Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 280
  • 746
  •   2
Отговори
# 210
на мен малко парфюми  ми се задържат 8 часа , за боди мист да не говорим.

# 211
  • Deutschland
La rive са направили Делина, Парадокс и Ерба Пура. Изключвам ЕП, но останалите два силно ме вълнуват. Парадокса от Рефан ми свърши, а взе че ми хареса. Делина никога не съм имала. С марката рядко имам попадения, та нямам големи надежди за трайност, но пък човек винаги може да си носи шишето в чантата и да подновява 😉

# 212
  • София
Аз имам Парадокс на Мартин Лион.
Отстреляха Changing Constance на Мартинес на сляпо, че беше на промоция...
По отношение на Делина... Още преди да излезе Делина, имах един парфюм на Нина Ричи със силна локумена роза, много подобен на Делина. Така че когато излезе, вече не ми се носеха рози.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:59 от Rockstar

# 213
Като споменхте La Rive, имам това:

Убийствена трайност, толкова нежен и невинен аромат. Сещате се на кое е реплика Simple Smile

# 214
Rockstar, няма да съжаляваш за Changing Constance.
Аз днес извадих Changing Constance, Lost Cherry на Заг и Tobacco Vanille на Заг и с тези ще карам есента.

# 215

Убийствена трайност, толкова нежен и невинен аромат. Сещате се на кое е реплика Simple Smile
До скоро го разнасях този. Много е траен и хубав. Аналог на Нарцизо Родригес.

# 216
La rive са направили Делина, Парадокс и Ерба Пура.
За кой Парадокс става дума? На Прада или на Джакомо?

# 217
Това розовото го пръснах, заради вас. Вече три часа ми мирише китката. Имаше същия, но черен флакон и не го отразих изобщо. Той кой имитира?

# 218
Това розовото го пръснах, заради вас. Вече три часа ми мирише китката. Имаше същия, но черен флакон и не го отразих изобщо. Той кой имитира?
Този имитира https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … -For-Her-209.html

# 219
Този имитира Light blue - D&G

# 220
Кристал, този ми е непознат в оригинал за разлика от розовия. Розовият си е чист мускус за мен, как бихте определили другия. По пирамида ми е трудно да се ороентирам

# 221

До скоро го разнасях този. Много е траен и хубав. Аналог на Нарцизо Родригес.
На ето този.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-14319.html

# 222
  • Deutschland
La rive са направили Делина, Парадокс и Ерба Пура.
За кой Парадокс става дума? На Прада или на Джакомо?

Прада.

# 223
Кристал, този ми е непознат в оригинал за разлика от розовия. Розовият си е чист мускус за мен, как бихте определили другия. По пирамида ми е трудно да се ороентирам
И аз съм го пробвала отдавна, но не беше моето. Може би  друг, който го познава ще се  включи, за да го опише.

# 224
Здравейте. Simple Smile Отдавна не съм писала тук. Включвам се с молба за помощ и мнения, но ще споделя и инфо, което може да е полезно за някои от вас.
Влюбена съм в Бакара Руж. Имам и отливка от оригинала и знам как ухае и какво да търся. От 2020-та година, около две години и половина ползвах версията на Ди енд Пи, която беше уникална. Изключително близка до оригинала, с невероятна наситеност, а трайност- нямаше измерисване.  За никой друг парфюм през живота не са ме питали толкова пъти кой е. Да, обаче в един момент Бакарата на Ди енд Пи я развалиха много, става все едно друг парфюм- много по-лека е нетрайна. Взимах няколко пъти и се отказах. После взех пак на Ди енд Пи от по-скъпата серия Бакара в червеното шише, абсолютно същото беше.
Сега ще изпброя на кои марки Бакара сме ползвали, защото и едната ми снаха се вманиачи като мен.

Заг Зодиак- доста далече за мен от оригинала, определно евтинееща. Няма особена наситеност. До 3 часа изчезва напълно.

Рефан- наливна с двойно капки- има разминаване с оригинала определено. Средна наситеност в първия час, после утихва и след втория час изобщо вече не се усеща, та трайност до 2 часа.

Рефан капсулова Интенс серията- абсолютно никаква трайност. Изчезва за 15 мин.

Rassasi Bareq- не е евтина- около 70/80лв. Има мъжки уклон. Трайност около 4 часа, но слаба наситеност.

Аna Abiedyh- Lattafa- тази арабска версия е спрягана за една от най-добрите реплики...за мен АБСУРД!!! Никаква наситеност и трайност, за половин час изчезва всичко. Иначе ароматът е добър.

Baroque Rouge- Maison Alhambra- друга много спрягана арабска версия. Тази е НАЙ-ТРАЙНАТА от всичко, което съм пробвала, издържа около 6 часа, но няма никаква наситеност, седи много близо до кожата.

Маслото на Гиза- добър аромат, никаква наситеност. Трайност около два часа.
Мартинез- добър аромат, слаба наситеност. Трайност около 4 часа.

Aura- Latafa- ПОЗОР...трайност 10мин!!! А парфюмът е над 60лв.

Untold- Armaf...трайност около два часа, умерена наситеност. За парите не си заслужава изобщо. А се води в интернет за едно от най-добрите копия.

The Pride Rouge- Armaf- трайност около час и много слаба наситеност.

Баргело- Много разминат аромат с оригинала. Доста добра наситеност. Трайност около три часа.

Новия на Камея от скъпата им серия Лукс- абсолютен БОКЛУК за тези пари особено...Най-разминатият с оригинала от всички до тук. Няма наситеност. Трайност около два часа.

На Yodema- по-цветиста като армот. Трайност около 5 часа, но пак няма наситеност.

Red Temptetion- Зара- по-плодова и лека като аромат. Трайност около 3 часа, средна наситеност през първия час.

Martin Lion- много добър аромат. Средна наситеност. Трайност около два часа.

Моля ви, търся нещо по-добро от гореизброениете. Искам добра трайност и добра наситеност- да праси сияж около мен.

Моля ви, споделете дали имате впечатления за версиите на Парфен, The moon, San Siro...Интересна ми е и тази на ФМ груп и много се изкушавам, но е около 70-80лв. за 50мл и не ми се рискува.

Благодаря предварително на всички, които ще се включат. Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 01:57 от allforone

Общи условия

Активация на акаунт