преди малко на улицата на която живея в центъра. Много гримирана, хубава и с чисто нов огромен бял джип Ауди.

Брей, брей...Милионерка стана от книгата  Grinning

# 680
Точно от книгата с правописни грешки и един цитат на страница.
Не знам и Никса колко върви. Детските дрехи ги рекламира Емели, другите модели са Вероника, Атанаска и самата Даниела.

# 681
Даниела със сигурност и тя е с добре подплатен спонсор..според мен тя точно затова го заряза този познат на Даниел, с когото излизаше явно не беше достатъчно платежоспособен, а и тя самата доста влага в себе си така че не се учудвам, че изглежда добре и привлича вниманието. Даниела има хубави крака и хубава фигура, Вероника е слаба, но краката й са доста зле и дори с цици това няма как да се промени. Такива девойки винаги е имало и винаги ще има, така че за всеки има място под слънцето. Тяхната таргет група няма да се загледа в обикновено нормално момиче, каквито вярвам, че има доста, така че за всеки влак си има пътници. Чрез инстраграм такива момичета просто набират популярност и затова се набиват на очи. Просто дано тези девойки да имат акъл и да си търсят партньори с преспектива, че и те ще остареят. В плиткоумната си книга Даниела според мен се опитва са внуши, че жените трябва да си знаят цената и да има самоуважение, но по доста малоумен начин го прави. Иначе, че Емели е била с Даниел и Атанаска не мисля, че е каквото и да е постижение, това е най нормалното нещо, така че не смятам, че даже има какво да се обсъжда, това не отменя факта, че това се случва рядко. Разбира се ние не знаем колко често тя е с тях, както много потрбителки отбелязват, както не знаем и кой плаща за почивката на Вероника! Относно благотворителността, чудесно е че Даниел го прави, причините не са толкова важни, но за мен е сигурно, че е за да извлече ползи и за себе си и бизнеса си

# 682
Ако не кажат, че правят благотворителност значи не правят нищо такова. Ако пък покажат не е благотворителност, а ПР. Е .. айде стига. Даниел точно участва в такива каузи и дайте поне за тези неща да не го хейтим..
За мен Вероника е симпатично момиче и не знам как се сдуши с тая Даниела ..
И на мен ми мина през ум да са ползвали само басейна на този скъп хотел .. не знам .. ако имаше друг мъж по-скоро щеше да замълчи, отколкото да коментира, че й трябва някакво време ..

Все едно за пръв път някой от тях казва нещо, което няма нищо общо с реалността.
 И все едно е вярно,че е с жената на Пепе.  Те са компания, но специално Вероника е с Радина..
 Едва ли са използвали само басейна. Както и преди съм казвала- Пепе е щедър човек. В Монако и пиленцата развежда по всякакви  заведения няколко дни.
 Има кой да плаща , че да не им се налага да казват,че са с  непознати клиенти на съответното място,само и само за да ги пуснат вътре. Чак толкова изпаднали не са.

# 683
И на мен Даниела ми харесва най- много от трите. Атанаска сме я коментирали,  а Вероника ми е като анимационен герой, несъразмерна, недоразвита,  а в лице дори грозна. Не мисля , че с визия има как чак толкова да впечатли някой богаташ, освен ако самият той не е супер възрастен или ужасно дебел,  недобре изглеждащ  мъж. Докато бившият  й е симпатяга  и скоро и той ще я смени с по- симпатична от нея.

# 684
И на мен Даниела ми харесва най- много от трите. Атанаска сме я коментирали,  а Вероника ми е като анимационен герой, несъразмерна, недоразвита,  а в лице дори грозна. Не мисля , че с визия има как чак толкова да впечатли някой богаташ, освен ако самият той не е супер възрастен или ужасно дебел,  недобре изглеждащ  мъж. Докато бившият  й е симпатяга  и скоро и той ще я смени с по- симпатична от нея.

То може той да я е сменил с някоя. На мен тази ми изглежда супер празноглава. Колкото и да се тунинговат някои жени, липсата на мозък си личи и няма начин за корекция. Вместо да се снимат  по почивки могат да прочетат някоя книга. Аз и  Атанасия не съм видяла да качва стори как чете. Като цяло младите хора много рядко четат книги.

# 685
На мен Даниела ми е по-симпатична от Вероника . 

Според мен е хубаво да казва в какви каузи участва , дава им гласност ,ако и десет човека дарят нещо или подкрепят пак е нещо .
Сравнението с Дияна е наистина нелепо

Аз не съм направила сравнения. Това е несравнимо. Как може да си го помислите изобщо. Споменах принцесата , за да се сетим всички за една жена , която е вдъхновявала и дала добър пример на милиони жени, че не парите, а доброто сърце е важно. Анджелина Джоли също прави много за бежанци и сираци, но не плаща на медии да и отразяват дейностите, нито прави публикации за всяка лична кауза, просто го прави. Не ги сравнявам, а ги давам за пример. Добрият пример.

Атанаска, Даниела или Вероника имат публика и карат момичетата да искат луксозен живот без да работят, без принципи и без морал. Атанаска не иска деца и ражда две, Вероника е много обичана и щастлива с мъжа си , но се разделят след 2-3г брак, Даниела учи какъв мъж е най-добрия, но сякаш няма такъв в живота си. Всичко това и още много показва, че единствената им ценност е да имат пари за определен стандарт на живот.
Те не са единствените , в социалните мрежи е пълно с момичета от този тип, дори визуално са като нощни шкафчета.Просто тук коментирате само Бачорите.

# 686
Ми тя темата е само за Бачорите,даже не ви за другите две.
   Бих се чувствала провален родител,ако децата ми се вдъхновяват от Атанаска.

# 687
Наска от зор да бъде интересна пуснала снимка с новите  гащи на Бачорски. Абсолютно неадекватни хора.

също така не могат да ме убедят, че кръчмата е препълнена, ако беше така нямаше всеки ден да пускат по 2-3 сторита за кръчмата и да се чудят по какъв начин да я рекламират.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:47 от FreesiaR

# 688
Нали дъщерята на Михаела им беше хостеса,сега търсят още една

# 689
Моника, дъщерята на Михаела е управител на механата.
Видеото с боксерките беше много глупаво. Те съвсем вече няма какво да ни кажат и се чудят какво да изсмучат от пръстите си.
Днес бясна чалга в 8 сутринта в офиса на Бонанза. Как издържат наемателите е мистерия за мен.

Общи условия

Активация на акаунт