Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 226
  • 746
  •   2
Отговори
# 420
Може ли контакт на човека, от когото поръчвате онлайн парфюми на Заг зодиак? Благодаря.

# 421
Днес минах през Sephora и пробвах Eros Energy Versace  - доста ми хареса, леко сладък лимон/лайм. Напомни ми на Dior Homme Sport но по-топъл някак.
Не знам дали ще направят имитация, все пак е от тази година, но ще следя.
Edit, и да попитам - освен Мартинез, знаете ли друга фирма която да е имитирала Ébène Fumé на Tom Ford? Сега го видях и в сайта на Заг, поправям се. 422 EF

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 00:59 от MFenix

# 422
Няма EDP😁. И аз го издирвам...Нищо не е като оригинала...Нюансите ги няма и финеса в шлейфа

# 423
В parfium.bg я има парфюмната вода на хубава цена

# 424
  • Пловдив
Може ли контакт на човека, от когото поръчвате онлайн парфюми на Заг зодиак? Благодаря.

Аз поръчвам от сайта
https://www.zagzodiakshop.com/

# 425
Включвам се специално да споделя за Мнифесто- YSL на Роксан.
За първи път взимам на Роксан и го направих заради многобройните положителни мнения през годините за тази реплика, споделени тук във форума. Преди много години съм имала оригинала. Имала съм също преди много време и версията на Заг, не знам дали още я произвеждат. Тази на Заг беше близка като аромат, но с незадоволителна трайност.

Очарована съм от версията на Роксан. Първо много близка до оригинала като аромат. Чудесна плътност на аромата. Второ добра наситеност и много добра трайност- усещам го около 5 часа много интензивно, след това става по-прибран, но за тази цена от 19лв. това за мен е перфектно. Разносих го три пъти и трите пъти имаше немалко комплименти от околните. Ще си го взимам пак. Simple Smile

Пробвах е една аптека Бакарата на Версет, не ми допадна. Като трайност за мен е средна работа, но ароматът е доста далечен и избива една нотка на сироп за кашлица, която не ми хареса.

Поръчала съм си и Бакарата на Ла Рив от Makeup. Ще споделя и за нея, когато я получа и разнося. Отзивите е нета за нея са много разнопосочни, но цялостно кай ще се окаже, че Ла Рив не са за пренебрегване.

# 426
От къде поръчвате парфюмите на Роксан?
В интернет ми излезе този сайт https://www.starcorp.bg/roxanne-damski-parfyumi като дори отдолу пише номера и оригиналният аромат, който имитират. Да вярвам ли на него или има друг сайт?
В тези два вида шишета има ли разлика в ароматите или е само в милилитрите?

# 427
  • Deutschland
Аз ги купувах от разни малки магазини за козметика, но да. Този сайт е читав, в него могат да се намерят и доста парфюмни съкровища.

# 428
Аз ги купувах от разни малки магазини за козметика, но да. Този сайт е читав, в него могат да се намерят и доста парфюмни съкровища.

А разликата на шишенцата само в милилитрите ли е или има и в аромата?

# 429
  • Deutschland
Малките разфасовки са сякаш по-трайни.

# 430
Роксан купих от търговския център в жк. Овча купел, на бул. Монтевидео. Там на първия етаж има козметичен магазин, в който има всичко на Роксан и Аристеа.

А може да се поръчат в сайта на goldenshop, които, доколкото знам да официалните вносители.

# 431
А някой , който е тествал повече неща на Роксан, може ли да каже кой е най-най-най сполучливият им аромат ?

# 432
  • Deutschland
Адикт, Be delicious, Burberry weekend освен този, който allforone спомена. Почти нямам греда с тях, наистина са много добри.

# 433
На мен ми е интересно кои аромати са разочароващи.
Снощи поръчах няколко аромата на Роксан от 20мл
Gucci Rush, YSL Manifesto (по препоръката от темата), Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Armani Code, D&G The one, D&G L'Imperatrice (само този имам в оригинал и мога да сравня), Versace Bright Crystal

# 434
От къде ги поръчахте? Предполагам, че говорите за mood-четата. В сайта им има само един единствен номер, който даже не е ясно на какво отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт