💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 111
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 080
Утре ще пропусна същата игра да гледам.

# 1 081
Оф, Захраненият на битка за Олстарс 😂. Кому е нужно...

# 1 082
2 дни го няма човек и изписани 48 страници за Силвия и Раду 🤦🏻♀ Абсолютно не съм съгласна ни с единия, ни с другия лагер. Силвия е силна, да, но не мисля, че е по-силна от Анджи, Маги и дори Деси.

Днес съм в потрес от поредната груба намеса на Продукцията. Как може двамата, които са се справили най-зле на играта, да получават шанс за влизане в племената?! Това е безумие… Последен сезон е за мен тук… Абсурдно е.

Иначе браво на Светлин.

# 1 083
Да, защо Петльо дамския клуб, ще има привилегии, пък Димитър не!?!?!??!

Е, изненада😵💫- Светлин с имунитет да не ходи на блатото- браво, радвам се за него! Но защо за Димитър нямаше подобно правило?😉

# 1 084
И защо да са селски тарикати?  Това е състезание и всеки се възползва от всяко предимство по условие. Няма кавалерство, няма доброжелателство.
Гешев и Микяй намерих за такива при разговора им за определяне на капитан с момичетата - не можело този път, трябвало следващия, не можело така, трябвало по друг начин. Наясно съм какво е състезанието.

# 1 085
ОФФ Наталия и нейната свещена тъпота.. така де доброта.

Две неща, които съжалявам, че няма да се случат с отпадането на Наталия. Да отиде при зелените мъже и да видя дали ще и се радват на словестната диария така както се дразнят на мълчанието на Силвия. И второ да гостува в Надкаст и да ги гледам момчетата как се сдържат, особено Неделчо който сигурно ще получи гърч 😂

# 1 086
Наталия вчера за момент ми стана симпатична като успя последна от отбора си да задържи... и после ми падна в очите с ниската летва с жалкия опит за манипулация - ако си истински мъж ще се жертваш за мен. И. Не. Спря.
Разбирам защо ѝ се дразнят.
Иначе днес мъжете се държаха с Деси и Маги като гадни селтаци.
Много тъжно ми стана за червените като ги кацаха буболечките. Борисенко направи голяма тъпотия, която като нищо ще му струва влизането.
Стигнах вече до момента от сезона, в който вече никого не харесвам 😂

# 1 087
Права е Наталия, че щяха да използват Светлин да им спечели в понеделник териториалната битка и после ще го пратят на блатото.

Но пък той спечели имунитет, освен 100-те гроша. Ще ги свари неподготвени селските тарикати. Laughing

И защо да са селски тарикати?  Това е състезание и всеки се възползва от всяко предимство по условие. Няма кавалерство, няма доброжелателство.
Ави селски тарикат е защото не заявява ние се поддържаме  тримата , това ни е играта и сега не можем да пуснем капитанството , а не да увърта и пелтечи тъпизми :  сега няма да ти го дадем , “нали говорЙхме  “ (  ама не те тримцата си го  говорили сами) , “ сега съобщаваме “ , “ няма да изглежда добре в очите на останалите племена да те сложим капитан “ Simple Smile .
От самото начало  цялата игра на мъжкаря е такава -претендираше да се отстраняват слаби , но      Само в неговите очи дружката му Павел е силен .

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 22:23 от gerido

# 1 088
  • Варна
То май и аз никого не харесвам

# 1 089
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Останалите се били възползвали от добрината на Наталия. Коя добрина, че не се сещам? Като бяха те силната коалиция, колко беше хубаво и честно, а сега - анатема, че другите правят същото. Как пък не се сеща да замълчи мъничко, че олеква все повече с всяка дума.
Иначе играта - отвратителна. Не гледах, но ми стана лошо само като ги слушах как дишат и пъшкат. Продукцията са пълни малоумници да ги карат да правят подобни неща. Ще се изсипе някой, ще ги инвалидизират, а това са млади, здрави хора.
При вдигането на тежести състезателите носят колани, точно за да не стане някой сакатлък, тук давай както дойде - по натура, гладни, изтощени, необезопасени, направо красота.

# 1 090
Нито са коментирани , какви са що са нито съпругата нито децата. Когато се споменават , като негов голям плюс и постижение , не скачате като опарени. И хайде да не си махаме с пръстчета и не обясняваме кое е грозно и пошло
Коментирана е съпругата му , има го черно на бяло в темата. Децата са споменати, дори и моравата му 😁.
Това, че съм написала мнението си, а някой да го приема като " махане с пръстчета" ( каквото и да значи това 😀), си е негов проблем.
Да, грозно е да се намесват странични хора.

О, само не и моравата! 🤣
Никой не е коментирал нито децата му, нито жена му. Обсъжда се визитката му и облика, който се старае тя да му предаде. Доколкото ми е известно визитките са част от предаването и от образа на всеки един участник и е съвсем нормално да бъдат коментирани.
И за родителите на Кралев какви ли не неща се изписаха, ама… *щурци*.

# 1 091
Вися на летището и ще си чакам 2 часа закъснението на полета за София. Моля ви кажете ми само набързо кои продължиха в първата битка и кой отпадна във втората, защото не мога да върна всички коментари назад. Много ви благодаря🙏

# 1 092
Вися на летището и ще си чакам 2 часа закъснението на полета за София. Моля ви кажете ми само набързо кои продължиха в първата битка и кой отпадна във втората, защото не мога да върна всички коментари назад. Много ви благодаря🙏

Силвия и Калоян се спасиха на първата.
Светлин и Наталия бяха на втората, той я победи.
Лек полет!

# 1 093
  • Варна
Силвия и Калоян се спасиха.
Във втората битка отпадна Наталия

# 1 094
  • Germany
Изпуснах и не разбрах, кой ще е утре на кастинг битка?

Общи условия

Активация на акаунт