💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 147
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 915
Щеше да е номинирана, но с ДРУГ ДОВОД.Иначе за коалициите съм съгласна, но мислех, че обсъждаме доводите за пред камера и какви всъщност негласно са.

# 916
Проблемите в зеленото племе започнаха , от едно подхвърлено изречение от сините - какви играчи първоначално трябва да се номинирват - дали първо слабите звена или силни играчи , които да ходят и да се връщата. Това споделено от Ангел. Като Ангел намекна , че първо трябва да са силни. Тогава Раду веднага го захапа , считайки себе си за силен играч , той как ще играе, и усети, че вероятно ще бъде номинирван от Ангел , чисто по тази логика . Силвия също смяташе , че първо трябва да отпадат слабите звена, за това и искаше да номинирват Миряна (тогава доста несигурно играеща) . Така, че формиране на женска коалиция тук не можем да говорим. Раду реши да разкара Ангел, заради налудничавия му стремеж да излизат силни в началото , но пък не искаше и той лично да го номинира, за да не олекнат мотивите му , че стреля по силни и има лична причина . За това смяташе да играе с жените , като разкара мъжете и после , да си ги отстреля тях по азбучен ред . Силвия обаче не го разбра, все още завалийката мислеше , че играят отборно, махат слабите , Раду е бащицата на племето дето яростно се бори за целостта на отбора и си гласува , както знае, за най-слабия - Мирянка . А и нямаха никакви аргументи срещу Ангел. Силвия не разбра , че е станал някакъв сериозен проблем, на пангара бяха хората, които трябваше (Ангел почти доброволно) , но в душицата на Раду се загнезди див бяс, че нещата не се случиха , както той ги беше измислил, и тръгна да отмъщава . Видя обаче , че жените добре се разбират и почна трескаво да мисли как да настрои мъжете срещу тях . Щото тази дива коза Силва явно, няма да му е послушен паж . С какво ,какво да я очерни, отлична на игрите, социално не натрапчива, нито много говори , нито е скандалджийка ..абе все трябва да има нещо. И оп , ето с какво да сме популисти, знаем , че жените навън които гледат, се дразнят от фльорци и сме ревнива нация , тя така симпатяжка, свободна самка, лежерно и свободно облечена..ехааа матириЯл бол бол. То хубаво, ама мъжете не им пука , как ходи Силвето , за това я да вземем да им втълпим и ги наплашим, че жена им навън как ще реагира. Ама , чакай да покажа , и колко съм загрижен за чувствата моята , туй направо ще разплаче женичките пред екрана .

# 917
Ако Силвия можеше по-добре да се аргументира вербално, можеше да изтрие пода с РадУ, но просто това ѝ куца. Виждам я, как иска да каже правилното нещо, но не може да се обоснове като хората. Вместо това го обръща на инфантилно поведение от безпомощност да се изрази правилно и затова изглежда толкова тънкообидна. РадУ дава толкова много мегдан да го храниш, че ако му се беше паднал някой, който може да си подреди мислите в изречения, щеше да е по-нисък от тревата, но уви. На няколко пъти тя неволно намекна, че "никой не се е опитал да я защити" като я нападат, просто защото няма способностите да го направи с думи, но явно другите не са го видяли.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 11:22 от tfn2k

# 918
Според мен като че ли Кралев стратегически падна пръв по простата причина, че ако неговия тим загуби, то той ще е един от номинираните. Целта е съхранение, защото след тази игра състезателите търпят сериозни щети. В тоя смисъл решението на Наталия не беше добро. Последната обаче показа умна игра на съвета. На практика показа разликите на двете момичета с едната и другат коалиция макар и част от аргументацията да не беше много сносно, но пък успя гласно да им начертае основните неща от положението им. Борчето доста нелепо на моменти. Толкова нахъсано, че не мисли кога и какво казва. Според мен продукцията ще се пробва да запази Наталия, че да има развитие в синия отбор.

# 919
AuroraBB страхотен коментар.👍 И аз горе-долу така ги видях нещата. Само мога да добавя, че най- вероятно мъжете са коментирали и слуховете отвън за Силвия и те предполагам са му дошли като " манна небесна" за да си подсили аргументите. А пък всички знаем лафа " Като кажат ,че сестра ти е ..... ( фльорца 😉 ) , иди доказвай, че нямаш сестра.

# 920
Според мен като че ли Кралев стратегически падна пръв по простата причина, че ако неговия тим загуби, то той ще е един от номинираните. Целта е съхранение, защото след тази игра състезателите търпят сериозни щети. В тоя смисъл решението на Наталия не беше добро. Последната обаче показа умна игра на съвета. На практика показа разликите на двете момичета с едната и другат коалиция макар и част от аргументацията да не беше много сносно, но пък успя гласно да им начертае основните неща от положението им. Борчето доста нелепо на моменти. Толкова нахъсано, че не мисли кога и какво казва. Според мен продукцията ще се пробва да запази Наталия, че да има развитие в синия отбор.
100%ов сaботаж от Кралев. Човекът каза, че има точно такъв кръст в хола и е тренирал тази игра, но реши да сaботира по същата причина, по която щяха да сaботират битката с Благой, когато бяха 2vs6. Просто малшанс , иначе добре го беше измислил.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 12:09 от tfn2k

# 921
  • София
AuroraBB, точно така тръгнаха нещата.На този етап обаче,Раду беше на гребена на вълната по зрителско одобрение и изманипулира и публиката.
Извади огромен късмет с опонента си,много добре описано от tfn2k.Ралица й подаваше насоки и аргументи,но дори и тя не можа да й помогне.
От епизода запомних,че Силвето е забравила знамето на племето Simple Smile и онова "Да" на Гешев Simple Smile
Но след анонса за днес у мен се настаниха едни тревожни мисли за Стан Sad

# 922
Ще съм извън темата, но думата саботирам не е производна на събота, а е взаимствана от друг език. Нямаше да се намесвам, но ми дойде много в толкова кратък текст три пъти.

# 923
Силвето може да е запазена физически, ама е с разбита психика. Тези драми и чудеса, не и отиват нито на годините и на интелекта, за който претендира.
Друг въпрос е, че Раду е интригант и були. Успя да настрои другите срещу нея, ама нейното поведение допринесе за това. Разу надуши болезната амбиция да се самодоказва и я атакува по самочувствието.
Така че никоя страна не е права. Ние бих искала нито Раду, нито Силвето в обкръжението си. И двамата са ми еднакво неприятни.

# 924
Ако Силвия можеше по-добре да се аргументира вербално, можеше да изтрие пода с РадУ, но просто това ѝ куца. Виждам я, как иска да каже правилното нещо, но не може да се обоснове като хората. Вместо това го обръща на инфантилно поведение от безпомощност да се изрази правилно и затова изглежда толкова тънкообидна. РадУ дава толкова много мегдан да го храниш, че ако му се беше паднал някой, който може да си подреди мислите в изречения, щеше да е по-нисък от тревата, но уви. На няколко пъти тя неволно намекна, че "никой не се е опитал да я защити" като я нападат, просто защото няма способностите да го направи с думи, но явно другите не са го видяли.
Подкрепям това мнение. Моите 16-годишни симпатии към Силвия /която на всичкото отгоре е и моята зодия, и на моята възраст/ не могат да изкривят фактите, че тя отиграва ситуацията неадекватно, показва отчайваща слабост и позволи на един селски бек от Молдова да я размята насам-натам като .... знаете го онзи лаф.
С това си поведение, с тези психически сривове, предава и момичетата /най-вече Анджи/, които я имат за авторитет и пример и са на половината на нейните години.
Съчувствам й като на човек, защото е чувствителна, ранима душа, изстрадала и т.н., но като играч се издъни жестоко.
Най-правилното действие в случая беше да се изправи в елиминационна битка срещу Раду и или тя да го бие, или да си ходи вкъщи. Щом не може да му се опълчи по друг начин.

# 925
Струва ми се, че мненията са толкова противоречиви, защото няма единни критерии за това какво се търси у играчите, а някак очакванията към всекиго се определят от различни мотиви. Ако някой играе честно и без стратегии, той се оказва глупав, наивен и неподготвен, от една страна, но почтен и чист - от друга. И обратното - стратегиите са или поведение на мишоци, или белег на голям ум. Ето защо моята линия на симпатии не се определя от това. Уважавам най-вече ума, доброто възпитание и силата. Когато трите са налице в комбинация - харесвам човека. Така на първо място за мен излизат Гешев, Раду, Димитър и Венци, а на последно Наталия, Ангел и разбира се, великият френски възпитаник Кралев. По средата слагам умните преди силните: Павел /най- златоуст/, Караолис /най-интелигентен,/, Деси,  и т.н. Някак извън класациите ми са Микяй и Маги, защото все още са ми  много  и неясно защо симпатични. Добрин и Мартин вървят надолу и скоро ще се подредят до Светлин по различни от неговите причини. Силвия няма какво да се коментира - липсата на елегантност у нея е забележителна. Другите жени остават миманс, за съжаление.

# 926
Според Наталия, Светлин бил от мъжете, които щели да ходят на битка вместо жените. Но защо ли не си спомням той да се предложи да го номинират вместо Наталия, когато тя беше номинирана с Павел?
И естествено в сценария на Ралица отново имаше текст, да се съобщи точната бройка грошове на Микяй. Че и два пъти го повтори, ако някой не е чул. Защо им дъни продукцията така стратегиите? Значи ако им предложат саби, чук, лопата, играча трябва да мълчи за тях, но ако играча реши сам да спести инфото за допълнителните грошове, се клюкари на останалите.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 16:01 от pepi_r

# 927
Споменавате тук нещо, което не съм чула лично, защото разсеяно следя формата- че ЛьоЛьо има тренировъчен кръст в хола???.... Кръст...в хола... Аз като православна в някои от стаите имам икони. Но кръст за тренировки?? Това ми се струва още едно доказателство, че на горния етаж има нужда от проветрение... Продължавам да съм за мъжете при сините. Културистката от сто кладенеца вода ще донесе за величието на саможертвата, но това не е тази игра. Факт е, че тя има много слабости във физическата си подготовка и е по-малко ценен участник от всеки един от мъжете. При Светлин е обратното- страхотни данни, но грешна група. Усещането ми е, че този млад мъж и имал малко свободно време  това лято и е  решил да си го прекара по този начин. Деси и Маги, според главната страница на Нова щели да търсят гаранции от мъжете тази вечер??? Интересно каква форма ще имат тези гаранции? Трудно се справят участниците с уравнения с повече от едно неизвестно...

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 16:12 от victoria vassileva

# 928
  • Germany
Абе Светлин си е ок, влюбил се е човека, то като дойде не пита😉 Той и без това няма да стигне до никъде, така го виждам. Супер е в игрите, но хич го няма на пъзелите. Валери II ми е на мен😆

# 929
Споменавате тук нещо, което не съм чула лично, защото разсеяно следя формата- че ЛьоЛьо има тренировъчен кръст в хола???.... Кръст...в хола... Аз като православна в някои от стаите имам икони. Но кръст за тренировки??
TrollfaceTrollfaceTrollface

Общи условия

Активация на акаунт