Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 315
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Щом Ви е такава любов,
вземете си отливка 10мл от групите във фейсбук ,ще си го носите дълго време.
От този сайт също има отливка , цените са им малко високи, но все пак е нещо:
https://www.starcorp.bg/baccarat-rouge-540-eau-de-parfum
Пробвайте Сан Сиро , аз имам на MFK Oud Satin Mood ,много добре са го направили и е много траен. Вчера на обед се напръсках и парфюма го усещах до душ а коридора ухаеше до вечерта.

# 226
allforone, имам този парфюм и е реплика на BKR Rouges Extract...

Трайността върху дрехи е до пране,върху кожа 24 часа, влачи шлейф над 10 часа. Мога да ви пратя отливка,ако желаете..  Относно другите,не съм ги ползвала,но съм имала и Untold и не мога да повярвам,че се изказвате така за него. Колежка го ползва целогодишно и ни трови наред. Да не би да "ослепявате" за аромата? Знаете,че специално този е така -когато сте в "облака" му,рецепторите спират да го усещат...

# 227
the_demon, напълно съм съгласна. Аз така се "занитих" с Бакарата на Заг /която много харесах към онзи момент!/, подновявах я няколко пъти в течение на деня и в резултат - аносмия /пълна!/, при това за няколко дни /истински бях се притеснила тогава/. Добре, че ми размина. От тогава не съм посмяла да се напръскам с нея. А пък и толкова масово се носи от всички в момента /Бакарата и подобните на Бакара - Клауд, Бърбъри и др/, че ми се отщя изобщо  на този етап. Ще изчакам няколко години, да спрат да я носят и тогава /евентуално/ ще посегна отново към нея и аз. Така беше и с Ла Ви е Бел и слава Богу - премина.

# 228
allforone, радвам седа те видя..ама момиче, ти си изхарчила пари за два оригинала Laughing Flowers Hibiscus
Не видях да си пробвала имаше на Зара някаква имитация, но не помня името , а интенс версия душих една в магазин и ми се видя доста сполучлива. Не харесвам много Бакара , но също познавам оригинала. Не бяха и много скъпи зарите по намаления. Приятелка ще питам дето го има кой точно беше и ще ти пиша.
При теб с оригинални отливки едва ли ще стане, видях горното мнение .Мисля, че пръскаш яко  а и искаш да намериш нещо много близко и трайно.

Да попитам за Воаяж Хермес. Видях, че Заг имат имитация. Сполучлива ли е? И кой вариант точно имитира?

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:01 от Chocolat_

# 229
  • 🌊
Red Temptation на Зара май е Бакарата

# 230
И аз щях да гласувам за версията на Зара - Red Temptation. Оригинала не го познавам, така че не мога да дам становище за близост, но откъм трайност е убийствен, поне при мен. Пръскам сутринта (уточнявам, че пръскам щедро) и вечерта го усещам върху мен под душа.

# 231
Red Temptation, вариант едп. Имало и парфюм , но той не бил много траен. Ако го намериш за проба, пробвай. Из групите на фейса също може да питаш, там съм го мяркала за продажба и тн.Много хора го имат тоя аромат. На мен също ми е банален, по улиците често срещан беше сега като че малко отстъпи на киркета и други моди.

# 232
Скоро ходих до Зара за проба на Golden Decade u пръснах от въпросният Red Temptation.
Това "чудо" няма измирисване !
Обикновено ми идва да сляза от градския транспорт, когато усетя Бакара, но е факт, че е харесван парфюм.
Allforone, от доооста години не си се вясвала тук, но с удоволствие четях коментарите ти. Ти ме въведе в прекрасния свят на парфюмните имитации (по- конкретно за Escape на Рефан) Simple Smile Аз тъкмо бях открила темата и нищичко не отбирах от парфюми.
С нетърпение чакам  My Way Nectar от новите на Гиза.
Пробвах го в Дъглас оригинала и е много мой.

# 233
  • Сливен
кой номер е My Way Nectar от новите на Гиза?

# 234
Никой не знае още номера му, защото той не е излязъл.
Rebel Heart написа кои ще са новите аромати, а сега ги чакаме.

# 235
  • Сливен
Останах с впечатление,че дамата вече го е поръчала.Значи и аз чакам.

# 236
Опа, извинявам се , пуснала ги е Hsrgs1.
Дано скоро излязат...

# 237
Налях си от Заг които все подминавам Сантал роял Герлен. Стори ми се сполучлив. Също и Воаяж Ерме. Малки сладки шишета 17 мл. - 10 лв. Харесах много и Ирландската кожа Мемо. Ще се ходи пак. Рядко компетентна магазинерка имат на Иван Вазов, Пловдив. Страхотна.

Скоро в Мартинез момето едва не се скара с мен, че сантал роял бил мъжки. И спори и се надпира. В техния магазин няма да стъпя. Без никой да я пита кое какво е тя се дърли. Simple Smile)

# 238
На Гиза Сантал Рояла е най-добър(имам и оригинала). На Заг Voyage е страхотен

# 239
Здравейте. Simple Smile Отдавна не съм писала тук. Включвам се с молба за помощ и мнения, но ще споделя и инфо, което може да е полезно за някои от вас.
Влюбена съм в Бакара Руж. Имам и отливка от оригинала и знам как ухае и какво да търся. От 2020-та година, около две години и половина ползвах версията на Ди енд Пи, която беше уникална. Изключително близка до оригинала, с невероятна наситеност, а трайност- нямаше измерисване.  За никой друг парфюм през живота не са ме питали толкова пъти кой е. Да, обаче в един момент Бакарата на Ди енд Пи я развалиха много, става все едно друг парфюм- много по-лека е нетрайна. Взимах няколко пъти и се отказах. После взех пак на Ди енд Пи от по-скъпата серия Бакара в червеното шише, абсолютно същото беше.
Сега ще изпброя на кои марки Бакара сме ползвали, защото и едната ми снаха се вманиачи като мен.

Заг Зодиак- доста далече за мен от оригинала, определно евтинееща. Няма особена наситеност. До 3 часа изчезва напълно.

Рефан- наливна с двойно капки- има разминаване с оригинала определено. Средна наситеност в първия час, после утихва и след втория час изобщо вече не се усеща, та трайност до 2 часа.

Рефан капсулова Интенс серията- абсолютно никаква трайност. Изчезва за 15 мин.

Rassasi Bareq- не е евтина- около 70/80лв. Има мъжки уклон. Трайност около 4 часа, но слаба наситеност.

Аna Abiedyh- Lattafa- тази арабска версия е спрягана за една от най-добрите реплики...за мен АБСУРД!!! Никаква наситеност и трайност, за половин час изчезва всичко. Иначе ароматът е добър.

Baroque Rouge- Maison Alhambra- друга много спрягана арабска версия. Тази е НАЙ-ТРАЙНАТА от всичко, което съм пробвала, издържа около 6 часа, но няма никаква наситеност, седи много близо до кожата.

Маслото на Гиза- добър аромат, никаква наситеност. Трайност около два часа.
Мартинез- добър аромат, слаба наситеност. Трайност около 4 часа.

Aura- Latafa- ПОЗОР...трайност 10мин!!! А парфюмът е над 60лв.

Untold- Armaf...трайност около два часа, умерена наситеност. За парите не си заслужава изобщо. А се води в интернет за едно от най-добрите копия.

The Pride Rouge- Armaf- трайност около час и много слаба наситеност.

Баргело- Много разминат аромат с оригинала. Доста добра наситеност. Трайност около три часа.

Новия на Камея от скъпата им серия Лукс- абсолютен БОКЛУК за тези пари особено...Най-разминатият с оригинала от всички до тук. Няма наситеност. Трайност около два часа.

На Yodema- по-цветиста като армот. Трайност около 5 часа, но пак няма наситеност.

Red Temptetion- Зара- по-плодова и лека като аромат. Трайност около 3 часа, средна наситеност през първия час.

Martin Lion- много добър аромат. Средна наситеност. Трайност около два часа.

Моля ви, търся нещо по-добро от гореизброениете. Искам добра трайност и добра наситеност- да праси сияж около мен.

Моля ви, споделете дали имате впечатления за версиите на Парфен, The moon, San Siro...Интересна ми е и тази на ФМ груп и много се изкушавам, но е около 70-80лв. за 50мл и не ми се рискува.

Благодаря предварително на всички, които ще се включат. Simple Smile
Не мога да коментирам Бакара Руж, защото изобщо не е моят аромат, но искам да кажа "Добре дошла" на allforone! Flowers Hibiscus Не знам дали ще ми повярваш, но много пъти съм се питала къде се изгуби! Надявам се, че при теб всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт