Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Deutschland
Няма ги. Специално съм питала в производствената им база. За Англия са отделни поръчки, не се предлагат в България. Даже не склониха и 10 мл да ми дадат от един на ТФ.

# 526
Дайте още някое яко рефанско предложение, да не пускам гола поръчка само за един парфюм..
Versace Bright Crystal 136, J'adore 167 и 187, при мен имат страхотна трайност, на работното място често ми казват: ,,По парфюма разбираме къде си била", мнозина сигурно биха ги определили като скучни, ама аз много си ги обичам.
Дъщеря ми много харесва 317 Mod Vanilla на Ariana Grande, Mod Blush 313, Carolina Herrera 141 и 350 (дано не бъркам, но мисля, че бяха имитация на тези парфюми).

# 527
  • София
...Само че Долче роуз мисля, че вече е спрян.
Това е много лоша новина!

# 528
  • Deutschland
Лятото ми го казаха в един магазин на Рефан. На мен този на Байредо Rose of no man's land ми е подобен на Dolce rose.

# 529
Добро утро Heart
Аз май няма да поръчвам онлайн от Рефан, дори наливните парфюми са по 100мл/39лв, на мен и 20мл.са ми много...Като чета за какви суми говорите в реален физически магазин, където имам избор какво количество да си взема - май ще търся тази опция..
Междувременно съм влюбена - срам не срам - Sweet tooth /Sabrina Carpenter/, розовата версия, в кафявата /карамелената супер бързо избива горчиво пачули и прецаква всичко...Проблемът е, че трайността е почти нулева. Във Фрагрантика казват същото. Виждам обаче, че Eclaire е спряган за подобен, него обаче го няма.
Някакви предложения за много сходен или идентичен аромат...?

П.П Още не съм си отворила Guidance на Гиза, боли  ме глава и ми е лошо, което значи че не бива да го докосвам даже, ако искам някога да мога да го ползвам...

# 530
  • Deutschland
В парфюмните групи във ФБ може да си намериш Еклера.

# 531
Фрау, нямам ФБ, от онези хора съм... Trollface Даже не мисля, че парфюмна адикция ще ме накара да си направя регистрация Innocent  Намирам отливки в олх, но ме дразни злоупотребата с цената, 20лв за 10мл. Все ще се появи на пазара отново..
Обачееее намерих това https://www.refansofia.com/
Ще мога да си поръчам, без да се налага да излизам извън зоната си на комфорт с ходене до магазин Joy

# 532
  • София
Кои актуални парфюми са 171, 177, 336, 345, 351, 358, 506, 510 на Рефан?

# 533
  • обл. Шумен
Briliant, за Premiere Jour да те попитам.
Кои имитации си ползвала и от коя си доволна?

# 534
Кои актуални парфюми са 171, 177, 336, 345, 351, 358, 506, 510 на Рефан?
171. Miss Dior Rose N Roses /Dior
177. Dolce Rose / D&G
336. Jour D'Hermes Gardenia / Hermes
345. Rosa Exelsa / D&G
351. Rose Imperiale / Creed
358. Herm Essence Miguet Porcelain / Hermes
506. Rose 4 Reines / L'occitane -women
510. Rose Iimperiale / Creed - women

Мисля ,че са тези.
Все пак ако някъде имам грешка ,моля някой да ме поправи.

# 535
  • София
Тези и аз ги виждам в таблицата, но предвид, че не се актуализира задавам този въпрос 🙂

# 536
  • Deutschland
171 го имам. Ако харесвате розово масло, сякаш извадено от старата ракла на баба, то този парфюм ще ви хареса.

# 537
Фрау, разсмя ме съвсем чистосърдечно Joy
Това саркастично ревю ли е или съвсем сериозно Joy Heart

# 538
  • Deutschland
Съвсем сериозно пиша. Аз харесвам ретро аромати и този е точно от тоя тип. Другият мега любим ретро е Ескейп, който Рефан спряха за съжаление.

# 539
Фрау, харесваме едни и същи неща с теб и още една-две съфорумки. Ароматик еликсир на Рефан толкова ми липсва. Никой ли не го е изимитирал.....

Фрау, подсети ме за нещо ретро на което си попадала

Общи условия

Активация на акаунт