💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 103
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 960
Оф правиха струваха и вкараха ревлата в играта.
Явно много е ревала Sad

# 961
В това предаване вече всеки епизод си е за себе си. За всеки участник - различно правило.

# 962
Нито са коментирани , какви са що са нито съпругата нито децата. Когато се споменават , като негов голям плюс и постижение , не скачате като опарени. И хайде да не си махаме с пръстчета и не обясняваме кое е грозно и пошло

# 963
Оф Наталия да не пропусне да спомене пак ни в клин ни в ръкав за момичетата колко са страхливи и как другата седмица са пътници. Все да ти го навре в очите. Не че не е така, ама нейното е злорадство. А това момче Калоян до вчера не знаех как се казва, толкова е безинтересен Grinning

# 964
Тройна елиминация ще е топ. Не ми се гледа вече бърбораната, ромеото и пресвета Сиса

# 965
  • София
Нещо не разбрах идеята на Калоян да върне вече сложените плочки... Както ще пада едната, така и 4, защо ги върна? Изпускам ли нещо?

# 966
Тия статични игри каквото и озвучение да им сложат ще са все скучни и изнервящи.

# 967
  • София
Силвия грешно ли си реди плочките?

# 968
На Калоян плочките са позиционирани по диагонал на маркировката,  на Силвия също, но на Калоян е по-очевидно. Така плочките не падат толкова лесно.

# 969
Тези маси са толкова лесни за манипулация на резултати, че няма накъде

# 970
Супер! Радвам се, че и Калоян остава.

# 971
  • София
Доволна съм. Искам Наталия да си ходи, вече и е време.

# 972
Не знам Наталия ва какво основание има претенции да остане в играта  .Тя е тотал щета отвсякъде
Само в говоренето е силна.Там няма кой да я бие

# 973
Нито са коментирани , какви са що са нито съпругата нито децата. Когато се споменават , като негов голям плюс и постижение , не скачате като опарени. И хайде да не си махаме с пръстчета и не обясняваме кое е грозно и пошло
Коментирана е съпругата му , има го черно на бяло в темата. Децата са споменати, дори и моравата му 😁.
Това, че съм написала мнението си, а някой да го приема като " махане с пръстчета" ( каквото и да значи това 😀), си е негов проблем.
Да, грозно е да се намесват странични хора.

# 974
Сега Наталия ще има възможност да се бори и извоюва правото си за финал, а не просто да я бутат мъжете и така няма да е никак героично за нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт