Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 172
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз стария Опиум си бях взела в едни малки шишенца /не помня фирмата, вече я няма/. Страхотен ретро аромат, бяха успяли да докарат всичките му пластове.
А, да похваля Changing Constance na Martinez - умерен карамел, страшно ми пасна! Също така Мартинез много са се постарали със шишетата - изглеждат като скъп парфюм, капачка, пръскало - всичко е топ.

# 346
Откъде мога да купя парфюм на МЛД номер 102?

# 347
  • Deutschland
Имам Бакара от Ла рив, но не съм особено доволна. Да, в началото има голяма наситеност, но за съжаление не трае дълго. Някъде прочетох, че когато си вземеш нов парфюм Ла рив, правиш няколко впръсквания и оставяш в шкафа. След месец ставал по траен и присъствен. Моят отлежава сигурно година вече, ще трябва пак да го тествам.

# 348
Момичета ще правя поръчка от Заг и мисля да взема тестери за проба, та препоръчайте ми нещо силно плътно зимно 😁

433  SH -  Smoking Hot – Kilian
433  VS – Vanila Sex – Tom Ford
542 LS  - Lost Cherry – Tom Ford
430        Tonka Cola – Mancera

Аз ползвам тези в момента и горещо ги препоръчвам 

# 349
Преди няколко дни си взех от магазин на рефан 30 мл парфюм, който много ми харесва. Отдолу пише само 173. Някой знае ли на кого е двойник?
Също така ако може да ми препоръчате сладки парфюми (не цветни, а нещо шоколад, ванилия, кокос, ягоди и прочее).

# 350
  • Deutschland
Refan 173 – Inspired by Hypnotic Poison

# 351
  • София
Аз лично много харесвам Мюглер Ангелите. Angel, Angel Muse, Angel Nova, Angel Fantasm - всички са сладки и интересни. Има ги във всякакви варианти като имитации.

# 352
Преди няколко дни си взех от магазин на рефан 30 мл парфюм, който много ми харесва. Отдолу пише само 173. Някой знае ли на кого е двойник?
Също така ако може да ми препоръчате сладки парфюми (не цветни, а нещо шоколад, ванилия, кокос, ягоди и прочее).

Аз харесвам и ползвам тези гурме аромати:
-  The moon - MONTALE – Chocolate Greedy - има аромат на горещ тъмен шоколад, зад който прозира повей на захаросана портокалова коричка
- Zag Zodiak - Burberry Her Burberry for women - аромата му ми напомня на ягоди с маршмелоу и щипка ванилия

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 353
Здравейте! Знаете ли сполучлива имитация на Mont Blanc Signature?
Тук беше споменат този на Martinez , но го няма наличен.

# 354
  • БГ

Definition Christina Aguilera
https://www.fragrantica.com/perfume/Christina-Aguilera/Definition-46624.html

# 355
Момичета ще правя поръчка от Заг и мисля да взема тестери за проба, та препоръчайте ми нещо силно плътно зимно 😁
Силно плътно зимно е много сложен въпрос, но например Boomshel oud на Victoria Secret, Fame на Paco Rabanne, Scandal, Lira, Halfeti, Signature Absolute, Linterdit, вариациите на Opium, Fucking Fabulous, Angel Share..., Guidance на Amuage също., Santal Royal..
Просто зависи дали търсите парфюми с ауд уклон, мускусни, цветни, дървесни и тн...

# 356
  • Бургас
Аз лично много харесвам Мюглер Ангелите. Angel, Angel Muse, Angel Nova, Angel Fantasm - всички са сладки и интересни. Има ги във всякакви варианти като имитации.
Ммм, Angel Fantasm е просто топа, отвежда ме към класическия Ейнджъл и същевременно към  Ейнджъл Мюс с добавка кокос, плътен, наситен и излъчващ всичко, което в тази тема, а и по принцип се търси, пиша за оригинала.Съвършенство.Съншайн, виж Диорското момиче на Заг, много красив парфюм, има някои разлики с оригинала, но сам по себе си е убийствен.Виж и Тобако Ванил , максимално доближен до оригинала, прекрасен е.Алфорон, добре дошла, много се радвам, че се завърна.Flowers Hibiscus

# 357
Заинтригувахме ме. Този Angel Fantasm кои марки го предлагат ?

# 358

Definition Christina Aguilera
https://www.fragrantica.com/perfume/Christina-Aguilera/Definition-46624.html
Този аромат на Кристина Агилера е невероятен. Много любим. Пудрен ,наситен без да е натрапчив. Много траен. Имам от този аромат 2 бр.
На скоро открих ароматите и.
На Айфел имат Signature. Прекрасен кремов аромат ,който също издържа много дълго време. Купих си стотичка + оригиналът. Да си се пръскам доволно.
Kafè del Mar ,може ли да споделиш снимка на парфюма?
Или как се казва парфюмът на La Rive?

# 359
Откъде могат да се поръчват тестери на Заг?

Общи условия

Активация на акаунт