💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 204
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 780
Не схванах много, какво искаше да каже и какво всъщност каза Силвето. Оплете се като пате в кълчища😁Очаквах да е цапната в устата, ама нА..... нейсе.

# 781
Съчуствия към Калоян- опира пешкира без да е замесен. Силвия като всички нас се чувства на 20 години. За целта у дома съм си купила голяма огледало и не забравям да погледна в него преди да изляза от вкъщи. Смешна е на 45, а какво ще стане да е жива и здрава след 15 години? След двадесет. Човеците трябва да се научим да порастваме. В лице вече мяза на прегоряла бисквита. Раду си е борче. Отишъл е за победа. Подготвен е. Защо очакваме да е рицар на бял кон? Докато не го предадат физическите сили си е съвсем на прав път. И победен да излезе- ще си съответства на това което е- като възраст, шеф, баща на семейство. И съвсем не държи ние да го харесваме. От двамата със Силвия нейното присъствие там ми е необяснимо. Да не казвам силна дума- тя има умствени отклонения. От мъжете да победи има известен шанс само срещу СМГ.

# 782
На Вики от височината май не ѝ достига кръвта до мозъка понякога.
Излишно е това.

# 783
Силвия излезе лоялна към женската си коалиция, но чак пък Калоян не го очаквах. Трябваше да е Раду. Сглупиха мъжете с този инат да номинират Силвия, ама като се водят всички по акъла на Радку, ще си носят на гръб пъпчивото Вики и ще е срамота ако Калоян отпадне вместо Викиту. Просто жалко ако отпадне Силвия или Калоян, а дългото стои и чеше пъпките, докато другите я носят.

# 784
Ехеее тази игра
 Лудото Кате ги беше разбила на тази игра. След нея май никой друг не блесна на този стълб?

# 785
  • София
Ехеее тази игра
 Лудото Кате ги беше разбила на тази игра. След нея май никой друг не блесна на този стълб?
Е как така? Ами Гого защо го забравяш?

# 786
Днес е международният ден на психичното здраве, ама нещо много празнуващи, голям наплив, голяма конкуренция. На Викито главата пълна със сачми.

# 787
На мен ми се струва супер трудна тази игра и в същото време скучна за гледане. Честно казано предпочитам варели да мъкна и търкалям.

# 788
На Вики от височината май не ѝ достига кръвта до мозъка понякога.
Излишно е това.

Добре. Ще перифразирам изказването си и ще кажа, че понякога се държи глупаво.
И Силвия сгреши с гласуването също.

# 789
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Отново изключително активна защита на Ралица с привкус на ирония и начукване на канчета към мъжете. Чудно защо Кралев като обиждаше наред, мълчеше като затисната.
Много глупав и нелогичен вот на Силвия, как не вижда, че женската коалиция вече се разпада. Виктория страшно ме дразни - най-слабата в племето, обаче се опитва да седи на два стола. Реално играе с мъжете, но няма смелостта да даде гласа си за Силвия. Остави другите да свършат мръсната работа, а тя само се възползва от протекцията и на двете коалиции, защото си знае, че иначе щеше да е номинирана по заслуги и от двете страни.

# 790
  • София
Не знам къде добре разсъждава Силвия... Ама си каза, че не е свикнала мъжете да не я харесват, та е ясно защо сега не знае какво да прави.
Тъпо от страна на мъжете да не гласуват за Виктория, тъпо и от страна на Силвия, да не избере нея за противник.

# 791
Павката сега съвсем ще заприлича на мъченик Grinning

# 792
Този път са помислили за ръста на участниците ли?

# 793
  • София
Миряна защо прецака Венци. Видимо не беше за него този кръст

# 794
Ех, Кралев пак извади лош късмет. Трънче му се забило.

Общи условия

Активация на акаунт