💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 078
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 140
Дяволо много добър анализ.

Аз харесвам Светлин, Мартин, Добрин и Димитър, като Добринчо ми е най-топ атлет.

След тази въртележка от играчи очаквам нещо грандиозно да свършат от продукцията в бъдещите епизоди.

Надявам се да повторят поне този сезон битката между Гого/Лефтеров, че много я харесвам. Чакам си битката с тичането.

# 1 141
Не е задължително, идващите от блатото, да са същия пол, като вече отпадналия.  Мартин влезе на мястото на Елица. Просто удариха едно рамо на Анита.  Иначе най-вероятно щеше да е аут вече Joy
Дано поне си оползотвори шанса.
Е то така де. Ама Мартин си го спечели, а пък и Елица си изгуби играта. Ренета излезе заради контузия, къде е резервата на нейно място ? Идеята ми е ,че не им се правеше май втора кастинг битка и затова Анита намаза. Пък те жени почти не останаха в предаването, на гладиаторски борби вървяха нещата.😁

# 1 142
Добрин на визитката каза, че сме щели да видим невиждани неща досега в игрите. Да, видяхме, за малко да се удави.
JoyJoyJoyJoy
Анализът се припокрива и с моите виждания, с малки пренебрежими разлики. Калоян според мен е тип Гешев, интроверт, който не обича да говори много и да се обяснява. Лесно се изнервя, но се стреми да го прикрива. Свикнал е да се справя сам, от вълците единаци е. И Кармолис и Калоян смятам, че за сега просто оставят Раду да се "въобразява" на вожда им, но реално си плетат кошницата тихомълком. Светлин е добър човек, дано лоялността не му изяде главата. Венци супер много ме кефи, грам злоба няма в този човек! Димитър ако не го сготвят, според мен има много голям шанс да стигне далеч.

Вчерашната битка беше мъчение за гледане. Наталия мислех, че ще роди докато я бута тая ужасна вагонетка, а Светлин щеше да припадне от жега и тежести Triumph Браво и на двамата, че оцеляха и не се отказаха до самия край!

И нещо от нета Grinning

# 1 143
Предполагам, че битката на блатните ще е решаваща. Победител ще бъде играчът , който успя да разбере условията от предната битка и тези на номинацията. Ей те това е пъзел висша класа.

# 1 144
Тук Ники Николов ще те контрира, че целта му не е да си прави кастинга по фитнесите (това било най-лесното, да избира мускулягите и красавиците), а извадка от обикновените хора с приключенски нюх и такива, които отиват там все пак, за да оцеляват. И наистина двете предавания не са еднакви. В Дуранкулак няма тропически климат, 90% влага, отровни змии и разни водни бълхи, заради които някои хора лежаха в болница. Но за сметка на това си изпотрепват играчите с необезопасените игри Wink

# 1 145
А не подценявайте Кральо ,той тия битки ги знае и ги е тренирал по полетата ,щом и кръст има в хола.

Няма ли 5-6 варела в хола, значи не е подготвен за този сезон;)

# 1 146
Страхотен анализ на Дяволчето. На 98% съм и аз така. 🙃 Разликата е ,че вече изобщо не ме интересува победителя, (след последните два сезона) , че май, май и за финалистите ми е все тая ( след Мартинча ). Аз си гледам заради страхотното представяне на терен и заради интересните образи. Започнах да гледам заради Гешев, Силвия и Павката и за миг не съм съжалила за това решение ( до сега ) . След това си прибавих и Анджи. А понеже липсата на всякаква агресия във взаимоотношенията е това в което силно вярвам и се стремя ( за съжаление не ми се получава ),   Маги, Венци и Борисенко са ми любими образи и са ми много интересни типажи. Повечето други ги гледам заради прекрасното представяне на терен. Жалко , че Крамарска се контузи. .Единствено Мартин ме дразни , не харесвам такъв тип хора. Предпочитам нож в гърдите пред такъв в гърба, а пък може би е заради името, знам ли след миналогодишният. 😉 Кралев ми е по скоро смешен. А на този етап може би единствено излишна ми е Анита ( дано да ми промени мнението за нея ) .

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 16:14 от Joy 05

# 1 147
Все забравям да вметна нещо, на мен Кралев ми е чист Бай Ганьо 😀

# 1 148
И 100 пъти да повториш, че Силвия е най-комплексната жена за 6 сезона това няма как да е вярно. Нито е плувала досега, нито е гребала, нито е бутала 500 кила количка, нито е докосвала пъзел. Силна е на катерене и скачане и там където се изиска пъргавост и там блеси ... но до там. Видяхме я и на баланс - последна.
Дотук и Ваня и Дени са много по комплексни или поне са го показали, докато Силвия не го покаже няма как от мегасубективността която имаш и ти личи от километри да и лепнеш такова определения.
Да не говорим, че не сме на спортно състезание и социалната и игра е нула.

# 1 149
  • Sofia
Все забравям да вметна нещо, на мен Кралев ми е чист Бай Ганьо 😀
Споделям! 😂

# 1 150
Тук Ники Николов ще те контрира, че целта му не е да си прави кастинга по фитнесите (това било най-лесното, да избира мускулягите и красавиците), а извадка от обикновените хора с приключенски нюх и такива, които отиват там все пак, за да оцеляват. И наистина двете предавания не са еднакви. В Дуранкулак няма тропически климат, 90% влага, отровни змии и разни водни бълхи, заради които някои хора лежаха в болница. Но за сметка на това си изпотрепват играчите с необезопасените игри Wink
Но реално кастът на ОСТ не е извадка на обикновените хора, а извадка на родата и познатите на хора от екипа предимно Wink

# 1 151
Различна е концепцията на двете предавания. ИВ е тип прецакай другарчето и го очерни колкото е възможно повече. Батки натискащи жените, за да им втълпят, че са недостойни за победители, защото са слабия пол - защото не могат да бутат 600 кг наравно с мъжете. В ИВ никога няма да има жена победител, ако продължават да дават такива игри.
В Острова виждам повече джентълменство, мъже, които се отказват от играта, за да продължат съотборнички, които си държат на мъжката дума. Да бъдеш лоялен приятел е по-важно от това да бъдеш победител.

# 1 152
  • Germany
Ваня ми е любима, но тя малко удавник беше, хич я нямаше в плуването. И може би сте забравили, но и тя малко като драма куин го раздаваше, все всички против нея, никой не я разбира 😉 Денислава беше добро попадение и в игрите, и на пъзели не беше зле. Силвия добре изглежда за сега, но май наистина на пъзел не сме я виждали.

# 1 153
Най-добре всички мъже, дружно да се откажат и да разделят 90 к на всички жени. Чунким тогава някой потребители останат доволни най-накрая. Даже следващия сезон на кастинга всичко що е мУж ,да не бъде допускан до участие. Joy

# 1 154
Най-добре всички мъже, дружно да се откажат и да разделят 90 к на всички жени. Чунким тогава някой потребители останат доволни най-накрая. Даже следващия сезон на кастинга всичко що е мУж ,да не бъде допускан до участие. Joy

Аз пък прелагам  догодина жените да бутат 1 тон количка и всяка игра да мъкнат тройни варели, особени тези, които са по 50 кила, като математичката.

А великите мачовци с визитки на супермени и световни шампиони, нацепили мускули да се радват как са победили на силово трасе .... жена SmileSmileSmile

И тук потребителките да изпадат в потрес от силата на българския мъж Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт