💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 172
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 840
Да пази Бог Маги и Крамарска да са ти в коалицията Trollface

# 841
Не че нещо, ама Наталия разсъждава социално и стратегически много по-добре  от Силвето. Не можеш и затвориш устата. Представям си ги Наталия и Раду 😂

# 842
Наталия 5 сезона не е гледала. Явно само Опълченците на Шипка е чела. Не разбира, че им е котва на повечето игри и е досадна за  живеене, нямат абсолютен никакъв плюс за я държат. Но ми харесва колко са културни всички, играят стратегически и няма злоба и лични нападки

# 843
  • София
Десислава проговори...ура... това сигурно й е първи синхрон.
Павел им е най-слабото звено, въпреки, че ми е любимец и е много позитивен, мисля че той трябваше да е на мястото на Светлин.

# 844
Тези коалицийки са ми много смотани и скучни.

# 845
  • Germany
Ама те ги карат да водят тези тъпи разговори нали, защото не е реално това 🤣 А Магито въобще не е на себе си.

# 846
Как да ми се издига Павел , като първи почна със схемите и въпреки гръмките думи , че най -слабите ще трябва да си ходят на пангара е  все Светлин. По-слаб е от Деси и Маги , няколко игри проваля отбора , поема цялата отговорност само на думи .

# 847
Наталия говори, физиономиите на всички мъже: "кога ще млъкне за да я номинирам" WearyJoy

# 848
Да си мерят сабите каза Joy

# 849
Много ми е смешна Наталия с тия приказки “ти не искаш ли да си си извоювал финала, да ходиш на битки, а не да се криеш зад жените” 😂 А тя не иска ли да отиде на финала и да си го е заслужила? Защото ако я спасят и стигне до финал, по нейните размишления няма да го е заслужила 😂

# 850
Тази жена не млъква 😫😫😫

Евала Гешо, право куме в очи 😄 не че нещо приема и предава, но за принципа

# 851
Докато Наталия спре да говори ще се пенсионирам. 😶‍🌫️

Тя не се чува явно какво говори. Всячески се опитва да се измъкне, ама няма да стане.

# 852
Ама Наталия всички други битки за територия и номинации също са извоюване на победата.  Разбирам, че иска да си спаси задното бедро , ама нали малко да помисли първо. Ако може

# 853
  • Варна
Маги не издържа...😃

# 854
МагитУ е като дрогирана.....сериозно ли .....

Общи условия

Активация на акаунт