Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Deutschland
Vintage flowers на Ла рив е имитация на https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Flora-Gorgeous-Gardenia-68578.html.
Една дама се кълне, че вече 5 час го усеща. Не обичам много цветни парфюми, но не пречи да го тествам. И без това нямам много опции за имитации тук.

# 376
  • BG-DE
Kenzo Flower edp дали има добра имитация? Намерих в нощното си шкафче едно виалче подарък при покупка и най-неочаквано взе, че ми хареса, макар че този бранд определено не е моят 🙂

# 377
Нови са. Четири вида, Ерба Пура, Парадокс, Делина и Флора Гучи.

Къде могат да бъдат намерени тези парфюми? Relaxed

# 378
  • Deutschland
Менерва, Парфен го имат. Аз съм купувала от тях Нарцизо for her, беше уникален като трайност и наситеност, а и прилика с оригинала.

https://parfens.de/produkt/frauenparfum-832/?gad_source=1&gclid= … 2_x0aAjHLEALw_wcB

Сега ми се носи Нарцизо Пудре, ама няма откъде.

Бетичка, аз ги купувам от ДМ в Германия. В България нямам идея къде продават Ла рив. Вероятно онлайн някъде. Парфюмите са нови и предполагам, че в един момент ще ги има и в България.

# 379
  • BG-DE
Фрау, много благодаря Flowers Hibiscus А, Нарцизо Пудре изобщо има ли добра имитация? Преди години бях взимала тази на Заг но не бих я нарекла сплучлива 🙂

# 380
  • Пловдив
Аз да похваля отношението от Заг.
На по-предходна поръчка бях поръчала на сляпо парфюм на мъжа. Харесала му го е колежка, но като не помня кой е как да кажа. Писах на Заг на имейла, кога е била поръчката и на чие име/добре че потвърждават по телефона/, че имейли трия. Отговориха ми хората, почти веднага.

# 381
  • Deutschland
Менерва, моя беше от Заг и бях много доволна откъм трайност. Нямам представа коя друга фирма има имитация. Спрян е от Заг и той и Red tobacco, а ми бяха много любими

# 382
Narcotic Venus Nasomatto имаше ли имитация?
Все си мисля,че съм виждала,но сега не намирам в списъцките (на тези,които могат да се купят от БГ)
Моля за помощ Simple Smile

Здравейте, Парфен го имат - Вдъхновен от NARCOTIC VENUS № 911.
На мен лично не ми допадна, смятам, че може и да се различава от оригинала, поне по описанията, които съм чувала.

# 383
Кой предлага Angel Fantasm? Бих искала да го имам!

# 384
Менерва, моя беше от Заг и бях много доволна откъм трайност. Нямам представа коя друга фирма има имитация. Спрян е от Заг и той и Red tobacco, а ми бяха много любими
Преди около 2 седмици поръчах red tobacco от сайта на Заг, пратиха ми 100мл без проблем. Може би още имат наличен?

# 385
Днес от ДМ дъщеря ми си купи този:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/la-rive-parfyumna-voda-her-choic … 903719640909.html
Имитация на My way, нямам представа дали е близък до оригинала, не е моят парфюм определено, но пръснах върху китката от любопитство, трайност около 4 ч., дано върху дрехи да се представи по-добре. Ще видим как ще е при дъщеря ми.

# 386
  • Deutschland
Преди около 2 седмици поръчах red tobacco от сайта на Заг, пратиха ми 100мл без проблем. Може би още имат наличен?

Благодаря за информацията. Вероятно са остатъчни количества, но мисля че не пращат до чужбина. Казвали са ми в техен магазин, че имат представители и клиенти извън страната, но с едни недомлъвки и се отказах да разпитвам повече.

# 387
Пак съм аз, този път с La Rive - Miss Dream (Good Girl, CH)
Сутринта се пръснах зад ушетата и на китките, цял ден усещах нежен облак около себе си, гушлив аромат, не е кой знае какво, но ме радваше цял ден, изумена съм от трайността, а си го бях взела с мен уж да си сложа пак като изветрее Heart Eyes

# 388
Narcotic Venus Nasomatto имаше ли имитация?
Все си мисля,че съм виждала,но сега не намирам в списъцките (на тези,които могат да се купят от БГ)
Моля за помощ Simple Smile
Сангадо го имаха - 911: "Бегония и жасмин"

# 389
Angel fantasm още май няма аналог,  оглеждам се в Дивайн и Muscent те пускат нови аромати бързо, но още нямат. Почти две отливки изпръсках още август месец, страхотен е, дано направят читав аналог.

Общи условия

Активация на акаунт