💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 086
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз все още недоумявам, защо Благо е на блатото, а Наталия вкъщи? Що пък им е толкова ценен, като нито е атрактивен, нито много силен. Някой им е платил за престоя му в игрите ли....? Любопитно ми е просто и очаквам при излизането му от блатото, да го наградят с нещо, я томахавка, огърлица или нещо ново.

# 1 126
Според мен просто нагодиха жена да влезе при сините 😀

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:46 от Mama2288

# 1 127
Единствения плюс който виждам в Анитиното оставане , е възможността да заиграе като един глас плюс за Светлин. Искам него и Димитър на финал. И две жени за цвят .(Силвия и Анджи или Деси) И един мъж от "лошите"  Другите ми е все тая по какъв ред ще отпаднат.

# 1 128
  • София
Стана им скучно на Боговете и завъртяха сериала.
Един отпада на елиминация,но отива на блатото и има имунитет за положителен вот Simple Smile
Друг,без загубена игра, също отива там,но ако победи в извънредната игра,печели храна,ако загуби -имунитет за положителен вот! Simple Smile
На трети му предлагат два избора за излизане от блатото.
Така де-нищо не е такова,каквото изглежда.
Яд ме е на Борисенко,че вкара това мрънкало и то баш в любимото ми племе.Предполагам ще има заръка да прекуца играта на тройката,щото Гешев разгневи Боговете с онова "Да" на съвета.Цялата сценка с баса също добавя тежест в това мое усещане.
После за битката.Силвето-първа,останалите-последни Simple SmileКалоянчо проговори,постави плочките "на въпреки" и си отдъхна.Ах,шмекер такъв!
Наталка срещу Ромео в епична битка.Не можеше ли тя просто да мята по-леки чували или най-естественото-варели.Аз по-брутална игра не съм виждала.Отвратително се усещах.Браво и на двамата!
Можеха да метнат Наталка на блатото,но и бонусът,даден на Светлин й стигаше да се ободри в злорадството си.
Интересно ми е как ще протече същата игра днес с равностойни,здрави,починали и захранени (надявам се Simple Smile) съперници.

# 1 129
Трета добавка към колекцията "бъгове".

Все се чудя, като ги гледам тези съвети, как около участниците се въртят милиони комари и др. твари, а около Ралица нищо не прехвърча и нищо не каца. Ама пък тя много намазана с всякаква помада, силен грим, лъскав крем за тяло, та за това се чудех, дали с това не отблъсква всички летящи гадини.

Не е заради козметиката, тя даже ги привлича насекомите. Вероятно ползва репелент, което не важи за останалите.

# 1 130
Даниел Димов от Игри на волята (предния или по-предния сезон) пред мен на гейта на летище Бове. Този наистина е 2 метра.
Ч
Този Даниел беше точно зад мен в самолета. И още като седнахме той си пускаше клипчета от Игри на волята (явно видеосторита от Фейсбук), защото тамън сядам и чувам как Димо се дере "Краааай! Битката приключи! Светлин  остава в състезанието. А Наталия напуска Игри на волята!" (беше 21.00 фр. време, значи 22.00 българско). Викам си.. егасиии, колко се пазя от спойлери, тамън исках да си видя серията като се прибера в София и ето, че ми спойлнаха. Но не кой да е, а Даниел, хахаха. Този човек що не ползва хендсфрий? И докато излетим, си слушаше клипове от ИВ на доста усилен телефон, то всички чувахме.  Иначе двуметров мъж на средна седалка в Раянеър... направо не му завидях.

# 1 131
  • София
Като видя тези облаци комари около участниците, зле ми става.
Наталия и мен ме дразнеше с празните си, за сметка на това изобилни приказки; но след вчерашното издевателство, наречено "игра", ѝ казвам "браво" за това, че не се отказа, не се оплаква, мъчи се и бута тая безумна вагонетка до края.
Горкия Светлин - вие всичко сте казали. Симпатичен ми е и искам да стигне напред, много е подготвен физически и е красота да го гледа човек. Е, май с пъзелите куцат нещата, но може в друг момент да се "отпуши", кой знае. Simple Smile Кротък е и възпитан, дано се получи една коалицийка около него с жените, ще ми е интересно.

# 1 132
  • София
Много се радвам, че Силвия се спаси, но не толкова за Калоян. Искаше ми се при тях да отиде Анита и по възможност да изпрати Виктория на блатото. Хем няма почти никакъв шанс да се върне, хем изпълнява обещанието да праща слаби и най-важното - нямаше да се налага да и слушам разсъжденията и умозаключенията.

За съвета на червените - аз не съм толкова сигурна, че и Димитър и Борисенко гласуваха глупаво. Като изключа, че и аз разбрах, че Борисенко не участва в избора, а явно не е било така. Но, и без този негов пропуск, подозирам, че Димитър щеше да гласува за нея. Все пак при един пъзел в играта тя му е единствената реална конкуренция. А за изометрия и подобни - отново тя се явява най-голяма конкуренция пък на Борисенко. Отделно, че орева света и явно и жал им е станало.

За елиминационната - излишно тежка битка. Но, все пак браво и на двамата и се радвам, че Светлин остава. А сините мъже да не се радват чак толкова, че Анита като нищо може да реши да играе с жените и Светлин, а за да си спази обещанието - да прати Павел. Сега той има грошове, но все се надявам (и аз не знам защо с тази продукция, ама оптимизъм до последно), че щом на Миряна не и дадоха да си "купи" връщане и на него да не му.

Не гледах промото и не видях - казаха ли за какво ще залагат жълтите. И те наистина ще имат труден избор за кого да гласуват, че ще победи - подозирам първа победа в този сезон на нов претендент. Мишо не го помня като много силен. Но, нямам идея какъв е опонентът му, та и аз се затруднявам на кого да "заложа" 🙂

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:52 от gg__

# 1 133
  • София
Хм,досега на кастинг битките само Момчи е с победа,така че бихме могли да имаме втора победа на претендент.
Първи падна Гатьо.
Май им предлагат офертата на сините-за храната.

# 1 134
Не каза ли вчера Ралица, че Борисенко, Стан и Анита могат да гласуват за себе си, демек че и Борисенко може да участва в гласуването?

# 1 135
  • София
Или ще имат храна следващата седмица, където и да са, или няма да имат храна, където и да са.

Аз пропуснах баса на сините, за какво е?

# 1 136
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малко объркано стана с този съвет на червените, защото в началото Ралица каза, че само Анита и Стан могат да бъдат номинирани. Впоследствие като обяви, че номинацията ще е положителна, пък каза, че и Борисенко може да гласува за себе си. А той щом има право да гласува за себе си, логично би трябвало да означава, че също участва в номинациите. Rolling Eyes
Обаче него никой не го посочи, дали защото не искаха или защото и те като нас не разбраха много-много условията.

# 1 137
И аз май като Борисенко съм от тези неразбралите.😁 Въобще не съм чула , че и той има право на глас за себе си. И добре де ,ако тримата гласуваха за себе си , Димитър за Анитка очевадно, а Благо за някой от другите мъже, то тогава кой щеше да реши при равенство ? Адски тъпа схема. Положителен вот, двама с " имунитет" и трима с глас за себе си.🤣 Да бяха измислили нещо друго, то е ясно че искаха да вкарат жена. И по принцип/справедливо е при Дръзките да влезе жена, все пак Рени отпадна заради контузия, още тогава трябваше да вкарат Анита (защото друга няма налична ) и по съвсем друг начин можеха и да се завъртят нещата. А сега Анита ще влезе и ще прецака някой от сини, а нито тя , нито те са го заслужили. Офффф стъкмистиките им край нямат на продуцентчетата.

# 1 138
Не е задължително, идващите от блатото, да са същия пол, като вече отпадналия.  Мартин влезе на мястото на Елица. Просто удариха едно рамо на Анита.  Иначе най-вероятно щеше да е аут вече Joy
Дано поне си оползотвори шанса.

# 1 139
  • София
Месец по-късно е време за плюсове и минуси + прогнози 😊

Така кои са топ фаворити да спечелят сезона?
1) Гешев си ми остава все така топ фаворит, няма как да си променя мнение, което имам от една година насам.
Изключително добре подготвен във всеки един аспект на играта. Не виждам слабо място честно казано. Дори и в плуването е добре (над средното обикновено ниво), без да е плувец.
2) Светлин - не виждам кой може да го бие на Арената. Само Гешев евентуално на подобно тип трасе с кърти, влачи и извозва. Ама на финал дават обикновено такива...
3) Микяй - борец, в силна коалиция е позициониран без да е лидера и, което пак е плюс, добър на арената, адаптивен, хитър ; дотук борците имат отлична успеваемост в игрите
4) Караолис - точно под лидера в неговата коалиция, т.е. най-доброто място ; комплексен на Арената, топ пъзелист в сезона
5) Добрин - добър на Арената, бърз е. Бил по-добър в калистениката от Гого (може ама не го вярвам, а и едно е чиста калистеника, друго трасетата в Игри на волята), мислещ играч, хитър, добре си играе картите на масата. Слаб е на пъзели и трагичен във водата.
6) Раду - слагам го само защото е прекалено централен герой, а такива обикновено стигат далеч (справка Мартин миналия сезон, а Раду е по-силен от него на Арената), иначе не е нищо особено. Виждам не малко слабости в играта му, ама за обикновен човек (не-спортист) е супер. Стратегически е силен, но социално е тотал щета.
7) Силвия Радулова - Най-комплексната жена за 6 сезона Игри на волята - няма как да не я сложа сред топ претендентите. Ако извади късмет и се развият добре нещата може и да се добере до финал, защото игрите през последната финална седмица не са толкова тежки, а повечето са статични, където тя е много силна. А тя е силна и на тежко кардио трасе. Единствено ще се озори ако трябва да мъкне и бута тежести, все пак е мъничка, то за това и май жена никога няма да спечели...

Това е моята великолепна седморка.

Кой да е осми?
Димитър, Венци, Калоян, Анджи, Маги или Кантарджиева?
Има много кандидати. Митко бих го сложил ама само 'бих' Сега е на блатото и в много голяма опасност. Докато не се измъкне от там няма как да го слагам никъде.
Венци е потенциален финалист, защото досега хвалех Светлин и Гешев ама да си кажа, че на чисто кардио трасе, няма кой да стигне Венци. Уникална машинка. Обаче е твърде мекичък, много слаб на пъзели и много рядко го дават, което не е добър индикатор... Ама чакайте, дадоха му личната история, а обикновено това се дава на играч, който стига далеч. Хмм, дам.
Анджи, Маги и Кантарджиева ми се открояват от жените, които биха могли да стигнат топ 8. Силвето е вече там, ама Силвето социално е зле и ако я пращат нон-стоп на битки няма как да оцелее. Докато Анджи, Маги и Деси са харесвани и могат да се промушат някак си. Също така са добри на Арената, а Деси е и добър пъзелист.
Калоян е комплексен и надежден във всеки един аспект, но пъзелите не са неговото нещо и се изнервя бързо в хода на играта. Не го показват много.

Не знам, не знам. Хайде слагам Венци също финалист!
Това е моят топ 8 значи.

Плюсове / Минуси

++
Силвия Радулова
Абсолютен фаворит! Удоволствие е да се гледа играта и, защото играе с лекота. Нещо което не виждам в нито един мъж този сезон, мхмхм, може би с изключение на Светлин, който обаче няма харизма или т.нар. 'А фактор'

+
Светлин, Гешев, Димитър, Венци, Микяй, Павел и Анджи
Светлин - страшно много ми се издигна в очите, че остана верен докрай на жените в племето си, много често такива като него се нагаждат. Изключително благ, добър и възпитан. Много чистота лъха от него.
На арената е уникален. Хайде да не кажа чак с класа ама явно се откроява над всички мъже. Общо взето положението е Светлин и след това всички останали, толкова по-напред е в повечето елементи.
Гешев - човек на действието, не на приказките. Ето пример за много мъже как може да играеш играта част от коалиция и пак да си герой и добър образ. На Арената е адски силен, почти колкото Светлин, просто не е толкова бърз и елегантен, ама все пак е гризли, хаха. Гризлито е известно със силата и бруталността си.
Анджела - изключително чиста душа, верен другар, много добричка и истинска фурия на Арената. Добра социално (първа приятелка на Силвето, но никой от мъжете не я атакува по никакъв начин), може да стигне много далеч в играта.
Венци след Светлин ми е най-'чистия' мъж. Много добър. Кефи ме много. На арената е машина. В топ 5 от всички сезона като силова издръжливост.
Митко е сред най-колоритните и запомнящи се образи този сезон. Още от началото ми беше на плюса. Липсва много в племето на жълтите където да разтури айляка на хлъзгавите Добрин и Мартин. Много добър пъзелист също така.
Микяй си остава на плюса. Трети борец в Игри на волята, но различаващ се коренно от доста по-агресивните и шумни Симеон и Алекса. Силен на арената, добър социално. Надежден.
Павел - приятната изненада при мъжете. Топ разказвачът на сезона. Отличен поглед над нещата в играта и племето. Доказа се и на Арената. Някои го смятат за слаб. Слаб ама поставен до топ машини. В първите три сезона, особено сезони 1 и 2 би бил сред най-добрите.

- / +
Миряна, Кантарджиева, Малвина, Наталия, Борисенко и Стан
Стан или Капитан Америка, а.к.а. кракът на Меси много ме кефи ама когато постоянно е на блатото трудно може да се направи по-реална преценка. Потенциал има и за добър герой и за злодей, ама малшанс.
Борисенко е ''шута'' на сезона. Много ме забавлява, добър и на Арената, но слаб на пъзелите. Добра душа, но много наивен.
Миряна ми е приятната изненада на сезона, хахавелка с характер, хехе, една много рядка комбинация. Радва ме момичето. Ако всички момичета имаха нейния позитивизъм и настроение за борба, ехеее
Кантарджиева е много добра комбинация от няколко качества, така че точно такъв тип винаги има потенциал да стигне далеч. Добра на арената, комплексна е, защото е добра и на пъзелите. Изглежда ми мислеща, чете играта, а има и атрактивна външност, харесва ми визуално. Минус, който я дърпа леко назад е, че влезе като резерва (тя не е виновна) и че не се отличава с нещо от много други подобни образи.
Малвина е най-малко показваната този сезон (заедно с д-р Петкова) и не мога да съм напълно обективен от видяното за формата, но я виждам като добра на Арената без да блести, добра в плуването, но тя поне не е 'асансьор' като Крамарска и Маги (слаби психологически) и Поли (тактика и характер). На Малвина може да се има доверие.
Наталия също ще се запомни. Поне аз ще я запомня. И не с яйцата, а че се оказа стабилна, вярна и силна. Малко жени като нея имат характера да си отстояват вярванията, когато е нападната от трима алфа мъжкари и то много силни. Разбира се отчитам и факта, че Гешев, Павката и Микяй не са сексисти, не са някакви агресивни типове и злобари, които да я стъпчат с думи, ама дори и да бяха не мисля, че щеше да им се даде. Да, не може да минава халките ама аз друга по-изразена слабост не видях. Надежден коалиционен партньор. Борбена на арената и извън нея. Убеден съм, че и на блатото нямаше да се оплаква (като много други), а точно обратното и по-скоро можеше да пропъди комарите и жабите, хаха (майтапче).

=
Калоян и Анита
Калоян ми е труден ми е все още да го преценя реално. По-скоро го харесвам отколкото да не го харесвам. Кросфитър, т.е. супер опасен на Арената. Един от малкото добри плувци този сезон. Но има слабости. Пропуква се под напрежение, не мисли и преценява добре ситуациите. Хем иска да му се чува думата и да е лидер, хем не му се получава и избира да е пасивен.
Анита заслужи уважението ми, защото се бори докрай и не се предаде и ето, че беше възнаградена от мъжете около нея. Дали сълзите са трогнали някого? Ами да, ама това също е и тактика и добре, че се сети да я приложи (а разбира се може и да не е тактика, а просто да беше себе си, което е още по-хубаво)

= / -
Караолис, Крамарска и Маги
От плюса отидоха почти на минуса. Ами какво да ви кажа. Най-нестабилните жени този сезон.
Да не са ти в коалицията. Непрекъснато трябва да ги следиш и мислиш, хаха
Иначе са добрички и чисти души, ама са сбъркали формата, а с поведението си олекват.
Караолис от плюса се срина почти до чистия минус. Спасяват го само водната топка и пъзелите.
Жалко е за един мъж да е такава класическа бета.

-
Добрин, Мартин, Кралев, Благо, Пелипенко и Вики
Вики е супер дразнеща. С много големи претенции без никакво покритие освен плуването. Ама в сезон без плуване е излишна. Премигващата крушка на стопанството е по-интересна от нея.
Попиленко е слаба на игрите (слаба по най-новите стандарти, иначе си е добре даже) и много коварна и хлъзгава. Прави се на шет за шест, ама се прикрепя към най-силните на деня/момента. Класическа 'руска школа' Ама аз такива не мога да ги трая.
Добрин и Мартин са ми много големи разочарования.
С такива мъже никога не бих се разбирал в което и да е риалити. Няма как да им имаш доверие, биха ти забили нож в гърба във всеки един момент. Изключително коварни и хлъзгави.
Влезнали са като коалиция отпреди началото на сезона, което е още един минус в моите очи.
Добрин на визитката каза, че сме щели да видим невиждани неща досега в игрите. Да, видяхме, за малко да се удави.
Благо е класически симп или бета, а влезна с такава силна заявка на лошо момче (да, лошо момче ама от онези поддържащите роли на главното глупаво були и бияч в училището). Голямо разочарование. А също така изглежда и доста глупав. Сори, ама...
Кралев при други обстоятелства щеше да ми е на плюса като човек , който движи формата и създава съдържание. НО, беше твърде агресивен към жените и твърде много цинизми си позволи да отправи, както и закани за физическа саморазправа. Много лъже и маже също така този човек. Но ще остане в историята, каквото и да си говорим. Толкова много хейт се изля по него, колкото за класическите дразнители от предните пет сезона не е имало. Не знам, за мен е по-скоро карикатурен, анимационен злодей и не мога да го взема сериозно. Но да, плашещо е колкото много си вярва без никакво реално покритие. Обаче топ каст попадение. Класик.

--
Раду и д-р Петкова
Раду вече си е класически злодей (а не като Кралев), защото има капацитет и качества. Само дето реално не е такъв, защото той го играе герой. Влязъл е с тази мисия, като много добре е разучавал играта на някои свои предшественици или просто това си е той на 100%
Големия проблем на Раду е неговото лицемерие, двоен аршин и див ама наистина див популизъм.
Това във всеки един риалити формат е най-лошата роля. На злодея, който се мисли за герой.
Използва твърде високопарни думи за наглед дребни неща и случки, което още повече засилва негативното излъчване, а като ококори тези очи го виждам буквално като някакъв фанатик тръгнал на джихад срещу своите врагове.
Д-р Петкова или ''Генералшата'' е най-голямата греда този сезон и най-голямата издънка при избора на каст.
Уби продукцията като каза, 'Аз коалиции на правя' при тръгването си, а ледения поглед на Ралица казваше всичко.Отчитам и факта, че все пак попадна на блатото и видя също така колко е несъстоятелна в игрите ама ако и се играеше и беше добра социално (а нали е топ психолог би трябвало да може да влезе под кожата на хората около нея) можеха да я върнат обратно в играта вместо Анита (примерно, абе лостове много).

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 19:15 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт