💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 192
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 170
Битката на метан станциите - "суууупер интересно ще е" 😅

# 1 171
  • Stockholm
Ох, ако случайно са сгрешили в избора си за Мишето и загубят залога, представям си Кралев какви драми ще направи, понеже  единствен беше несъгласен Joy

Бай дъ уей Мишо е в страхотна форма, по-добра даже от миналата година. За Томито нямам думи, истински силовак.

# 1 172
Явно никой от тия жълтите не помни, че всеки път миналия сезон, като имаше физическа издръжливост и точност, Захраненият го затваряха с по 1-2 обиколки другите, а това трасе има и двете. Кралев ще им пили яко сега 😂.

# 1 173
 Mишо диша като риба на сухо, засмуква въздух като задръстена прахосмукачка,  а Ганьо не спира да му намила как точно да дишал.

# 1 174
Еее, че тя Наталия с по-голяма лекота буташе вагоните, отколкото тия яките мъжаги. За Светлин /пременен със жилетка с тежести/ дума да не отварям.

# 1 175
  • София
Mишо диша като риба на сухо, засмуква въздух като задръстена прахосмукачка,  а Ганьо не спира да му намила как точно да дишал.
Дава му напътствия,  като на родилка..

# 1 176
Е на такава битка това биче Томито и Момчил ще победи. Аз съм за Мишо, защото не искам да гладува краля Joy
Да бяха я променили малко битката, като миналата седмица.

# 1 177
Е на такава битка това биче Томито и Момчил ще победи. Аз съм за Мишо, защото не искам да гладува краля Joy
Да бяха я променили малко битката, като миналата седмица.
Служебно назначаване на краля за капитан би трябвало да има, поради незачитането на мнението му... Хем знаят къде е завършил, хем не слушат, аман от селяци значи....

# 1 178
  • На Изток от Рая
Гордите не знам защо решиха, че минаването на варелите е нещо ключово в битката, при положение, че тия тежки колички ти изпиват силите. Томи има страшно здрави крака, а и е издържлив. Мишето много бързо му свърши въздуха.

# 1 179
Това нали са мешки,  защо ги държат със зъби 😄

И двамата с половинката се чудим как може да не знаят как се връзва мешка за да стане като раница??? И вчера, и сега днес.

# 1 180
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Стискам палци на Томи, въпреки че не искам жълтите да гладуват. Разбирам, че им е страшно важно Михаил да победи, ама как веднъж не викнаха от кумова срама нещо окуражително и към Томи, пък дори и само едно "Браво!". Много ми стана жал за него. Сигурно е отвратително да се състезаваш, когато всички са срещу теб.

# 1 181
Гордите явно не са гледали миналият сезон... Иначе нямам обяснение защо заложиха на Мишо. Той е тромав, няма кардио... Изобщо с нищо не блесна предният сезон, освен с плуване.

# 1 182
Мани нанг ву тъ победи на същата битка с въженцата като Силвия и остана легенда в игри на волята. Мяяууу.

# 1 183
Клальольо ще е най-гладен. Панаир да става.

# 1 184
  • София
Липсата на казарма си личи (мешките в зъби Grinning).
Направо на мен ми става лошо, като гледам Мишо как се е зачервил и опухтял.

И ние с ММ коментирахме какво пилене ще има от Кральо, че не са го послушали тия малоумници неговото племе! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт