💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 102
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 975
Злольо, освен че има кръст в хола си, вероятно го е закрепил върху варел. 🤣🤣🤣
Ти се шегуваш, обаче аз хич няма да се изненадам 😂😂 Той че каза че бил тренирал и капитанската от тази седмица с кула ли беше, фар ли дето държаха за баланс. Представям си го тоя баламурник да е свил някоя тръба там от строежите и да я крепи край басейна върху голото си теме 😂😂

# 976
Честно ли Светлин е с жилетка на трасето с варелите... Те са на едни кила с Наталия...

# 977
Не са с едни, той е по лек Joy

# 978
Браво на Силвия, има нещо детско в нея сигурно и затова изглежда така младолика. И за Калоян се радвам, симпатичен ми е.

# 979
И сега Димо: "...И в края на битката, този път ви очаква не пъзел, а неочаквано и невиждано досега предизвикателство! Трябва да ни кажете какво мислите за игрите и съотборниците си, като условието е да говорите непрекъснато, без пауза по-дълга от две секунди. Първият, който спре да говори, напуска завинаги Игри на волята!"

# 980
  • София
Наталия е мяу...
Стига с тези Радуву-Силвански драми, Подхвърлям версията, че са любовници и симулират, че се мразят, за да прикрият истинските си чувства ...хаха...  Това, естествено, не е доказано, но всичко е възможно, защо пък да не е вярно...

# 981
Честно ли Светлин е с жилетка на трасето с варелите... Те са на едни кила с Наталия...
И на предната елиминация Наталия беше без тежести.А беше по тежка от Павката.И сега и по тежка от Светлин.
Не знам на мен лично ми е много неприятна.Общо взето от жените не харесвам никоя

# 982
Сякаш двоен стандарт се получава малко в темата. Не може да се намесват странични хора на играчите, които харесвате, а за другите - може, или не прави впечатление.

# 983
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Първа е Силвия, всички останали са последни." Joy Димо ме разсмя, но е вярно, че другите не се справяха добре в сравнение с нея. Много е добра, факт. Мултифункционална е на арената - силна, бърза, ловка, мислеща, комбинативна. Заслужи си победата.
Наталия е пътник, тя винаги играе без мисъл и просто блъска и влачи там каквото има за влачене и носене.

За Борисенко малко се чувствах гузна, че не го харесвам, без да има причина за това. Просто не ми беше симпатичен, чисто субективно усещане. Обаче сега вече си оправда нехаресването, как можа да гласува за Анита. Тъпо, много тъпо!

# 984
  • Някъде в Матрицата
Егати трасето. И вагонетки по 550 килограма ли ще бутат? Защо толкова много? 300 килограма пак ще е ОК. А жилетката на Светлин, направо е топ-а. 🤬

Злольо, освен че има кръст в хола си, вероятно го е закрепил върху варел. 🤣🤣🤣
Ти се шегуваш, обаче аз хич няма да се изненадам 😂😂 Той че каза че бил тренирал и капитанската от тази седмица с кула ли беше, фар ли дето държаха за баланс. Представям си го тоя баламурник да е свил някоя тръба там от строежите и да я крепи край басейна върху голото си теме 😂😂

Балансирал е, докато е висял на кръста върху варела. Трябвало му е мултифункционално тренировъчно средство. Той е швейцарски възпитаник. Вероятно е използвал швейцарско ножче. 🤣🤣🤣

# 985
На Борисенко му пожелавам, да не излезе от блатото и да разбере колко е сгрешил.  И да го яде цял живот,че е пропилял шанса си Sunglasses

# 986
Сякаш двоен стандарт се получава малко в темата. Не може да се намесват странични хора на играчите, които харесвате, а за другите - може, или не прави впечатление.

P.S. "Грозни са тези коментари за приятелката на Кралев, а преди време и за неговите родители - що за родители били това, щом изпратили детето да учи в чужбина, може би искали да се отърват от него и други подобни нелепи коментари.
Той може и да си е заслужил мразенето, но какво общо имат родителите, а и гаджето?"

Това е твой пост, който не се различава много от моя. Не одобрявам коментирането на коя и да била рода Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 21:06 от mery_poppins1

# 987
Аз мисля, че Борисенко въобще не разбра, как се гласува.
Силвия обаче, искам да я видя на пъзел. Това момиче е фурия на терен.

# 988
Оф 10 дена реклами

# 989
И на предната елиминация Наталия беше без тежести.А беше по тежка от Павката.И сега и по тежка от Светлин.
Не знам на мен лично ми е много неприятна.Общо взето от жените не харесвам никоя
Там поне беше в битка за спасение само срещу трима мъже и доста по-леко трасе.. Тука е за елиминация и в пъти по-тегави компоненти.

Общи условия

Активация на акаунт