💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 125
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Светлин каталяса...Сигурно се моли Наталия по-бързо да се откаже. Много е тежка битката, не вярвам някой да стигне до краят й..

# 1 021
A Гастон от "Красавицата и звярът"  - едва 12.   Joy

Припомнете ми Наталия ли обясняваше още в началото , че яде по 30 яйца на ден.
Да

# 1 022
На Калоян плочките му бяха напреко и нямаше как да паднат. Абсолютна измама.

# 1 023
Ще стигнат, ще стигнат. Ще ги свестят няколко пъти и готово. Към залез. Сигурно играят в най-големия пек при 38° поне. Ни морал, ни срам в продукцията.

# 1 024
Мъка ми е да ги гледам как ги бутат тези вагонетки. Тия килограми доста ми се виждат. И двамата изглеждат все едно всеки момент ще припаднат.

# 1 025
Да не са решили да убият участниците? Вижда се, че играят по обед. Сигурно е много горещо.
PS Писах, без да видя горния пост.
+1

# 1 026
Изключително много се дразня на изречение ,като : "Не ти отива на годините " !??? Кое за какви години отива ? И кой определя " модата " на това ?  Живеем един живот и мисля , че би било хубаво да си го изживеем така както се чувстваме най- добре ( разбира се, ако е възможно ) и разбира се без да навлизаме в личното пространство на други. Възрастта е просто цифра е не случайно толкова популярен израз. И ако Силвия се чувства добре в кожата си, кой сме ние че да казваме кое е правилно или не правилно.

За годините - съгласна. За "кои сме ние" - не.
 Ние сме взаимно непознати хора които обсъждаме видяно по телевизията.  Може да ни харесва, може да не ни харесва. Както тя си решава за себе си какво да прави, така и ние си решаваме за себе си.
Няма двоен аршин - и едното е свобода и другото. Аз подкрепям и двете свободи.

# 1 027
Чак е неприятно да се гледа тази игра .Ненужно мъчение и за двамата  играчи.  На мъжете змейки и топчета  на жените вагонетки с кг  , а на Светлин тежести с вагонетка .
Много интересно финалната игра каква ще е .

# 1 028
  • Варна
Тия от ИВ са абсолютни убийци на. хората.
Аз ако съм директно отказвам играта.
Да не говорим,че това с тия жилетки е пълна глупост.
Като искат да изравнят силите защо не дават по-малко килограми на жените , а трябва да ходят по цялото трасе с  жилетка.

# 1 029
Тежала му жилетката на Светлин, ама в "Игри на волята" всичко трябвало да бъде честно. Да, ама не, Димчоооо.
По-честно е да ги измерят преди битката - Натка е по-тежка от всички в племето си, с изключение може би на Гешев.
Та толкоз за това дали всичко е честно.

# 1 030
За пръв път гледам в реално време , изтерзах се, не мога да превъртя. Чакам си брадъра с игрите на замръзванка , криеница и каквото там дадат , без да мрънкам

# 1 031
Бутай Светлине, после в  кокошарника ще пееш Simple Smile
Дано не победи Наталия, че мъжете ще напуснат доброволно...

# 1 032
Това с тая вагонетка е голяма тъпотия, що не им сложат по 2 тона и да ги накарат да минат 20 пъти с нея.

# 1 033
Гешев е голям селски тарикат.
Микяй също.

# 1 034
  • София
Продуцентите са пълни ненормалници. Искам да ги видя те да дойдат и като впрегатни добичета да бутат тонове из чакъла!

Общи условия

Активация на акаунт