Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Всеки може да си поръча да му напрвят какъвто иска парфюм.
В дубай го правят и не само.
Казваш искам този спрян парфюм и ти го забъркват или искам с такива нотки и така.
Тоест: "носът" е един, който ги "бърка". Някъде в Дубай. Всички останали купуват от там и само разреждат. И после крият списъците и се представят за "автори". Hands V

# 631
  • Варна
Казваш искам този спрян парфюм и ти го забъркват или искам с такива нотки и така.

Ето ви клипче от ателието на Юсуф Бай, където се изработват почти всички парфюми, които си пожелаеш.
https://www.facebook.com/teodora.krasteva.9083/videos/1134378247 … =1115080693138637 
Доста дами и господа от групата на Теодора Кръстева отдавна си поръчват любимите си парфюми от там. Всички са изключително доволни и отзивите са, че тези аналози са дори по хубави и по трайни от оригиналите.
Аз лично  не съм поръчвала от тези парфюми, но вчера се изкуших и направих поръчка на Hypnôse Lancôme и като пристигне след 10-тина дни ще дам отзиви. Заедно с него си поръчах и арабската имитация на  Kirke - Tiziana Terenzi.
Скрит текст:

# 632
  • Deutschland
Ребел, не. В Пловдив ще съм.
Тези на Лидл съм ги тествала. При нас ги имаше отдавна. Не мога да дам подробна информация, но този в зелената кутия беше много хубав и траен.

# 633
  • София
Ребел, не. В Пловдив ще съм...
В Гугъл излизат 5 работещи техни магазина :
- Цар Борис III Обединител 64А - спирката до Капана преди тунела посока Сточна гара.
- 6ти септември 143 - до Четвъртък пазара
- Пещерско шосе 113А
- Стефан Ботев 14 - в Кършияка
- Брезовско шосе 127 - Кауфланд

# 634
Тоест: "носът" е един, който ги "бърка". Някъде в Дубай. Всички останали купуват от там и само разреждат. И после крият списъците и се представят за "автори". Hands V

Не , не е един човек.
Има различни  фирми, технолози .
Дубай го дадох за пример и във Франция  и в Испания могат да Ви направят парфюм по поръчка, цената е вече друг въпрос.

# 635
Значи...Седи си Рефанският YUSUF BHAI в кабинета и "създава" имитация на Devotion Dolce&Gabbana /примерно/. В същия този момент, друг такъв YUSUF BHAI, работещ за Заг Зодиак също съвсем самостоятелно "създава" в кабинета си и той имитация на Devotion Dolce&Gabbana. Е, да де, ама в същия този момент и Гиза я "създава" същата тази имитация. И Themoon също. И Мартинез също. И всичките турските /Сан Сиро, Айфел, Мусцент и т.н./ и те, в абсолютно същия момент съвсем самостоятелно "създават" и те имитация на същия този парфюм. И така всеки път, с всички нови аромати, имитиращи маркови парфюми. Звучи ли ви правдоподобно ? На мен не. Grinning

# 636
  • София
Аз пък не разбирам друго. Защо, например, Vanille Antique не се предлага на българския пазар? От Заг ми отговориха, че на всеки различен пазар има различни предпочитания. В зависимост от интереса към даден аромат преценяват на кой пазар (в коя държава) да го предлагат. Т.е. би трябвало да правят някакво проучване за всичките си парфюми, което е абсурдно. Защо точно тази ванилия няма да се хареса на българския пазар!? Вие имате ли отговор? Joy Трябва ли даден парфюм да има поне 51% харесване, за да бъде пуснат на нашия пазар? Joy
Няма да питам Заг, приключих комуникацията с тях, просто не понасям да ми замазват очите с тъпи отговори.

# 637
  • Deutschland
И Rose Prick бяха пуснали само за Англия. Там имат дистрибутори и предлагат по интернет парфюмите. Не вярвам в магазинната мрежа да ги има.
Какво проучване правят? Къде? Интересно.

# 638
  • Sofia
Аз се включвам малко късно с разбор на поръчката ми от Дивайн:
Ganimed - това ми беше най-приятната изненада от поръчката, може би защото очаквах да не ми хареса, а той ме грабна от раз. При мен не започва с метални нотки. Има свежо, цитрусово начало, което бързо утихва в тамян и шафран. Общо взето интересен, топъл аромат. С удоволствие си го нося, но хич не го описах добре.
Glossier you - прекрасен ирис, май досега не съм имала такъв. Мек, плътен пудрен аромат с ириси. Непретенциозен, но женствен и елегантен. Много си го харесвам.
Confetto Profumum Roma - интересен ванилов аромат, заради бадемовите и амбровите нотки. Не е скучно сладък. Втори аромат от този бранд ми е и определено ми затвърждава положителното впечатление.
Oud for happiness by Initio - от тази марка нямам лошо попадение. Свеж цитрус с ванилия, подправки и леки нотки ликьор. Прекрасен, лесен за носене, зареждащ с настроение, безгрижен... Остава за по-топлите дни, но и сега не стои лошо. Ще стои много добре и на мъж и на жена. Но не е скучен цитрус. Изискан, скъп ми стои. По-лек вариант на Наксос.

# 639
Le Sables Roses Louis vuitton и чакам друга роза да узрее Rose D'Arabie Armani. Доста рози събрах и все не ми стигат.. Oud Satin Mood и Santal Royal си остават вечно в топ 5 от розови аромати.
Кой предлага имитации на тези двата?

# 640
  • Sofia
Аз имам les sables roses от Дивайн, ilianapetrova го е взела май от misterscent

# 641
  • Deutschland
Le sables rose го имат и Рефан, на китката съм тествала. Много ми хареса тогава, но жената обърка и ми наля Roses de vents пак на LV. Не помня номер, струва ми се че беше от тези от 500 нагоре, на които уж не се добавяли капки, защото били много концентрирани.

# 642
Да моите са от misterscent.co.uk.
Le Sables Roses е с много добро представяне.. Даже изненадващо добро, след като моя мъж каза, че преди ден много хубаво ухаело на прафюм в хола😁😁😁. Даже надмина Делината, определено има нещо завладяваща в него.
Другия го чакам малко да глътне въздух 😊😊😊но усещам, че ще е и той е интересен аромат.. Доста добра заявка даде преди разреждане, а сега пирамидата ще се отвори напълно..

# 643
MOnadirs - откъде поръча? И благодаря за красивите описания, беше ми приятно да те изчета Purple Heart
Като трайност как са?

# 644
  • Sofia
Поръчките на Монадирс са от Дивайн.

А днес при тях всички парфюми са по 10 евро.

Може ли някой да ми каже кой е този парфюм? Пирамидата му много ми харесва и съм го сложила в кошницата, а не мога да се сетя кой е. Пък и те не са го написали.
https://divainparfums.com/products/divain-409-unisex?

Общи условия

Активация на акаунт