Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 118
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ирма, за еликсира на Клиник ли говориш?
Ако да - имам го това съкровище и не знам защо е толкова подценяван и евтин аромат, за мен си е направо ниш...Да не казвам, че един флакон стига за цял живот.
В момента е супер намален, между другото Heart

# 541
Страхотен е. Къде е намален? Черната магия също ще я потърся.

# 542
В parfium.bg в най-ниска цената в момента сякаш.
Рефан ли го имат като "вдъхновение" ? Сполучливо ли е?

# 543
Ако питаш мен, Рефан отдавна спряха еликсира. Черната магия го имаха, предполагам все още го. На DP e M3

# 544
  • Варна
Здравейте Smiley Съвсем скоро разбрах, че има и такъв вариант - да не се дават 100+ лева, за да е сносен парфюма... Избрах си 4 на Мартинез в магазина (515 STRONGER WITH YOU, 790 Scandal Pour Homme, 528 AVENTUS, 585 BOTTLED by HUGO BOSS), след като помирисах над 20. Никак не са лоши, но не са особено трайни и силни (само отблизо се усещат, дрехите ми миришат много хубаво). Досега ползвах основно Prada Luna Rossa Black и Givenchy Gentleman Boisée.

Може ли да ми препоръчате мъжки парфюми по тези два критерия, трайност и сила? Много ще съм благодарен!

___

...
Поръчах си следното от Рефан София:
Скрит текст:
...малко клишета, но не слагам по 1 парфюм, винаги ще са ремикс с някой от другите ми.

031. BLACK ORCHID / T.Ford Anguished
Разфасовка: 30 мл., Есенция: 60 капки, Видове: 031 Ориенталски подправен,   1   15,60 лв.

065. TOBACCO VANILA / T.Ford 4082   
Разфасовка: 30 мл., Есенция: 60 капки, Видове: 065 Ориенталски, подправъчен,   1   15,60 лв.

263. THE ONE FOR MEN / Dolce & Gabbana
Разфасовка: 30 мл., Есенция: 60 капки, Видове: 263 Ориенталски дървесен,   1   15,60 лв.

418. L' HOMME IDEAL COLOGNE / Guerlain
Разфасовка: 30 мл., Есенция: 60 капки, Видове: 418 Дървесен ароматичен,   1   15,60 лв.

404. TERRE D 'HEREMES / Hermes
Разфасовка: 30 мл., Есенция: 60 капки, Видове: 404 Дървесен подправъчен шипър,   1   15,60 лв.

414. AVENTUS / Creede 4082   
Разфасовка: 30 мл., Есенция: 60 капки, Видове: 414 Цитрусов ароматичен дървесен мускусен

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 09:48 от Daniel.

# 545
  • Пловдив
Здравейте, дали Гиза предлагат  
Luis Vuitton omere nomade, а също и Kirke на Теразини?
От къде мога да видя списъка на Гиза с аналозите по оригинални имена. Благодаря много

# 546
От къде мога да видя списъка на Гиза с аналозите по оригинални имена. Благодаря много
На първа страница има списък с аналоговите парфюми.

# 547
https://giza-perfumes.eu/katalog-na-olfaktornite-sotvetstviya/29 … sotvetstviya.html

# 548
  • Варна
Това е на Гиза самият списък .pdf - https://giza-perfumes.eu/index.php?controller=attachment&id_attachment=26

На Рефан къде може да се види?

# 549
  • Deutschland
В кипърския сайт на Рефан може да се види подробна информация за парфюмите

https://refancyprus.com/

# 550
# 551
LV Ombre nomade Refan е много добър.

# 552
Включвам се да ви споделя за Бакарата на Ла Рив- Elegant woman се казва.
Никак, ама никак не съм доволна. Жалко, че самият аромат е много хубав и близък, прекрасно шише...
Парфюмът е абсолютна водичка. Усеща се и то много слабо, не повече от 15 мин. Отдавна не бях попадала на толкова нетраен парфюм. Не си заслужава и за 2лв. да е цената. Така че, въобще не се лъжете.

# 553
С нетърпение искам да изкажа мнение за новите ми покупки Бонбонче на гиза (vanilla candy rock sugar 42) и vanilla 28- The Moon. Не бях запозната с оригиналите на kayali, но останах очарована от изпълненията на аналозите . Vanilla 28 е по-силно подправков от начало до край, от орифинала, който имам за сравнение, но силно присъствена и топла ванилия, която се изявява в сладкарска нотка в драйдауна. Vanilla candy rock sugar e пристрастяващ за мен аромат на захарен памук. Ако харесвате Valentino born in Roma,според мен ще одобрите качествата и на този. Задължително остава в листата с любимците. Младежки и забавен аромат, носещ ми радостно настроение.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 12:02 от Lorem

# 554
Момичета, подпалихте ми пак интереса с тези арабианс тонка и  Венеция на рефан, а уж щях да съм на въздържание, ама сега и ако кажете в София читав магазин на Рефан където да е богат избор наливни парфюми че да си ги взема, че нито искам огромен грамаж нито пък толкова пари за наливен. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт