Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 47 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
За жалост Рефан отдавна спряха D&G Pour Femme (156 )
Разкошен парфюм беше !

# 61
  • Sofia
Creed Virgin Island Water става ли за дамски, или е по-скоро с мъжки уклон?

# 62
Разносих Галоп на Дивайн и ми се прищя да си взема оригинал. Много в хубав, но е нетраен и му липсва плътност.
Тези дни обмислям какво да си взема от Гиза за есента. Ще подновя МОН Гарлен и Белуга, но се чудя имам ли нужда от един Парагон. Дали някой го е тествал?

# 63
Става и още как! Аз си го носих това лято през жегите и в офиса /на климатика/ и никого не подразни, напротив. Общото ни мнение в офиса е, че се усещат смокини в него. За мен това са "лимонени" смокини - зелени, не сладки. Писах отзив и аз преди време: https://bg-mam.ma/p/1655578/48042064 Между другото, трайността си е съвсем прилична, дори в жегите.

# 64
  • Варна
Супер ще е за дами също.
Колежката solar_fields говори за смокини. Лично аз не долавям, дори и нанесен на кожа. Но всеки с носа си.
Снощи около 20ч си пръснах китката. Днес тренирах, потих се, изкъпах се и още има отчетливи следи. Дори надмина smoking hot на другата ми китка.

# 65
здравейте. alien на mugler и givenchy l'interdit достатъчно добри ли са като оригиналите си във версията на martinez

# 66
  • Sofia
https://monna.bg/product/lattafa-perfumes-bayaan-parfyumna-voda-za-zheni-100-ml

Някой да е пробвал този парфюм?
Харесва ми пирамидата и доста прочетох за него, но все пак, ако има впечатление от първа ръка, ще е по-добре.
Aз напоследък доста се нахвърлям на Lattafa, Maison Alhambra, Afnan, много ме изкушават.

Givenchy/ L'interdit го имам пак в арабска версия и точно днес цял ден му се радвам. Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Fakhar-Rose-70466.html

Купих си вчера тези двата:
Delina/Martin Lion - не познавам оригинала, този е доста силен и траен, свеж, но присъствен, хубав е. Момичетата веднага ми го грабнаха (на 13г. и на 15г. са).
Crystal Noir/Martin Lion - и на него не познавам оригинала. По-лек ми идва от Delina, но пък е по-мек, по-гушлив и по-малко го усещам в сравнение с първия.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 19:17 от Hariela

# 67
+1 за арабската версия на Givenchy/ L'interdit. Прекрасен аромат.

# 68
Здравейте. Търся един аромат от Лидл (Dark Blue). Гледам че постоянно имат от тези в заоблените бутилки, но такива като Dark Blue и имитациите на Aqua di Gio и т.н., които са с квадратна форма, не ги намерих. Някой знае ли на колко време ги пускат? Доколкото прочетох са на отделен щанд.
А, да, много Убав аромат наистина, копие на D&G Pour Homme. Средно представяне, но за 10,90 си е съкровище определено.
Аз днес си получих една не много голяма поръчка от ЗАГ Иво, още поопипвам почвата, но като че ли от всички съм много доволен аз и Любимата:
D&G Devotion - за Нея
Smoking Hot - за Мен
Angel Share - за Мен
Vanilla Diorama - за......още не сме решили, може би споделен
Creed Virgin Island Water - за Мен
Armani Si Passione - подновяваме наличност
Paco Fame - подновяваме наличност
А Любимата днес ме изненада с един много искан - U23 на Martin Lion - Arabian Oud Madawi 40 Years gold edition. Нямам думи да го опиша.
Angel share е много унисекс според мен, то така е и Vergin Island, лично аз се влюбих в него с този натрапчив бергамот. Angel Share има адски добра версия от дубайските на Zimaya май беше.
Ех, моят мъж защо не е като вас 😂🤣, аз имам едни любими като Black Afgano i Halfeti, но хем той не ги харесва много, хем не иска да ги усеща на мен.

# 69
Да попитам, доволни ли сте от трайността на парфюмите на M.Lion или и там е до конкретен аромат? Кокаин няма никой след 5 мин. Angels Share  уж ми се стори траем на пърди фъс, явно е било на самовнушение. Трагедия пълна. Май и да отлежават, все тая. Запратих ги в един шкаф...

# 70
  • София
Трябва да е до аромат, както при всички останали. Каквото МЛ съм пробвал на кожа, все е било незадоволително слабо и не съм купувал / нямам спомен някога да съм.
Но пък критична маса хора тук за споделяли за трайни техни аромати, а също и положителни отзиви в посока изработка.
Ча да е траен, пък да евтинее пак не си е работа 🙃
Но, изчакай все пак, нищо не пречи 🙂

# 71
Точно заради това попитах, защото често чета да се споменават разни на марката, като трайни...

# 72
  • Sofia
Да попитам, доволни ли сте от трайността на парфюмите на M.Lion или и там е до конкретен аромат? Кокаин няма никой след 5 мин. Angels Share  уж ми се стори траем на пърди фъс, явно е било на самовнушение. Трагедия пълна. Май и да отлежават, все тая. Запратих ги в един шкаф...

Ами пробвала съм такива, които са издържали 1-2 часа, поне толкова съм ги усещала. Други са издържали по 5-6 часа и след това подновяване. Но аз така или иначе обичам да си подновявам парфюма през 5 часа, така че с който съм избрала да бъда през деня, взимам го с мен и тръгвам. Пък дори и да продължавам да го усещам, пак си го подновявам, защото обичам да е приятен ароматен облак около мен, не едва да го долавям или пък другите да казват "Леле колко хубаво миришеш!", а аз нищо да не усещам. Обичам сама да си се наслаждавам на аромата. Smile
И това с трайността го казвам и за други марки парфюми, не само за Martin Lion, дори и за оригинали. Като например прекрасния Cacharel Noa умирах от яд, че го усещах само два часа, след като съм се напръскала, а така бях влюбена в него и мнооооого се дразнех. И другите ми правеха комплименти, а аз нищо не усещах.

# 73
От два дни сравнявам Guidance Amouage на Гиза и Заг. И двата са много хубави като на Гиза е по-плътен и лепников,а на Заг е по-лек и крушов в началото. След няколко часа нямат осезаема разлика.И двата на дреха ми изкараха цял ден,на кожа на Гиза е по-траен. На Гиза е по-хубав и силен за мен, но с удоволстрие ще си пръскам и Заг.И двата нямат онази силна нотка,която не ми харесва в оригинала (не знам от къде идва точно).

# 74
Привет! А някакви отзиви за парфюмите на Евгения Борисова като цяло?

Общи условия

Активация на акаунт