💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 097
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Все забравям да вметна нещо, на мен Кралев ми е чист Бай Ганьо 😀
Споделям! 😂
Не обиждайте бай ви Ганя. Simple Smile Той е колоритен образ. И хитрец.
А тоз момък е мушмул. Че и зелен. Simple Smile

# 1 156
Най-добре всички мъже, дружно да се откажат и да разделят 90 к на всички жени. Чунким тогава някой потребители останат доволни най-накрая. Даже следващия сезон на кастинга всичко що е мУж ,да не бъде допускан до участие. Joy

Аз пък прелагам  догодина жените да бутат 1 тон количка и всяка игра да мъкнат тройни варели, особени тези, които са по 50 кила, като математичката.

А великите мачовци с визитки на супермени и световни шампиони, нацепили мускули да се радват как са победили на силово трасе .... жена SmileSmileSmile

И тук потребителките да изпадат в потрес от силата на българския мъж Sweat Smile
Спокойно, ще извадят жилетките

# 1 157
И 100 пъти да повториш, че Силвия е най-комплексната жена за 6 сезона това няма как да е вярно. Нито е плувала досега, нито е гребала, нито е бутала 500 кила количка, нито е докосвала пъзел. Силна е на катерене и скачане и там където се изиска пъргавост и там блеси ... но до там. Видяхме я и на баланс - последна.
Дотук и Ваня и Дени са много по комплексни или поне са го показали, докато Силвия не го покаже няма как от мегасубективността която имаш и ти личи от километри да и лепнеш такова определения.
Да не говорим, че не сме на спортно състезание и социалната и игра е нула.
Аз не мога да разбера откъде идва това прехласване по Силвия… абсолютно е добра, колкото другите средностатистически жени от типа на Михаела и Ралица (сезон4). Нищо кой знае какво извънредно.

# 1 158
И аз също не разбирам това прехласване,но това са бройки в темата.
Силна е,да,но да кажеш,че е НАЙ-СИЛНАТА жена на всички сезони е глупаво и обидно за момичета като Ванчето,Жени,Дени,Красима дори..
Силвия нито е бутала тежки каруци като Наталия вчера,нито е редила пъзел.За плуването не обърнах внимание,май не са я давали. Мисълта ми е,че има още много елементи,на които не знаем как се справя и е пребързано да я най-най-каме.
Щом  е факт,че цялото племе страни от нея и я наричат инфантилна и драматизираща,значи има причина.А тя си знае "Аз се чувствам на 20 и така ще се държа" Rolling Eyes Повдига теми,които предизвикват конфликти,които могат да бъдат избегнати(прословутата нощница,за която тя отвори дума на съвета), Заядливи реплики,които също можеше да спести (към Анжи пак на съвета).
Не обичам такива хора,които все нещо не им е ок,все някой нещо им е казал и направил.

Караолис не е дал причина да е на минуса,защото си играе играта.На трасе се справя,на пъзели се справя.Социално е топ,хем закачен за лидера Раду,хем паралелно си плете кошницата за план Б (разговора с Виктория) ако стане така,че Раду вече не му е изгоден.За мен той е много буден,умен и добър играч.

# 1 159
Както и да го въртят не може да има равностойно състезание между мъже и жени. Аз пък помня и случаи, когато на най-силните мъже даваха "женски" игри и ги прецакваха, защото има и такива.
Затова най-добре е да се направи двойно класиране с мъж и жена победители. Иначе все ще има недоволни.

# 1 160
Не изчетох последните страници, но си мисля, че играта беше направена за мъжка битка. И нямам предвид само тежките чували и количка. Дори контейнерите бяха супер високи, почти човешки ръст, а Наталия е по-ниска от Светлин. Наталия имаше шанс, само ако се беше спасила на първата игра. Но тя пък сама си каза, че няма добра координация. Интересно, ако на втората игра трябваше да отиде Силвия, дали щяха да я пуснат на това трасе, реално непосилно за нейното тегло.

# 1 161
  • София
И 100 пъти да повториш, че Силвия е най-комплексната жена за 6 сезона това няма как да е вярно. Нито е плувала досега, нито е гребала, нито е бутала 500 кила количка, нито е докосвала пъзел. Силна е на катерене и скачане и там където се изиска пъргавост и там блеси ... но до там. Видяхме я и на баланс - последна.
Дотук и Ваня и Дени са много по комплексни или поне са го показали, докато Силвия не го покаже няма как от мегасубективността която имаш и ти личи от километри да и лепнеш такова определения.
Да не говорим, че не сме на спортно състезание и социалната и игра е нула.

Може да не е вярно за теб. Всеки с мнението си.
Аз съм в убеден в моето и никой и нищо не може да ми го промени.
Имаше плуване. Два пъти и се налага да плува и двата пъти ми се видя по-добра от Ваня, което е предостатъчно.
Сила има и в ръцете и в краката, то и личи. Не е бутала количка сама, но бута в тандем и беше желязна и там. Класически пъзел не е редила, но в една от игрите се наложи да влиза на пожар на един от елементите, защото Вики не можеше да го мине и трябваше да сглоби някаква фигура. Триъгълник или квадрат, не си спомням точно, а нямам време да гледам записките. Раду и Ангел отказаха да го редят и трябваше тя да се включи след като мина елемента на трасето (май трябваше да се плъзга по варел). Тя каза, че за първи път вижда такъв пъзел и не е подготвена, но отиде и го реши и то сравнително бързо.
Чух също така от Туджаров в един от надкастите, че се е готвила и на пъзели, а доколко е готова ще видим.
Денислава изобщо не беше пъргава и нямаше толкова добре развита двигателна култура. Имаше проблем и с халките и по-тежките елементи над басейна, което е голям минус.

# 1 162
Интересно, ако на втората игра трябваше да отиде Силвия, дали щяха да я пуснат на това трасе, реално непосилно за нейното тегло.
Струва ми се, че щеше да ги бута по-добре от Наталия.

# 1 163
Борисенко имаше имунитет като завършил втори след битката им за влизане в играта. Но, нямаше логика и за положителен вот да го има. Ралица смотолеви нещо като нищо. Дори и тя самата не разбра. При всички случаи, ревлата няма място в племената. Ще е за сметка на Стан или Димитър. Малоумно.

# 1 164
Проблема е, че самата идея на предаването е свързана с тежки битки. Да, вчерашната наистина беше прекалена, но като цяло идеята на предаването е точно да има тежки битки, които те тестват. Другия проблем е, че мъжете като цяло доминират в повече неща жените от гледна точка на комплексност по трасе. И най-големия проблем според мен е, че самата продукция не подбира игрите според възможностите на участниците, даже напротив. Нарочно се слагат елементи, в които дадени участници са показали слабости, за да бъдат елиминирани и други да продължат, защото на продукцията така и е скимнало. Доста от битките като цяло не са балансирани и някои участници просто нямат шанс още преди битката да започне.

Дори битката вчера да не беше толкова тежка от гледна точка на тежести, Наталия пак нямаше шанс, защото мъжете като цяло имат много по-добър усет при целене на нещо с топка, торбички, прашки и всякакви подобни. Да не говорим, че последната част на трасето буквално беше направена за Светлин, защото той е тренирал доста време баскетбол.

Реално погледнато ако продукцията търси обективност, те могат да подбират много по-балансирани игри, когато се изправят мъж и жена. Може да има един силов елемент и няколко елемента свързани с баланс например, а накрая да има пъзел. Така и за двата участника има по нещо, в което те да имат превес.

За мен цялата концепция и идея на предаването има наистина огромен потенциал да цепи абсолютно всички рейтинги с разлика. Проблема е от кого се продуцира.

# 1 165
Като видя тези облаци комари около участниците, зле ми става.

На мен също!  Направо са си сред най-силните кадри на епизода Simple Smile
Такива от които ми се свива сърцето.

# 1 166
Денислава изобщо не беше пъргава и нямаше толкова добре развита двигателна култура. Имаше проблем и с халките и по-тежките елементи над басейна, което е голям минус.
Направо е обидно да се сравнява с това недоразумение Joy Съжалявам ако обидя някого тук, но хората, които разбираме от двигателна култура сме единици и това съдя по коментарите. Както всяко нещо, майсторлъка си личи в детайлите. Едни го виждаме, други не. Не всеки гледа заради битките и това е нормално, но на бялото да викаш черно е смешно, пък ако ще и на всяка страница да се повтаря. Няма смисъл да спорим, те игрите си го показват всеки път. Който иска да забележи и има капацитета да прецени правилно, ще го направи. Който не - не и толкоз. Приемете просто, че не случайно е толкова хвалена Grinning

# 1 167
Кралев сам,единствен заложи на Томи и сега ,ако Томи победи  ,то Кралев хептен ще се възгордее вече.Е ,той игрите ги знае Joy

# 1 168
  • София
Съгласна съм с Кральо...да не повярвам сама на себе си 😆 И аз мисля, че Мишо, ако имаше плуване щеше да е торпедо, но няма. Залагам на Томи.
Това нали са мешки,  защо ги държат със зъби 😄

# 1 169
  • Be realistic - plan for a miracle.
Добре бе, и двамата ли не им стига акъла да си завържат мешките и да си ги сложат на гърба като раница😀 Държат ги със зъби, богу…

Общи условия

Активация на акаунт