Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 233
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
За са ми тотално непознати. Попадна ми някакъв профил в инста,където показват кое на кое е имитация  жълтия парфюм има ли го в българската Зара, че ме заинтригува, като всичко непознато

# 331
Divain perfumes 12.99eur на всички бутилчици 100 мл.

# 332
  • Пловдив
Дессислава, аз имам Kayali vanilla 28, също много сладък и траен. От Лорис е. Вероятно имат и търсения Candy Rock Sugar 42.
Кой номер е Kayali vanilla 28?

# 333
  • Deutschland
Дессислава, този е...
Взех имитацията на Парадокс от Ла рив, Делина не успях да открия, а и нямах време да търся. Много хубави отзиви има за новите им парфюми.

# 334
Има ли в София място, където бих могла да тествам някой парфюм на Гиза?

# 335
Има ли в София място, където бих могла да тествам някой парфюм на Гиза?
Само във Варна има:)

# 336
  • Сливен
Имам Делина на масло от Гиза,но розата ми идва в повече,ако го разредя на спрей дали ще изчезне

# 337
Малко така се включвам, но...не мога да не споделя очарованието си от La Rive с тяхната версия на Euphoria (Calvin Klein)...сутринта се пръснах, още го усещам толкова осезаемо, богат сочен аромат, докато оригиналът не ми допада как се развива, за първоначалните нотки да не говорим...
Покрай намаленията в Нотино поръчах едни 30мл Boucheron Quatre Iconic, с надеждата да е това, което описват...Оказа се, че е абсолютно неразличим от слънчевата орхидея на Том Форд (Orchid Soleil), спрян отдавна..само че аз имам останали мл.на дъното, че толкова го харесвам, че си пазя флакона Simple Smile
Та, ако някой търси бюджетен вариант - този е абсолютно попадение за никакви пари. Към трайността имам забележки, 2-3 часа е като облаче около мен, после си става skin scent, а аз такива не обичам..

# 338
Имам Делина на масло от Гиза,но розата ми идва в повече,ако го разредя на спрей дали ще изчезне
Да. На спрей е съвсем различно(за всички аромати се отнася,не само за този). Става добре балансиран,не толкова "твърд", траен и със шлейф

# 339
Откъде мога да поръчам парфюми на Лорис

# 340
Здравейте прекрасни. Simple Smile Включвам се да споделя за последните ми парфюмни преживявания. Моята сага с Бакарата продължава...Онзи ден пак си взех отливка от нея...Оригинала си го усещам по цял ден без проблем.

Получих версията Lazurde rouge, която ми препоръча мила съфорумка. Аз не съм особено впечатлена. Ароматът сам по себе си е много приятен и пипнат, доста добро копие бих казала на Бакара Руж екстракт. Много слаба наситеност, стои много близо до кожата. Трайността е около три часа. Дадох го на снаха ми да го пробва и на една близка- и при тях същото представяне. Ще си го изразходя, аз нямам парфюм, който да ми е останал. Simple Smile Със сигурност е по-добър от други, които имам и съм ползвала. И категорично за мен по-добър от червения Baroque rouge extract- Maison Alhambra, който е версията на Бакара Руж екстракт.

Искам да ви обърна внимание на тези, които сте в Овча купел и района, в стария търговски център на бул. Монтевидео, на първия етаж има козметичен магазин, в който дамата поддържа абсолютно всичко на Роксан и на Аристеа. Цените са страхотни...Роксан 50мл за 19лв. Аристеа 50мл. за 15.50.
Има ги и малките разфасовки на Аристеа, но не запомних цената.
Дамата, която го държи и продава е изключително мила и отзивчива.

Оказа се, че на Аристеа повечето са спряни, но каквото има останало е заредено и се поддържа като асортимент. Пуснали са един нов само, познайте кой Wink Бакара разбира се. Simple Smile

Взех и тяхната Бакара, и тази на Роксан.
Взех си за първи път и Манифесто на Роксан, но все още не съм го разносвала, ще напиша впечатления допълнително.

Относно Бакара на Аристеа- ароматът е доста приближен, по-олекотен. Плачевна трайност!!! До час вече нямаше абсолютно никой, за наситеност не може и дума да става. Държа да подчертая, че аз се пръскам много, много пъти, плюс винаги и по косата и дрехите. Така че НЕ препоръчвам.

Сега с Бакарата на Роксан е интересен случаят. Wink
Като сходство определено има разминаване. Когато се поразвие и утихне, започва да напомня повече. Има една допълнителна плътност в аромата, която на мен много ми допада и сам по себе си аромата, който са сътворили много ми харесва.
Доживях след доста време да сложа Бакара, която да има наситеност. Е, тази има!!! Simple Smile  Трайността не е страхотна, около 4 часа, но първите три наистина се носи облак. Щом и два пъти ме спираха по улицата да ме питат за парфюма. Wink
Така че това е един вариант, който ще си ползвам и поддържам.
За това съотношение цена/качество/количество мисля, че си заслужава и препоръчвам, пак с коректната уговорка, че не е идеално копие като аромат, по-плътно седи, но без да има мъжки уклон.

Между другото точно срещу този търговски има отсреща магазин на Рефан, където продават и наливни, и капсуловани. Мацката е много любезна и отзивчива. Добре е заредено, ако нещо липсва, бързо го набавя.

Преди няколко дни взех от ДМ на промоция за 15лв. е малко La Rive- Her choice- реплика на My way за снаха ми, понеже тя много го обича. Да ви кажа доста добро копие като аромат. Тя е много доволна, каза, че 5 часа ѝ държи стабилно и имал хубава проекция. Аз го тествах на ръката и също ми се стори, че е добър, особено за тази цена и количество от 100мл.

Видях, а преди време май и тук бях чела, че Ла Риве имат версия на Бакарата - Elegant woman...В Ремедиум ги има и там са на промоция също по 15лв.
Някой дали има впечатления?

Това е засега от мен.

Прекрасен и усмихнат ден на всички! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 341
  • София
allforone, ако бях на твое място, щях да мирна и кротко да спестя за флаконче оригинал, като чета колко неща си купила за проба и все не ти харесват Simple Smile

# 342
Момичета ще правя поръчка от Заг и мисля да взема тестери за проба, та препоръчайте ми нещо силно плътно зимно 😁

# 343
Момичета ще правя поръчка от Заг и мисля да взема тестери за проба, та препоръчайте ми нещо силно плътно зимно 😁

Не съм голяма фенка на Заг, но много харесвам техния Хипнотик пойзън- Диор. Много добре е направен. След версията на Ди енд Пи, смятам тази на Заг за следващата най-добра.
Страхотна наситеност, плътност и трайност!

# 344
Аз харесвам мъжкия им Ейнджъл. Сантал Роял също е страшно плътен парфюм. Опиум мисля си бях взела от тях, не черния, а стария , но той рядко се харесва от хората.

Общи условия

Активация на акаунт