Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 021
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Имам един. Няма да повторя. За цена-качество пък въобще да не повдигам въпрос. За мен са пари на вятъра.

# 76
Здравейте!
Хич не съм на ти с парфюмите и основно ползвам подарени /не съм си купувала много отдавна/.
Искам обаче да си купя някаква имитация на марков парфюм с основен аромат на жасмин. От цялото изобилие не мога да се ориентирам освен, че попаднах на BVLGARI JASMIN NOIR. Попаднах на имитации на Kameya Parfum, но не смея да поръчам без да пробвам.
Бихте ли ми предложили някакви парфюмчета с номера на Рефан или друга фирма, производител на имитации, за да мога да ги пробвам?
Благодаря предварително!

# 77
Anra, благодаря за споделения отзив и на всички други, които го подкрепиха!
.. че аз си напоръчах оттам, в някакъв порив, няколко парфюма, предвид, че пробвах 1-2 парфюмни масла, които бяха добре, според моето скромно мнение, но.. такъв сериозен вот, че не си заслужават.. не знам какво да очаквам сега. Поне се обадих и си редактирах поръчката и оставих само два. Да видим 🤔

# 78
За феновете на Lattafa  и гурмета с ванилия и бадем препоръчвам това създание Lattafa Sehr Laughing
Капачката е огромна,а кутията на парфюма е като на уиски:)Много е красив  на живо Stuck Out Tongue Closed Eyes  Подобен е на Еклера и Небрас на Латафа- много ванилия но с повече бадеми и тонка.Леко нагарча Simple Smile Трайност колкото другите два-на кожа 5-6 ч,на дреха цял ден.
В магазин на графа го пробвах на цена 140 лв, въздържах се:) В Дъглас го пуснаха и те-на 119 лв. В момента в НОТИНО през приложението с код -15% излиза 68 лв. Цената е много добра,възползвайте се Bowtie
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Sehr-94967.html

# 79
  • Пловдив
Здравейте!
Хич не съм на ти с парфюмите и основно ползвам подарени /не съм си купувала много отдавна/.
Искам обаче да си купя някаква имитация на марков парфюм с основен аромат на жасмин.
Най-жасминов жасмин е Alien, според мен. Доста имитиран е, като за мен все нещо липсва в имитациите.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-707.html
На Martin Lion имах Fleur Narcotique Ex Nihilo, Blanche Byredo и Un Jardin Sur Le Nil Hermès, като за първите два нямам забележки за трайност, Нилските градини обаче не ги усещах след първия час.
Иначе в момента поръчах Versace Pour Femme Dylan Purple от The moon, колебаех се дали от Гиза или от The Moon. Имам тестерче от Дъглас, после ще ги сравня.

# 80
Днес си взех 362 на Заг - Elixir des Mervilles - до момента е чудесен. Точно сега му е времето според мен, усещам много хубав цитрус, ненатрапчива сладост. 2 часа по-късно на кожата ми все още се развива, не знам на финала какво ще излезе.
Нямам опит с оригинала, но ми се прииска да го усетя и там.

# 81
Ре, на мен Eclair ми идва малко линеен, скучно ванилен и обратно на очакванията ми не ме грабна, а в Небрас малко ме смущава ментата. Въобще и двата не се класират сред любимците ми, та Sehr макар от същото семейство, дали не е по-добър и с повече канела? Grinning

# 82
Оо ,не рискувай по- добре 😃 За мен е доста подобен на двата с бонус горчив бадем , което ме грабна, но след като улегне пак си е ванилов. Канела не усещам в него.

# 83
Creed Virgin Island Water става ли за дамски, или е по-скоро с мъжки уклон?

Става за дамски, уникален аромат е, но за мен е пролетно летен, с тези цитросови нотки
Привет! А някакви отзиви за парфюмите на Евгения Борисова като цяло?
Аз при нейните наливни се влюбих буквално във версията на Oriana De Marli. Но тя вече ги маха и останаха само по 50-100 мл парфюмни води на 50% намаление. За мен са трайни. Има дори дизайнерски, пръскала съм на китка два пъти един с тубероза, май беше Tenderness, много силен, адски траен. Но явно е до кожа.

# 84
Creed Virgin Island Water и аз мисля,че е за пролет и лято, освен ако другите не ви втръснат от удове и рози и искате нещо свежарско за разчупване на атмосферата.

# 85
Аз да споделя, че във Варна попаднах на магазинче на Рефан, където толкова капсуловани на едно място не съм виждала. Почти нямаше някой за който да попитам и да го няма капсулован.
Относно жасминa, Pure poison и Beauty на СК са ми сред тези, в които се долавя най-отявлено

# 86
Днес си взех 362 на Заг - Elixir des Mervilles - до момента е чудесен. Точно сега му е времето според мен, усещам много хубав цитрус, ненатрапчива сладост. 2 часа по-късно на кожата ми все още се развива, не знам на финала какво ще излезе.
Нямам опит с оригинала, но ми се прииска да го усетя и там.
Имала съм всички имитации на Ермес ,като на Парфен е мн добра,обаче Еликсира го има само Заг.Не е лош,но оригинала е съвсем друга работа

# 87
Ерме и Шанел нямат стигане с имитации,което ме радва,въпреки че цената им в оригинал,все пак са класни изпълнения.Така наречения “ниш” явно много лесно се имитира,арабските имитатори са царе,и цените са им царски:).Том Форд,Амуаж,Делина,Ксерджов са със супер направени подобия при Гиза ,Рефан,Заг,масовите парфюми също,особено с уд и ванилия,но това,което е характерно като нотка при Шанел,Ерме-просто не им се получава,също Alien,Angel и по-добре,де,че обгазяването ще е сериозно😂.

# 88
Може ли мнение за аромата на Рефан 006. La vie est belle iris / Lancome  ,ако някой знае?

# 89
Днес си взех пратката -една 30 ка на Angel Elixir 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт