Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 230
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Deutschland
Мен друго ме интересува. Гиза е марка на Милка или по принцип има такава марка парфюми. Дано ме разбирате какво искам да питам. Когато бях в магазина на Лорис, имаше разни рекламни табели с надпис Giza, но не успях да попитам, защото 8 годишната ме дърпаше и " Мамо, колко още ще стоим тук? Тук ли ще живеем вече?". Не знам кога пак ще отида, но много бих се радвала да има Гиза и тук.

# 271
То всички ще се радваме да има Гиза на повече места:),но собственичката Милка явно има друга идея-само един магазин и онлайн.

# 272
  • Deutschland
Значи марката си е нейна. Следващият път ще питам на място там в Лорис  какво значи надписа.

# 273
Гиза май е свързан с града в Египет:),но питай,ако можеш😀.

# 274
  • Deutschland
Вече разбрах. Не са същите като на Милка

# 275
Здравейте!
Моля да предложите парфюми ,които ухаят на крем. По възможност да са на Рефан или Eyfel.
Такъв бях използвала на Noa - Casharel и си го наливах от Рефан. Махнаха го отдавна. Ако има нещо подобно ,ще се радвам да си взема.

# 276
Моето мнение /споделяла съм го тук доста пъти вече/е, че всички наливат от едно и също място, купуват "концентрати" и просто разреждат. Може би само арабите в Дубай си правят нещата по свой начин, но всички останали имитатори, реално само купуват и разреждат. Нямат "носове", а химиците им са техници - само колкото да им кажат кое с какво и колко да се разрежда. Това най - ясно се вижда, когато едновременно при всички производители на имитации се пусне един и същи нов аромат.  Някои са по - бързи, други догонват, някои купуват по - екзотични концентрати /а ла Милка/, други залагат на сигурното, като зареждат това, дето всички го носят от години...Но като цяло - абсолютно едно и също навсякъде. Едновременно излизат едни и същи нови аромати при всичките. Не мога да го докажа всичко това, а  те пък няма и да си го признаят, защото ги блазни мисълта да минават за "автори" и  "корифеи" Smile, но за себе си нямам никакви съмнения, че така стоят нещата. В този ред на мисли, ако разбера от къде точно купуват, ще ги игнорирам всичките и сама ще си ги разреждам парфюмчетата.

# 277
Милка преди години се опита да разпространи парфюмите и в други градове. В Пловдив със сигурност се предлагаха някои от маслата й в един био магазин, но не се получиха нещата. Асортиментът беше беден, а обслужването беше лошо. На собственичката на магазина очевидно не й се занимаваше, дори ми направи лошо впечатление как се изказа, че уж искала да направи услуга и затова се съгласила на дистрибуцията, но нямало да повтори, тъй като било твърде ангажиращо. Rolling Eyes Така че не вярвам да видим някъде другаде освен в магазина й от асортимента, макар че би било повече от чудесно. Не знам откъде купува нейните масла, но от имитационните нейните са ми фаворит и малките количества също са голям плюс. Изразходват се по-бързо. Иначе напоследък доста арабски марки-Латафа, Ал Харамейн, FW задобряват все повече в имитациите, презентацията и трайността, но нямат малки флакони, а и някои от цените им са подходящи за дизайнерски парфюми, което не ми се връзва с цялата им концепция.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 16:39 от ina-mina

# 278
Лорис и Гиза май са сътворили колаборация….име,пирамида на опаковката.

# 279
  • Deutschland
Сигурно затова цената на парфюма е 30+ евра.

# 280
Никога не бих им ги платила,подигравка.

# 281
Бихте ли споделили сайта на тази Милка?

# 282
# 283
Моето мнение /споделяла съм го тук доста пъти вече/е, че всички наливат от едно и също място, купуват "концентрати" и просто разреждат. Може би само арабите в Дубай си правят нещата по свой начин, но всички останали имитатори, реално само купуват и разреждат. Нямат "носове", а химиците им са техници - само колкото да им кажат кое с какво и колко да се разрежда. Това най - ясно се вижда, когато едновременно при всички производители на имитации се пусне един и същи нов аромат.  Някои са по - бързи, други догонват, някои купуват по - екзотични концентрати /а ла Милка/, други залагат на сигурното, като зареждат това, дето всички го носят от години...Но като цяло - абсолютно едно и също навсякъде. Едновременно излизат едни и същи нови аромати при всичките. Не мога да го докажа всичко това, а  те пък няма и да си го признаят, защото ги блазни мисълта да минават за "автори" и  "корифеи" Smile, но за себе си нямам никакви съмнения, че така стоят нещата. В този ред на мисли, ако разбера от къде точно купуват, ще ги игнорирам всичките и сама ще си ги разреждам парфюмчетата.
До колкото знам има няколко места, има и различно качество на маслата , но излиза солено, ако ти се плащат мита и големи суми може да се пробваш 😁. Аз лично се чудех дали да рискувам, но се отказах и без това и така си купувам достатъчно, а половината не ги ползвам.. Само по-зле ще стане работата 😁😁😁
Ето пак имам нов списък от misterscent.co.uk и от Giza, край няма 😆

# 284
Благодаря!
Само на първо четене набелязах десетина.
На Били Айлиш има ли добра имитация парфюмът?

Общи условия

Активация на акаунт