💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 109
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 005
Припомнете ми Наталия ли обясняваше още в началото , че яде по 30 яйца на ден.

# 1 006
Сякаш двоен стандарт се получава малко в темата. Не може да се намесват странични хора на играчите, които харесвате, а за другите - може, или не прави впечатление.
P.S. "Грозни са тези коментари за приятелката на Кралев, а преди време и за неговите родители - що за родители били това, щом изпратили детето да учи в чужбина, може би искали да се отърват от него и други подобни нелепи коментари.
Той може и да си е заслужил мразенето, но какво общо имат родителите, а и гаджето?"

Това е твой пост, който не се различава много от моя. Не одобрявам коментирането на коя и да била рода Simple Smile
Ами именно, това казвам, че и в двата случая не е правилно, но Ви направи впечатление чак сега,  не отразихте предишните "грозни коментари". Затова писах, че е двоен стандартът. А даже не харесвам Кралев.

# 1 007
Припомнете ми Наталия ли обясняваше още в началото , че яде по 30 яйца на ден.
Да

# 1 008
А Наталия успя ли да поговори с Деси преди номинациите. Обеща да го направи но нищо не видях

# 1 009
Хубаво е, че има варели. Много е хубаво.

Маги май не е толкова заблудена колкото изглежда. Анита ще влезе при тях. Дали няма да се отцепят жените и Светлинчо и тримата мъже пак сами?
Ако и Деси спечели баса, че и Гешев удържи на думата си....

# 1 010
Светлинееее, туриха ти жилетката, ти ходи пак да ги защитаваш.
Мъжете ти дадоха шанс за грошове, ама ти не ги разбра.
Колчето се клати, вЕтър вее, па и височко са ги позиционирали.
Браво на Калоян!

# 1 011
Аз викам направо и Димо ,да се качи на конче върху Светлин.  Ей така за да иЗрАвНяТ сИлИтЕ Trollface

# 1 012
  • София
Аз викам направо и Димо ,да се качи на конче върху Светлин.  Ей така за да иЗрАвНяТ сИлИтЕ Trollface

А и не разбирам, защо Светлин трябва да мъкне жилетката през цялото трасе, като само един от елементите е силов. Да го карат да я слага при бутането поне само.

# 1 013
Дали му мъжете на Светлин  шанс за грошове Simple Smile
Павел толерантния и така щедър към Светлин мъжкар щеше да е интересен на тая игра .
С тежести , без тежести винаги ще бие Наталия и само го мъчат и изтощават момчето , създават предпоставки за контузия , но тъкмо на  мъжкарите от коалицията да им е по-удобно.

# 1 014
Гледам на запис. Сега предстои битката между Светлин и кака Натка. То е ясно какво ще стане - Петльо ще спечели, а какчето ще си ходи в Бяла. Нали от там била. Обаче Анита явно ще отиде в тяхното племе, Ралица каза "в загубилото племе войн", т.е. Петльо пак ще има дамски клуб, оф аман. Rolling Eyes
Ще опитат да дръпнат баскетболистката пъзелист и колебливото Ленче. Ще стане мазало. Ама Светлин и той не се спря с тези негови дамски клубове. 🤪

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 21:32 от КремонаЛиза

# 1 015
Сякаш двоен стандарт се получава малко в темата. Не може да се намесват странични хора на играчите, които харесвате, а за другите - може, или не прави впечатление.
P.S. "Грозни са тези коментари за приятелката на Кралев, а преди време и за неговите родители - що за родители били това, щом изпратили детето да учи в чужбина, може би искали да се отърват от него и други подобни нелепи коментари.
Той може и да си е заслужил мразенето, но какво общо имат родителите, а и гаджето?"

Това е твой пост, който не се различава много от моя. Не одобрявам коментирането на коя и да била рода Simple Smile
Ами именно, това казвам, че и в двата случая не е правилно, но Ви направи впечатление чак сега,  не отразихте предишните "грозни коментари". Затова писах, че е двоен стандартът. А даже не харесвам Кралев.

Съжалявам, но нямам време и възможност да следя всички коментари, даже и да отговарям на всеки. Сега реагирах, защото бяха намесени две невръстни деца.
С това приключвам темата. Който иска да изрежда родата на някой участник до девето коляно 😀. То Вселената нарежда пъзела на живота и всичко се връща.

Жал ми е за Светлин с тази жилетка.

# 1 016
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Оливат се вече с тези свръхсилови игри, не виждам кому е нужно. Нито е приятно да се гледа как се мъчат със сетни сили, нито е необходимо. Има толкова много най-различни компоненти, които са интересни и не са чиста хамалогия. Ама нали е най-лесно да се напълнят едни торби с пясък от плажа и да се въртят 10 варела.

# 1 017
Аз изтървах началото- в кое племе ще влезе Анита? В сините на мястото на загубилия днес или? И ако е така- къде отива победителят от следващата битка на червените?

# 1 018
Аз изтървах началото- в кое племе ще влезе Анита? В сините на мястото на загубилия днес или? И ако е така- къде отива победителят от следващата битка на червените?
Доколкото разбрах, договорката беше, да влезе при племето с отпаднал воин - съответно един от сините вмомента ще отпадне. Тоест като са наредени вече трите племена за териториална, тогава ще поканят. А дали вторник ще има битка от блатото - може би да.

# 1 019
По пътя на логиката след днешните номинации , номинираният влиза в племе. Нищо чудно спечелили битката - у дома Grinning

Общи условия

Активация на акаунт