Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 136
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Коя е най-добрата имитация на Гучи Ръш?

# 436
някой да срещнал нещо добро на le labo santal 33?

# 437
някой да срещнал нещо добро на le labo santal 33?
Аз го имам от The moon. Не съм помирисвала оригиналът,но пък имам отливка от Santal blanc  Van cleef и са доста сходни.
Двата парфюма имат подобни пирамиди във Fragranbtica

# 438
Здравейте, четох, но не разбрах коя е имитацията на La Rive на Бакарат? Пуснах търсачката, но нищо не намерих. Благодаря!

# 439
  • BG-DE
Имам чувството, че се е споменавало в темата, че D&P имат вариант на Делина но не го намирам в списъка от 1стр., аз ли се бъркам 🤔

# 440
Версията на Бакара на Ла Рив се казва Elegant woman.

Oтносно сполучливи реплики от Роксан, аз нямам големи наблюдения. През годините съм взимала няколко пъти Angel и бях доволна, макар да имаше разминавания като аромат.

Жената в магазина в Овча купел ми каза, че най-купуваният е Императрицата.

# 441
Имам чувството, че се е споменавало в темата, че D&P имат вариант на Делина но не го намирам в списъка от 1стр., аз ли се бъркам 🤔
Имат,аз съм го пробвала !

# 442
bongobongo, точно mood-чета от https://beautycosmetic.biz, но днес ми се обадиха да ми кажат, че 2 аромата ги няма, единият е май точно императрицата.

За добра имитация на Гучи Ръш ми казаха, че попадение бил ароматът от ФБ групата Парфюми с мисия. Дори една срещу друга усетих аромата, много ми допадна, но не съм помирисвала оригинала.

# 443
  • BG-DE
Имат,аз съм го пробвала !
А, според теб добра ли е?

# 444
Скрит текст:
Версията на Бакара на Ла Рив се казва Elegant woman.

Oтносно сполучливи реплики от Роксан, аз нямам големи наблюдения. През годините съм взимала няколко пъти Angel и бях доволна, макар да имаше разминавания като аромат.

Жената в магазина в Овча купел ми каза, че най-купуваният е Императрицата.

Добро утро, и благодаря за отговора, allforone. Хубав ден!

# 445
...А, според теб добра ли е?
На моята кожа миришеше на печени чушки,за това не бих изказала мнение Laughing

# 446
  • BG-DE
Благодаря, ясно 😀

# 447
Прекрасни хора, да ви споделя за версията на Еуфория на Ла Рив.
Писах преди дни как преценявам аромата, няма да се повтарям.
Много съм доволна! Усещам я осезаемо около 4 часа, което за тези пари и количество си е екстра. След това се прибира доста. Върху дрехи се усеща и на следващия ден. Аз имам оригинали, когато до един час са изчезнали напълно.

Като наситеност е средна работа, но в никакъв случай не е близо до кожата.

Днес си взех Мис Елоде, на първо време съм с хубави впечатления от аромата. На мен ми напомня и на Коко Мадмоазел, и на Мис Диро. Но я няма остротата на Коко. Определено пипнат аромат.
Ще пиша като го разнося.

Много благодаря отново на съфорумките, които препоръчаха тези два парфюма.

# 448
Имам само един парфюм от Зара, но той е толкова траен, че няма измирисване.
Много съм любопитна кой е този парфюм, колкото парфюми на Зара съм имала всичките са с отчайваща трайност 😀
Cherry smoothe.

Това го потвърждавам и аз. Черито на ZARA e феноменално като трайност, много ми е любимо. 🍒
Версията на ЗАГ е също прекрасна, но не е чак толкова издръжлива и се налага да я подновявам 1-2 пъти през деня. В момента чакам да ми пристигне и копието на Caline Madame Chérie, за което четох много добри отзиви.

# 449
  • Deutschland
Allforone, ще чакам отзив за версията на Бакара на Ла рив. При мен е с отчайваща трайност.

Общи условия

Активация на акаунт