💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 205
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 765
Яд ме е че Силвия не гласува за Раду. Исках да ги видя двамата на битка.

# 766
Тази година от първи епизод се разделиха по групички и метнаха стратегии.
Ако наблягаха на игрите, Силвия щеше да ми е фаворит. Но като се набляга на социалната игра не ме кефи.
Калоян е много прав. Инфантилно ми е държанието и.

# 767
Между другото, кадрите, които дадоха на Силвия на шезлонга и около басейна, това ли връзва на фльонга гащите на моралистите??? 😂

# 768
Силвето трябваше да седне срещу Ралица, че да почне да мисли кой да номинира!?!?!?
Много неориентирана и объркана, не схванах много от разсъжденията й.
Много от тук коментиращите използват същите похвати, в които обвиняват Раду, ама за тях е нормално или се правят, че не забелязват.

# 769
Леле ето защо са загубили бе как не го видяхме! БОЙНИЯ ВИК ! Не мога!  JoyJoyJoy

# 770
  • Варна
Ох, няма боен вик и замалко да забрави знамето🤣

# 771
Обаче Ралица ги подпуква яко 😂.

Силвето наистина е супер зле в социалната игра, но някак я разбирам. Раду е абсолютен Алекса, ще ме извинявате. Вмятам само, че Раду ми е сред интересните прикрити злодеи и му симпатизирам заради играта, но не и заради мачкането на по-слабите.

# 772
Раду не може да ме подразни колкото Алекса, онзи ми бъркаше в здравето. Но определено ми опротивява Раду. Опита се, в началото, опита. Но сега се показа друго лице

# 773
За едната гъзовейка ще пратят Калоян на война ...
Стискам палци на момчето, а каката да я пратят в блатото.

# 774
  • София
Калоян е най-много със всичкия си... Мисли трезво и без излишна драма...
Дайте малко пудра на Силвето, лицето й лъщи като тиган на месечина...

# 775
Тия хора адекватни ли си са с това племе свещено? От кол и въже събрани оня ден, едвам се дишат, но да трябва да мрат един за  друг песни да пеят.

Виктория е адски нагла, буквално я спаси Силвия от номинация (заради глупостта си). Но да ходи при мъжете, там ще им и бушон първи

# 776
С риск да ми се ядосате, но освен поведение, подобно на Алекса, забелязвам и действия на Мартин. Той миналата година много яко мачкаше, който вземеше на подбив и Раду определено го прави също.

С разликата, че Раду е популист и се опитва да гради образ на герой, с действия на злодей.

# 777
На Вики от височината май не ѝ достига кръвта до мозъка понякога.

# 778
Обаче забелязвам как Димитър вече няма ококорения зловещ поглед от началните синхрони. Малко глад и един Кралев му трябваше за да си подобри първоначалното впечатление Grinning

# 779
  • Варна
Анита плаче като че ли е загубила директорски пост.

Общи условия

Активация на акаунт