БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Да. ЕА е електрически автомобил. Но явно номера е интересен.

# 721
Ама верно ли някой си мисли, че Е-то идва от Емели 🤣🤣🤣🤣

# 722
Не. Емилия и Атанаска.

# 723
Бинго 🤣🤣🤣

# 724
Сега разбирам, защо паркираме безплатно в сините зони, трябва да им благодарим на Бачорите и за това

# 725
Мислиш, че паркираш безплатно в синята зона заради Бачорски?

# 726
Вие съвсем полудяхте. ЕА е електрически автомобил, не Емилия и Атанаска. И всички такива  паркират безплатно в синя зона. До 2026 в Лондон дори не плащат congestion charge.

# 727
Благодаря ви, нищо от това не знаех, всяка вечер благодарях на Бачорски, сега ще спра

# 728
  • София
Вие съвсем полудяхте. ЕА е електрически автомобил, не Емилия и Атанаска.
Ти сериозно ли не схвана майтапа?

# 729

Имат място за боклуците им,но не и за децата?🤔

# 730
Защо, отвън ли спят децата?

# 731
Защо, отвън ли спят децата?

Натам отиват нещата така като гледам. 🥲

# 732
Който не е успял да гласува в анкетата (горе под заглавието), може да го стори днес, преди да се заключи темата. Скоро ще има нова Wink

# 733
Имат време, аз като отидох до раждам даже не бяхме избрали име, като видях детето дойде и името, може и при Наска да се получи така. Номера на Даниел е много интересен 🤣 Е първо, ама то това си е първата истинска любов на човека- Емели визирам.
  Аз реагирах на този пост, в който нищо хумористично не откривам.1111 може да си вземе всеки,който има пари да си плати.

# 734
Aтанаска започва да бие дори Емилия по тъпота на видеата. Тя ако не е някъде да пътува или да си прави рождени дни, няма да се напъне да покаже нещо интересно, всеки може да търка витрини.  Иначе прекрасно, че чисти сама. Гардеробната им е хубава, но ми е леко смешно. Наредила си е обувките като в музей, реално погледнато децата и майка й верно няма къде да се разминат, нямат нормално място за вечеря за повече от двама, обаче имат музей на обувките. Моята теория, че Атанаска иска да се премести на по престижно място и ще натиска Даниел за нова къща.

Общи условия

Активация на акаунт