💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 132
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 945
Оф. Лицемери.

# 946
Искахте джентълментство, ето ви! JoyJoy

# 947
Борисенко потвърди мнението ми за него, много неориентиран човек е, да не кажа - тъп. Всеки път уж е неразбрал.

# 948
Как ще пратят поредната ревла в игрите, а не у дома?! Що за глупост?
Борисенко си подпечата билета за цирка.

# 949
  • Germany
На мен пък ми беше много симпатично това при червените. На фона на цялата помия😎 Я тоя Калоян можел да говори, май за първи път го чувам😆

# 950
Айде Анджи и тя! Не, май досега само Пиперленко ли не е ревала?

Калоян горкия хем е обиден, хем го е страх яко Joy толкова приказки да изприказва в 2 -3 синхрона не е било от началото Joy

# 951
Ох, тази Анита и тя е един мрънкоч , Многострадалната Геновева, Кралев номер 2

# 952
Taзи Ралица яко ме дразни, ужким артистка, учила е български, а непрекъснато "кой да номинирате", "кой да изгоните"... За КОГО май не е чувала.

# 953
Искам Калоян да отпадне, безинтересен ми е.

# 954
За какво им беше имунитета на Димитър и Благой за съвета? Да не вземат да ги върнат в играта JoyJoy

# 955
Всеки има право да харесва някой от участниците, друг да не харесва и да не одобрява . Но МНОГО ГРОЗНО е да се намесват съпругата , а сега и децата на Раду. Какво общо имат две съвсем малки деца с ИВ!?  Не прочетох мнение да се злорадства по адрес на роднини на другите участници.
Грозно и пошло!

# 956
  • Някъде в Матрицата
От така предложените, най-лесно бих се разделила с Наталия. После следват Калоян, Светлин, Силвия.
Борисенко разбра ли изобщо нещо? Ралица не каза ли, че той, Стан и Анита могат да гласуват за себе си? Той, защо не удари един глас за себе си... Както и да е.

Злольо, освен че има кръст в хола си, вероятно го е закрепил върху варел. 🤣🤣🤣

# 957
За какво им беше имунитета на Димитър и Благой за съвета? Да не вземат да ги върнат в играта JoyJoy
Това наистина е брутално, аз с глас се изсмях, като каза Ралица, че е позитивен вота. И какво? Борисенко си спечели имунитет от влизане в племената, а Димитър и Благо директно със забрана за влизане 😂😂😂😂. Направо да се закриват продуцентите.

# 958
Оф правиха струваха и вкараха ревлата в играта.

# 959
За едни забрана, за друга - покана Joy

Общи условия

Активация на акаунт