Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
mavina1380, страхотна цена, във фирмен магазин последния път платих 9,90 лв. за 30 мл. с 30 капки.
Венеция на Рефан е 110 номер, нали?

# 511
  • Deutschland
Да. 110 е.
И аз купувам 30 мл с 30 капки за около 10 лева, което е супер изгодно, спрямо Заг и други...

# 512
Фрау, изпревари ме с отговор на въпроса "колко капки да избера" Grinning

# 513
Мавина, поръчах наскоро от сайта на Рефан Goddess , но на мен ми е толкова ледена тази ванилия, побиват ме тръпки, все едно ментов летен коктейл ме охлажда вътрешно...Един път го разносих и това беше...От големите капсуловани е, не наливен. Иначе откъм трайност е 6.
Определено си мисля ,че има нужда ароматът да отлежи малко.
Според мен е "пресен" и има нужда да постои в шкафа известно време.
В четвъртък бях на тържество в детската градина и бях с Венеция. Почти всички майчета дойдоха да питат какъв е този парфюм. Разкошен е!
Венеция на Рефан имам в предвид. На друга фирма не съм купувала и не знам има ли.
Венеция съм си я определила на следващото ходене.
Наистина е прекрасен аромат.
mavina1380, страхотна цена, във фирмен магазин последния път платих 9,90 лв. за 30 мл. с 30 капки.
Венеция на Рефан е 110 номер, нали?
Този магазин е магазин за козметика и продават същевременно и Рефан.
Наистина цените са много добри ,но не за сметка на качеството.
Вземам си там от няколко години вече и съм много доволна.

# 514
Дайте още някое яко рефанско предложение, да не пускам гола поръчка само за един парфюм..
Взех си Уханието от Гиза преди малко от Спиди, нямам търпение да го "срещна" Heart Eyes

# 515
  • Deutschland
Arabians tonka предлагам. Пак с капки за повече интензитет. Моят е отново 30 мл с 30 капки.

# 516
Да, ти ми го беше предложила онзи ден като питах, но като му видях пирамидата, ми се стори, че ще е много подобен на нещата, които имам...И все пак, моля те, ако не ти е досадно, сподели ми как го усещаш, прилича ли на нещо...Няма да бързам да пускам поръчка, така че мога да почакам Heart

# 517
  • Deutschland
В началото ми е леееко Бакара, но опушена. После се преплитат роза, дърво, мускус, пак опушено нещо, обаче комбинацията е топ. Няма да съжаляваш. Ако Ребел е на линия, нека пише и той.
Императрицата на Рефан също е хубава, както и Very irresistible, но да не те зарибявам повече 🤷

# 518
  • София
Долче роуз на Рефан, на моменти ми се струва по-добър от оригинала, който също имам. Страхотен аромат!

# 519
Дайте още някое яко рефанско предложение, да не пускам гола поръчка само за един парфюм..
Взех си Уханието от Гиза преди малко от Спиди, нямам търпение да го "срещна" Heart Eyes
333. Dolce Garden / D&G
341. Gucci Bamboo / Gucci
352. Aventus For Her / Creed
321 L'interdit rouge/ YSL
302  L' interdit rouge /Givenchy
119. Paradiso / R.Cavalli
041. Just Cavalli / R.Cavalli

# 520
Cafe del Mar,  едно наистина яко рефанско предложение  -  056 Noir Extreme (Tom Ford)
Тая " бомба" е точно за студено време. Секси, шлейфов, прекрасен !
Ако обичаш сладичко - 045 Olympea Legend.
Ако обичаш цветни -  334 My Burberry с огрооомен шлейф.
Ако обичаш женствени -110  Venezia.
Ако обичаш нежни - 125 Premiere Jour.

# 521
  • Deutschland
Долче роуз на Рефан, на моменти ми се струва по-добър от оригинала, който също имам. Страхотен аромат!

Потвърждавам, както и Roses de vents на LV. Само че Долче роуз мисля, че вече е спрян.

# 522
Край, фалитът ми е гарантиран Joy
Heart
Ще мисля днес и утре, отдала съм се на интровертна почивка с канелено кафе и ще чета и фантазирам пирамиди, преди да пусна финална поръчка.
Много ви благодаря, момичета Heart

# 523
Ходих вчера да си пълня Рефан и забелязах ,че има голямо разнообразие и нови за мен аромати.
Дамите в него магазин бяха изключително отзивчиви и винаги препоръчвам на познати да ходят там.
Лошото е ,че сме малък град и няма да бъда много полезна на всички.
Но ако някой минава покрай Сливен ,може да се отбие покрай пазара в магазин Камелия.
Цената на 10 мл. е 1,50 и 50 мл. струват 7,50 лв. ,вътре са с капки ,не наливат допълнително ,доколкото знам.
Парфюмите са много наситени ,трайни и не миришат на едно и също.
Исках да си напълня на Том Форд - Noir de Noir ,но нямаха за съжаление.
Предполагам ,че го имат капсулован ,но не попитах.
Бързах много ,иначе щях да попитам за новите аромати и да си ги напиша.
Все пак взех нов за мен аромат.
310. Goddess/ Burberry  ,мисля че трябва малко да узрее ,но първоначално усещам уютна топла ванилия с лек шоколад ,но на заден план. Приятен ,според мен е точно зимен аромат ,но не бих казала тежък.
Нов аромат за мен е и 314. Divine / Gaultier.
Налях си и вече използвани аромати ,които много харесвам.
164. Gucci Guilty EDT/ Gucci
333. Dolce Garden / D&G
Яд ме е ,че не си налях и един мъжки.
По препоръка на Frag си напълних преди време 252. Invictus Aqua / P. Rabannе ,прекрасен.
Но напоследък заредих шкафа с много парфюми и ще чакам някой да свърши.😌

В други градове дали има наливна парфюмерия?

# 524
  • София

Я вижте на какво попаднах в английския сайт 🙂 Имаше и още 2 - 3 аромата, които не съм срещала на бг пазара. Някой с по - услужлива памет и актуални каталози, ако иска, да се включи?

Общи условия

Активация на акаунт